Jump to content

αγαπαω p5k :re

skatopsihos

Recommended Posts

λοιποον, η "αγαπημενη" μου asus p5k παιρνει εκδικηση γιατι εκανα μια αναβαθμισουλα σε GA-ΜΑ770 κ phenom στα 3,2

παρολαυτα, εχω ακομη ελπιδες οτι μπορει εγω να αγνοω κατι

συγκεκριμενα, μετα από ενα 12ωρο που δουλεψε κανονικότατα ανοιγω την οθονη για να διαπιστωσω οτι δε δινει σημα, λεω θα ειναι το σκρηνσεηβερ, ε, δεν ηταν, κανω ρισετ, ανοιγει το φαν του σιπιγιου για 2-3" κ μετα κλεινει, αρχιζω βγαζω πραγματα μηπως και κατι εγινε , κατι καηκε, ποτε δεν ξερεις, εφτασα στο σημειο να βγαλω το σιπιγιου να το φυσηξω κ να το ξαναβαλω παλι πισω, με το φαν του, το μπορντ μονο το ιδιο κανει , αναβει το πρασινο λαμπακι που σημαινει οτι ολα κομπλε (Ε? Ε? ΕΕΕ?) κ το φαν του σιπιγιου για μερικα δευτερολεπτα κ μετα κλεινει, δοκιμασα με αλλα ρευματα μηπως παρεδωσε πνευμα το καλο μου τροφοδοτικο, και τελικα YES δεν παρεδωσε πνευμα

τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο το να το βαψω μπλε ?

ps: τωρα δοκιμαζω να κανω ρισετ το μπαιος (αφαιρεση μπαταριας κ τα σχετικα)

ps: ακομα κ πανω σε χαρτοκουτο - τζαμι κτλ δεν υπαρχει διαφορετικη αντιδραση του μπορντ

σημειωση : ψαχνω τωρα να βρψ ηχειακι να βαλω στο μπορντ μηπως κανει ηχο

Δηλαδή η μητρική μόνη της με τον επεξεργαστή και πάλι γιοκ; Έβγαλες τελείως τις μνήμες να δεις άμα "παραπονεθεί"; Άμα δεν την έχεις βγάλει ήδη, βγάλε και την vga.

Και γω έχω φάει "καλά" εξ'αιτίας της μητρικής αυτής...oh well

παιδες, ειδα κ αποειδα, με αλλο επεξεργαστη το μπορντ δεν παιζει κ ο επεξεργαστης κ οι ραμ παιζουν σε αλλο, αιωνια η μνημη του

απλα ξαφνιαστηκα που πηγα στο πλαισιο κ μου ειπανε οτι το αγαπημενο p5k ειχε 3 χρονια εγγυηση οποτε θα το κοψω ενα πιστωτικο !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.