saaakiss Δεκέμβριος 4, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Αν βάλω χειροκίνητα την ανάλυση, μου βγάζει μήνυμα οτι η οθόνη μου δεν υποστηρίζει μεγάλυτερες αναλύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saaakiss Δεκέμβριος 4, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Tο έχω κάνει ήδη. Όταν αλλάζω την ανάλυση απο το Panel της Nvidia μου λέιε οτι μεγαλύτερες αναλύσεις απο 800*600 δεν υποστηρίζει η οθόνη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saaakiss Δεκέμβριος 7, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Έβαλα τα windows wp και πέρασα τους πιο καινούργιους drivers απο το site της nvidia. Πάλι η ανάλυση έμενε 800*600 με 16-bit color depth, και όταν δοκίμαζα χειροκίνητα, μου έλεγε οτι η οθόνη μου δεν υποστηρίζει αναλύσεις πανω απο 800*600. Στην συνέχεια κατέβασα τους πιο παλιούς drivers και η ανάλυση έφτανε τα 1280*1024 με 32-bit color deepth !!!Μάλλον η οθόνη μου δεν υποστηρίζει τους καινούργιους drivers της nvidia.***Στο device manager η οθόνη αναγνωρίζεται σαν LG L1750sq και οχι σαν PnP monitor!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saaakiss Δεκέμβριος 12, 2009 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά και sorry αν σας έπρηξα!!!Τελικά η κάρτα γραφικών ήταν χαλασμένη!!!Που να το φανταστώ, πριν 6 μήνες αγόρασα το pc!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.