Jump to content

acer aspire one overclocking

asaduu

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα acer aspire netbook στο οποίο το PLL chip (clock generator) είναι Trusted Mode Enabled δλδ κλειδωμένο και δεν σε αφήνει να το πειράξεις με τα γνωστά setfsb κτλ. Εδώ και καιρό βρήκα μια άκρη (http://www.aspireoneuser.com/forum/viewtopic.php?f=43&t=15920&sid=b89bf490e1db50ce3018734357996053) , το οποίο με μια πρόταση είναι όλο και όλο ''To unlock it move resistor R124 to the solderpads for R122, that unlocks TME'' αλλά όταν τελικά βρήκα το θάρρος να το ανοίξω και είδα το μέγεθος των αντιστάσεων στις οποίες αναφέρεται κατάλαβα οτί δεν είναι εργασία για κάποιον που μόλις αγόρασε κολητήρι (4,5 ευρώ, noname 30w).

Γνωρίζω οτί αυτό που θα ζητήσω είναι κάπως ανάρμοστο και ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αλλά αν υπάρχει κανείς με σχετική εμπειρία και διάθεση να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, θα μπορούσα να του το φέρω (Θεσσαλονίκη) η ακόμα και να του το στείλω να το δει με την ησυχία του αναγνωρίζοντας φυσικά εκ τον προτέρων καμία ευθύνη σε περίπτωση αποτυχίας/καταστροφής του acer μου. Έτσι και αλλιώς ψοφίμι είναι.

Λυπάμαι αν διάλεξα λάθος τμήμα για αυτή τη δημοσίευση.

Στάθης.

Να κάτσεις να το πειράξεις σε τέτοιο σημείο για να κερδίσεις τί ακριβώς ;;;

Μεγαλύτερη ταχύτητα στο άνοιγμα του FF ;;;

Από θερμοκρασίες τί θα κάνεις ;;;

Αν το θέλεις για περισσότερα fps σε παιχνίδια τότε μάλλον έχεις διαλέξει λάθος μηχάνημα για την δουλειά.

Πούλα το και πάρε κάτι άλλο που να κλοκάρει κανονικά...

My opinion...

ΒΤW.

Κατερινούλα με υπογραφή Στάθης ;;; :...:

Από 1,6 φτάνει 2.1 με το ίδιο σύστημα ψύξης χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Οι θερμοκρασίες παραμένουν στε αποδεκτά όρια.

Δεν ξέρω τι είναι το FF και δεν παίζω παιχνίδια.

Φαντάζομαι οτι είναι προφανές όταν λέω οτί δεν θα με πειράξει αν καταστραφεί και οτί ούτε ανάγκη το έχω, ούτε να το πουλήσω θέλω.Θέλω να δω αν είναι εφικτό.

Tι σημασία έχει το nick; αν το nick μου ήταν argsgsdgsdgewrlfs θα είχες την ίδια απορία;

Να σου πω την ιστορία του nick μου όμως για να μην θεωρηθεί οτί είμαι κακόβουλος.Κάποτε πριν από χρόνια αγόρασα ένα παιχνίδι. Το παιχνίδι αυτό το έκανε install πρώτα η γυναίκα μου - Κατερίνα και όταν κάθισα να παίξω online δεν με άφηνε το παιχνίδι να το αλλάξω. Μετά για κάποιο λόγο ψάχνοντας πληροφορίες κάπου χρειάστηκε να κάνω register σε κάποιο ιστότοπο και διάλεξα το ίδιο όνομα. Σήμερα όταν καθημερινά κάνω login σε 30 περίπου διαφορετικές τοποθεσίες χρησιμοποιώ το ίδιο nick ( δεν θα μπορούσα να έχω 30 διαφορετικά nick ) και πουθενά μα πουθενά ( διάφορα forum ) δεν είχα το παραμικρό πρόλημα. Είναι απλά ενα login prefix και δεν συμβολίζει, δεν αντιπροσωπεύει , δεν προσβάλει τίποτα και κανέναν.

Στάθης.

1- ff = firefox.

2- από όσο κατάλαβα, θες να το ανεβάσεις μόνο για την «χαρά» του εγχειρήματος, δεκτόν.

Όπως είπα στην απάντηση μου το πουσάρισμα σε οτιδήποτε κινήτε δεν έχει νόημα, ειδικά σε μηχανάκια με τόσο συγκεκριμένη αποστολή όπως τα netbook αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη.

3- η κατερινούλα-στάθης ερώτηση ήταν εύλογη απορία και δεν είχα πρόθεση να κοροϊδέψω ούτε να χλευάσω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.