Jump to content

Θερμοκρασία cpu laptop

Havic

Recommended Posts

Εγώ έχω Τurion 64ml-34 1800MHz και σε συνθήκες φόρτου πιάνει τους 78° χωρίς cooler pad, με αυτό πιάνω 73°, έψαξα στο internet και η μέγιστη θερμοκρασία είναι 95° βαθμούς, απλά 73° μου φαίνονται πολύ, όταν δεν είναι σε χρήση η cpu συνεχεία (msn,mozila,wmp) έχω 58° βαθμούς το μέγιστο και συνήθως γύρω στα 48°-53°.

Ok, απ’ότι κατάλαβα οι θερμοκρασίες του laptop μου είναι φυσιολογικές, (χρησιμοποιώ το Core Temp32) το έχω και τέσσερα χρόνια… έχει πιάσει αρκετή σκόνη μέσα…τεσπά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

• 3 months later...

Πρόσφατα έκανα undervolting στη cpu του φορητού και πραγματικά μέτρησε -11βαθμους Κελσίου!!! Από 73° κατέβηκα στους 62° και δεν έχασα σε τίποτα σε επιδόσεις , το μόνο κακό είναι ότι παίρνει χρόνο για να βρεις τα ιδανικά volt και επίσης διαφέρουν από cpu σε cpu.

αφού πιάνουν τα χέρια σου και δοκίμασες με επιτυχία το undervolting άνοιξε το κακόμοιρο και καθάρισε το ή βάλτου καμιά νέα θερμοαγώγιμη:p

Βασικά :o ... βαριέμαι να κάνω αυτή τη διαδικασία :lazy:... ειδικά που τώρα είμαι μια χαρά, πάντως από διάφορους οδηγούς έχουν αναφέρει μεγάλη μείωση θερμοκρασίας από την αλλαγή της "μαμισιας" πάστας οπότε είναι στα υποψιν για το μέλλον!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.