BillyVan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2003 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2003 Θελω να συγχαρω τον φιλο και συναδελφο μου Κωστα για την ομορφη προσπαθεια του. Ειναι μερακλης και αν βαλει κατι στο μυαλο του θα το κανει. Ας αφησουμε ομως τα λογια και παρτε μια μικρη εικονα απο το σημερινο meeting που .......αφησε πολλα στοματα ανοικτα. Περισσοτερα και αναλυτικοτερα απο τον ιδιο τον Papasoft οταν ολοκληρωσει το σταδιο των δοκιμων και το περας συλλογης στοιχειων , στατιστικων , μετρησεων κλπ. Μετα απο αρκετο χρονο (λογω υποχρεωσεων) τελιωσε το project του Papasoft με επιτυχια. Συντομη παρουσιαση απο τον ιδιο σημερα .....με φραπεδιες Ολα τα λεφτα το ονομα...... το εσωτερικο του και αλλιως αν προσεξετε θα δειτε στη μεση το <ωραιο μπλοκ του 11 με το πλεξι> ειναι αυτο που λεμε <Η ωραια και το τερας> και μια κοντινη το ψυγειο και τα φανς αντε και μια απο τον κωλο ερχεται ολοκληρο σε λιγες μερες ......αποκαλυψεις εγω δεν κανω..... stay tuned
JiMk Οκτώβριος 31, 2003 #2 Οκτώβριος 31, 2003 ΜΠΡΑΒΟ PAPASOFT !!!!! OΠΤΙΚΑ Γ@Μ@ΕΙ !!!! :woot: ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι ενθαρυντικά.. επίσης πόσο στοίχησε μια τέτοια κατασκευή?
BillyVan Οκτώβριος 31, 2003 Author #3 Οκτώβριος 31, 2003 Ειναι πραγματι δυνατη κατασκευη σε ολα τα σημεια και εχει μεγαλη πρακτικοτητα μπορει να τροφοδοτισει 4-6 μπλοκ με θερμοκρασιες ........εως και -20 με ανεση.Ας το βουλωσω ομως εγω και ας περιμενουμε με ορεξη τα αποτελεσματα......
.38-.45 Οκτώβριος 31, 2003 #4 Οκτώβριος 31, 2003 αντε επιτελους!!!! να το δουμε και τι ψαρια πιανει :D
alex_000 Οκτώβριος 31, 2003 #5 Οκτώβριος 31, 2003 Ναι και οπτικά και λειτουργικά (όσον αφορά την κατασκευή ήταν σαν μια μακρόστενη "βαλίτσα" που χαλαρά μπαινει δίπλα σε οποιοδήποτε υπολογιστή) ήταν χάρμα.. Κρίμα που έφτασα προς το τέλος της παρουσιασης. μπράβο στον papasoft
tyfeonas Νοέμβριος 1, 2003 #6 Νοέμβριος 1, 2003 ΤΕΛΕΙΟ!!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!ειλικρινα δεν περιμενα να δω κατι τετοιο! μπραβο και παλι!ελπιζω να δουμε και περισσοτερες λεπτομερειες! waterchiller απο οτι καταλαβα ? για - 20 ομως δεν θα υπαρχει προβλημα με το νερο μιας και η αντλιες με τα παραφλου εχω ακουσει οτι παραπονιουνται λιγο!
sisman Νοέμβριος 1, 2003 #7 Νοέμβριος 1, 2003 Ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα στους Papasoft και Billyvan για το απιστευτο και απροσδοκητο "κουτι" που πραγματικα αφησε ολους μας αφονους με το μερακι και τη σημασια της λεπτομεριας οσον αφορα τη λειτουργικοτητα και τη μελετη του ολου project. Τα παντα φενονται να ειναι μελετημενα και προσεγμενα στο παραμικρο. Ενα μικρο test πιστευω θα εχει να πει πολλα...
chroma Νοέμβριος 1, 2003 #8 Νοέμβριος 1, 2003 Καλά ακόμα μαζευω μάτια, μασέλες από το πάτωμα.. τι να λέμε...
Paxx Νοέμβριος 1, 2003 #10 Νοέμβριος 1, 2003 Μπράβο ρε παπα, άριστη δουλεια, κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω Billy είσαι μπλεγμένος και συ στην κατασκευή?
OverFlow Νοέμβριος 1, 2003 #11 Νοέμβριος 1, 2003 Μπραβο Papasoft,αξιολογη η προσπαθεια σου. Σου ευχομαι και τα αποτελεσματα να ειναι τα αναμενομενα.
PGM Νοέμβριος 1, 2003 #12 Νοέμβριος 1, 2003 Εντυπωσιακο το αποτελεσμα.... Εξαιρετικη δουλεια ... :) Υ.Γ Σε αυτο το καφε (Εγκωμιον) τι αλλο θα δουν οι κακομοιροι .. :p
antonisk7 Νοέμβριος 1, 2003 #13 Νοέμβριος 1, 2003 To όνομα θυμίζει λίγο Θερμοσίφωνα Φυρογένης :) Αλλά τι να λέμε τώρα , φαίνεται καταπληκτικό. Ειδικά το κουτάκι και η οργάνωσή του είναι όλα τα λεφτά
Vagouridis Νοέμβριος 1, 2003 #15 Νοέμβριος 1, 2003 Tα ευσημα και απο μενα.Πολυ καλη δουλεια.Καιρος για τα πολλα mhz τωρα.
PAPASOFT Νοέμβριος 1, 2003 #16 Νοέμβριος 1, 2003 Υπομονη σε λιγο καιρο που θα γινει η κανονικη παρουσιαση θα εχω αναλυτικοτερα αποτελεσματα .Προς το παρον παρτε μια γευση απο την πολυαναμενομενη κατασκευη μου.
enduracell Νοέμβριος 1, 2003 #17 Νοέμβριος 1, 2003 Aπλώς από τις κορυφαίες ιδιοκατασκευές που έχουν δει τα ματάκια μου . Μπράβο και από μένα αν και καθυστερημένα.
eleven Νοέμβριος 1, 2003 #18 Νοέμβριος 1, 2003 ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Καλά λένε το καλό πράγμα αργεί να γίνει..............Αντε με το καλό να το δοκιμάσεις
BillyVan Νοέμβριος 1, 2003 Author #19 Νοέμβριος 1, 2003 Αρχική απάντηση από Paxx Μπράβο ρε παπα, άριστη δουλεια, κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω Billy είσαι μπλεγμένος και συ στην κατασκευή? χεχε ναι ναι ειμαι και γω μπλεγμενος.....αλλα θα εχω την νεα version 1.01 χεχεχε.
BillyVan Νοέμβριος 1, 2003 Author #20 Νοέμβριος 1, 2003 Αρχική απάντηση από PGM Εντυπωσιακο το αποτελεσμα.... Εξαιρετικη δουλεια ... :) Υ.Γ Σε αυτο το καφε (Εγκωμιον) τι αλλο θα δουν οι κακομοιροι .. :p η αποθεωση ηταν οταν ανβηκε....ο Κρυογενης στο τραπεζι και πιασαμε τα κατσαβιδια για να το ανοιξουμε το καπακι ....μας κοιταζαν λες και ειμασταν της Αλ Καιντα.....χεχεχε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.