manosb68 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2009 Δε γνωρίζω πως γίνεται και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος (και σχετικά φτηνός) για τη δημιουργία site για ένα κατάστημα λιανικής πώλησης ενδυμάτων.Τι πρέπει να κάνω για domain name?Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω μόνος μου?Ευχαριστώ.
MadBrainiac Νοέμβριος 28, 2009 #3 Νοέμβριος 28, 2009 http://www.skroutzstore.gr/home+1 για skroutzstore. Για κάποιον που θέλει μια γρήγορη και εύκολη λύση για να αναπτυχθεί online είναι μια χαρα. Εχω το μαγαζί εκει εδώ και εξι μηνες και ειμαι καταχαρουμενος.
Hydra Νοέμβριος 28, 2009 #4 Νοέμβριος 28, 2009 Σιγουρα μπορεις να κανεις μονος σου site.Ομως αμα δεν εχεις γνωσεις και βιαζεσαι καλυτερα να προτιμησεις καποιον που θα το κανει για σενα επι πληρωμη.Αλλιως με προγραμματα οπως Kompozer,Blumentals,BlueVoda η Dreamweaver(πιο professional) κ.α και μετα τα ανεβαζεις καπου που θα στα κανουν host.Επειτα μπορεις να αλλαξεις το domain σου και αναλογα με τι ειδους site θες,θα πληρωνεις καποιο ποσο.Απ'οτι καταλαβα εσενα καπου στα 8-10 ευρω θα σου 'ρχεται.Αν λοιπον θες να κανεις δικο σου site,για αρχη μη πληρωσεις domain,κανε ενα free στο www.dot.tk και οταν πιστευεις πως βρισκεσαι σε καλο σταδιο ,τοτε αγορασε ενα domain.
deninho Νοέμβριος 29, 2009 #5 Νοέμβριος 29, 2009 .tk για εμπορικό site? Dreamweaver για να φτιάξει μαγαζί από το 0? [υποθέτω ότι για να ρωτάει αυτά που ρωτάει, δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε coding]Οι καλύτερες επιλογές είναι: * το skroutzstore, όπως είπαν και τα παιδιά, γιατί είναι η πιο απλή λύση*είτε να ψαχτείς με κάποιον επαγγελματία, να δει πόσο θα του στοιχίσει να του φτιάξει [εγκατάσταση, παραμετροποίηση, διόρθωση κενών ασφαλείας] ένα site στηριγμένο σε κάποιο έτοιμο store application (π.χ. osCommerce, zenCart). Υπάρχει και η λύση να σου φτιάξει κάποιος web developer κάτι από το 0 ακρίβως στις ανάγκες σου, αλλά ξεφεύγει πάρα πολύ το κόστος.*Στη δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να υπολογίσεις και για χώρο φιλοξενίας. Υποθέτωντας ότι το κατάστημά σου θα απευθύνεται σε ανθρώπους εντός Ελλάδας, καλό θα ήταν να διαλέξεις εταιρία που να έχει datacenter εντός Ελλάδας, ή έστω εντός Ευρώπης [αν πας για Αμερική, θα έχεις πολύ μεγάλα pings και χαμηλότερες ταχύτητες].*Για domain, ψάχνεις τις εταιρίες για domain στην Ελλάδα [ενδεικτικά τρεις εταιρίες κι εδώ www.papaki.gr www.hyperhosting.gr www.intechs.gr που τις έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ].
Hydra Νοέμβριος 29, 2009 #6 Νοέμβριος 29, 2009 .tk προτεινα,για αρχη,σε περιπτωση που θελει να κανει μονος του το site.Να πληρωνει domain και να το φτιαχνει απο το 0 ειναι χασιμο χρηματων.EDIT: οταν ειχα και εγω .tk απλα δεν ειχα δωσει το site σε κανεναν,μονο εγω το ξερα και απλα εκανα δοκιμες. Δεν ειπα να παρει tk.Ειπα οτι αμα θελει να κανει κατι μονος του,να μην πληρωσει domain και να μη ξερει να φτιαχνει μενου,εκτος και αν ο ανρθωπος βιαζεται να εχει ετοιμο το site για λογους επαγγελματικους.
deninho Νοέμβριος 29, 2009 #8 Νοέμβριος 29, 2009 .gr/com/net, και ως σελίδα βάζεις μια που να λέει under construction και δυο τρεις πληροφορίες εφόσον το κατάστημα έχει και φυσική υπόσταση [διεύθυνση, τηλέφωνα], και από "πίσω" κάνεις ότι δουλειά χρειάζεσαι. .tk, .co.cc κλπ ούτε για αστείο σε επιχείρηση που σέβεται τον εαυτο της. 19€/2 έτη θα στοιχίσει το domain .gr, δεν είναι δα και κανένα μεγάλο έξοδο
MadBrainiac Νοέμβριος 29, 2009 #9 Νοέμβριος 29, 2009 το skroutzstore είναι για ενα επιχειρηματία που δεν γνωρίζει ΤΙΠΟΤΑ για το πώς να στήσει ενα μαγαζί online. Είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Δίνει και το front-end (template για το look του μαγαζιού, shopping cart με Eurobank) και back-end (όλο το σύστημα για να βάζεις τα προϊόντα εύκολα στο μαγαζί.Σίγουρα εάν θες να προσλάβεις μια εταιρεία να στο φτιάξει είναι ο παραδοσιακός τρόπος και υπάρχουν πολλές εταιρείες στο χώρο (π.χ Lighthouse).Ένα μεγάλο ατού είναι οτι η πλατφορμα είναι συνδεδεμένη με τη μηχανή αναζήτησης που σημαίνει οτι θα δεί κόσμος το μαγαζί. Και το skroutz έχει μεγάλο όγκο πράγμα που για να το πετύχεις μόνος σου θα πρέπει να έχει κάποιον να κάνει SEO (Search engine optimisation) και παράλληλα Google ad campaign.Εάν είσαι μόνος σου είναι καλό να έχεις κάπου να σταθείς για βοήθεια και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα που είχα μέσω skroutzstore. Το σίγουρο είναι οτι έχεις πολλές επιλογές απλά δες τι πιστεύεις σε καλύπτει.
manosb68 Νοέμβριος 29, 2009 Author #10 Νοέμβριος 29, 2009 Ευχαριστώ για τα replies,πήρα μια ιδέα τι πρέπει να κάνω,να πω όμως ότι αυτό που σκέφτομαι είναι ένα απλό site,χωρίς δυνατότητα online αγορών,με φωτογραφίες του εμπορεύματος και εύκολη πλοήγηση.Δε βιάζομαι,οπότε θα ήθελα να προσπαθήσω μόνος μου.Άν το κάνω έτσι,θα φαίνεται στο google?
deninho Νοέμβριος 30, 2009 #11 Νοέμβριος 30, 2009 αν δε σκέφτεσαι για Online store, ψάξου για αρχή για κάποιο CMSοειδές, π.χ. Joomla ή Wordpress, με κάποιο plugin για καταλόγους [π.χ. Wordpress & directorypress). Θέλει ψάξιμο και διάβασμα, όμως
manosb68 Νοέμβριος 30, 2009 Author #12 Νοέμβριος 30, 2009 αν δε σκέφτεσαι για Online store, ψάξου για αρχή για κάποιο CMSοειδές, π.χ. Joomla ή Wordpress, με κάποιο plugin για καταλόγους [π.χ. Wordpress & directorypress). Θέλει ψάξιμο και διάβασμα, όμως Ευχαριστώ
Nephiλiμ Νοέμβριος 30, 2009 #13 Νοέμβριος 30, 2009 για καταστημα υπαρχει και το OsCommerce αλλα επισης θελει διαβασμα.Θα συμφωνησω με τα παιδια οτι αν δεν υπαρχει εμπειρια καλυτερα να κινηθεις σε skroutzstore λυση.
Kanonieris Δεκέμβριος 2, 2009 #14 Δεκέμβριος 2, 2009 Βάλε και μαθε για αρχή το joomla και μετά προχώρα στο OsCommerce.Αξίζει πιστεύω.:worship:
manosb68 Δεκέμβριος 16, 2009 Author #15 Δεκέμβριος 16, 2009 Βρήκα το Website X5,το οποίο το βρίσκω πραγματικά πολύ εύκολο.Άν το ξέρει κανείς,ας μου πει τη γνώμη του,μήπως έχει κάποιο μειονέκτημα που δεν το βλέπω αφού είμαιακόμα στην αρχή.
kallileo Δεκέμβριος 16, 2009 #16 Δεκέμβριος 16, 2009 Αυτό το site είναι φτιάγμένο με τον X5:http://www.appetito.gr/Τρομερό πρόγραμμα...και μπορείς να φτιάξεις ένα απλό eshop σχετικά εύκολα.
Jumex Δεκέμβριος 16, 2009 #17 Δεκέμβριος 16, 2009 http://www.logopedics.gr/ και αυτό σχεδιασμένο με το X5...μη ολοκληρωμένο βέβαια πολύ εύκολο πρόγραμμα *με μερικά bugs η Ελληνική έκδοση
manosb68 Δεκέμβριος 19, 2009 Author #18 Δεκέμβριος 19, 2009 http://www.logopedics.gr/και αυτό σχεδιασμένο με το X5...μη ολοκληρωμένο βέβαια πολύ εύκολο πρόγραμμα *με μερικά bugs η Ελληνική έκδοση Αυτό το site είναι φτιάγμένο με τον X5:http://www.appetito.gr/ Τρομερό πρόγραμμα...και μπορείς να φτιάξεις ένα απλό eshop σχετικά εύκολα. Tnks για τα replies.Όταν φτιάξω το site,τι πρέπει να κάνω για να το ανεβάσω και τι να προσέξω? Δώστε μου κάποιες οδηγίες ή που να ψάξω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.