Jump to content

Windows Update Agent - δεν εμφανίζονται τα διαθέσιμα updates

deninho

Recommended Posts

Εδώ και λίγο καιρό έχω ένα ενοχλητικό πρόβλημα, με τον WUA. Τον έχω ρυθμίσει ώστε να ελέγχει μεν για Updates, αλλά να αποφασίζω εγώ τι και πότε θα περάσει. Το πρόβλημα σε εικόνες και λεζάντες:

attachment.php?attachmentid=37155&stc=1&d=1259412285

3 απαραίτητα και 3 optional [όπως θα τα λέγαμε και στο χωριό :p]

για να δούμε τι είναι το κάθε ένα:

attachment.php?attachmentid=37156&stc=1&d=1259412285

ε? τι γίνεται εδώ; Ας δούμε τι γίνεται στην άλλη κατηγορία:

attachment.php?attachmentid=37157&stc=1&d=1259412285

πάλι τα ίδια....

Το πρόβλημα παρατηρήθηκε πρώτη φορά, όταν αναβαθμίστηκε αυτός ο ρημάδης ο agent στην έκδοση 7.4.7600.226 (στις 21/10). Δεν υπάρχει στη λίστα των updates προς απεγκατάσταση, και από το ψάξιμο που έκανα στο νετ, βρήκα ως λύσεις τα εξής δύο:

α. Restore point. Τα είχα απενεργοποιήσει εξ'αρχής [δε μου είχαν χρειαστεί ποτέ τόσα χρόνια]

β. Χειροκίνητη εγκατάσταση του update, αλλά τζίφος

Σκέφτεστε/γνωρίζετε κάποια άλλη (πιθανή ή απίθανη) λύση; Η λύση του format απαγορεύετε δια ροπάλου :p

Το λειτουργικό είναι Windows Vista Bussiness Edition Eng x64

post-4171-1416074230,6377_thumb.jpg

post-4171-1416074230,7907_thumb.jpg

post-4171-1416074230,8618_thumb.jpg

προς το παρόν δείχνει να διορθώθηκε. Ακολούθησα τις οδηγίες από το πρώτο λινκ του RootX. Αν ξαναεμφανιστεί στο μέλλον, θα επανέλθω -θα ήθελα να το αποφύγω πάντως :p-

ωραιο το λινκ του RootX. μου το έχει κάνει και εμένα ορισμένες φορές αλλά λύθηκε με μια επανεκκίνηση. αν βοηθάει, το έχω παρατηρήσει μόνο όταν ο υπολογιστης αναβοσβήνει για αρκετές μέρες σε από αδρανοποίηση (δηλ. έχει καιρό να κλείσει κανονικά).

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.