Jump to content

Ψηφιακη μηχανη μεχρι 150Ε!

Recommended Posts

Πλησιαζουνε Χριστουγενα και αρχισαμε τα δωρα!

Ψαχνω μια ψηφιακη με οριο ~130-150Ε αλλα επειδη εχω καιρο αποχης απο την συγκεκριμενη αγορα δεν εχω ιδεα τι παιζει! Λιγο που το ψαξα βρηκα τις παρακατω:

1. Sony DSC-W 210

2. Samsung PL 65

3. Panasonic DMC-FS 7

4. Fujifilm FinePix J 250

(Βεβαια η W210 μπορει να γινει και W220/230 με ~15Ε παραπανω αντε και 270 αν αξιζει την διαφορα)

Ποια θα προτεινατε απο αυτες? Ή και καποια αλλη???

μιας και δεν έχει απαντήσει κανένας ας κάνω το πρώτο βήμα..

καλή επιλογη ειναι η sony w270.

Δες μια και την canon A2000is..αν και ειναι κομματακι ακριβοτερη και περα απο καποια sd(hc) μνημη που πρεπει να αγορασεις θα πρεπει να προμηθευτεις και τουλαχιστον 2χ ΑΑ μπαταριες..το οποιο εντελει αν και θα σε ανεβασει ακομα πιο πανω σε λεφτα θα σε ανταμειψει με την μεγαλυτερη αυτονομια (περιπου ~550 vs 330 cipa).

Σαν φωτογραφια στο τελικο αποτελεσμα ας πουμε οτι ενα πολυ μικρο κλικ ειναι μπροστα η canon αν και υπολειπεται στο video.

Πιο φτηνες παιζουν καναδυο ακομα που εχω στο νου μου ..αλλα υστερουν σε αυτονομια. (200-250 photos κατα cipa) ..οποτε δεν τις βαζω.: p

η Α2000is οντως φαινεται αρκετα καλη...και στα reviews που διαβασα τωρα, λενε τα καλυτερα!

απλα σκεφτομαι πως:

1. θα ξεφυγει λιγο απο το budget, εκτος βεβαια και αν δεν της (κοπελας ειναι το δωρο:D) παρω επαναφορτιζομενες μπαταριες και φορτιστη:whistle2:

2. ισως να ξεφευγει λιγο ως προς το μεγεθος σε συγκριση με τις αλλες...για γυναικα!

θα παω απο εβδομαδας μια γυρα στα καταστηματα, να τις δω κιολας...

Φίλε μου , κοίτα και την Olympus FE-4010. Εγώ την πήρα στην κοπέλα μου. Είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά και λίγο που την είδα, βγάζει τίμιες φωτογραφίες. Απλά σκέψου το

edit: Α, έχει μπαταρία μέσα και πρέπει να πάρεις μια xD καρτούλα

edit2: Βγαίνει και σε άλλα χρώματα αλλά είναι χάλι μαύρο. Αυτό είναι άσπρο/πέρλα.

οπως καταλαμβαινετε, η φυση του δωρου το κατατασει στην κατηγορια πιθανως κοινης χρησης δωρητη και ληπτη οποτε το ροζ απορριπτεται:hehe:

με βλεπω προς w270, αν φυσικα μου αρεσει και απο κοντα!

υγ: και η Olympus FE-4010 φαινεται αρκετα καλη...απο video τι λεει?

παρε την sony w270 τοτε σε καποιο χρωμα της αρεσκειας σας.

δεν μου ερχεται καποια αλλη που να αξιζει προσοχης στα ιδια ή σε λιγοτερα λεφτα.

edit

Aντε να πουμε και την casio z90.Oχι τιποτα αλλο αλλα εχει και 135Ε..κατα τα αλλα υστερει σε αυτονομια ,σε εστιακο

ευρος (ουτε το wide εχει αλλα ουτε και το τηλε της w270) ,σαν αποτελεσμα δεν πιστευω να φτανει την σονυ..αλλα απο αλλες που εχω δει ειναι αρκετα καλες -πχ s10.

Videaki 1280x720@24fps

Λιγες olympus αξιζουν(για μενα)...αλλα ακομα και σε αυτες να ησουν(πιο ακριβες απο αυτες που κοιτας)... καλυτερα να κοιτουσες καποια αλλη..:p

ευχαριστω παιδες!

εκλεισε...w270 it is!

οντως απο το λιγο διαβασμα που εριξα αυτες τις 2 μερες, σε αυτα τα λεφτα ειναι απο τις καλυτερες!

θα παω να την δω και απο κοντα και εκτος απροοπτου αυτην θα παρω (σε μαυρο μαλλον)!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.