Dj-Axi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 Το Eset Smart Security αρχισε να μου βγαζει σε καθε usb devise και καρτα μνημης το παρακατω: Στον scanner εμφανιζει τα εξης: Το θεμα ειναι πως ενω βρισκει το auTORUN.inf αρχειο και τα υπολοιπα που υπαρχουν, δεν μπορει να το αφερεσει και συνεχεια μου πετα το ιδιο παραθυρο. Καμια ιδεα?:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 27, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Ανοιξε εναν task manager.Στα services που τρεχουν, βρες το wscript.exe και κανε δεξι κλικ και end task.Οσες φορες τρεχει, τοσες φορες πρεπει να το κανεις.Πηγαινε στα root directories του καθε δισκου σου, αφου πρωτα εχεις βαλει στο συστημα να βλεπεις τα κρυφα αρχεια,folders και τα αρχεια συστηματος.Σβησε απο καθε δισκο σου το autorun.inf και το countermeasuresys.vbs αρχειο.Αφου τα σβησεις ολα, κανε επανεκκινηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj-Axi Νοέμβριος 28, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 Στον task manager δεν μου εμφανιζει καμια λειτουργια wscript.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj-Axi Νοέμβριος 28, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 τελικα εβαλα την επομενη εκδοση του ess4 και λυθηκε το προβλημα. Εσβησε το auTORUN.inf και στην συνεχεια εκανα format σε καθε αφαιρουμενο δισκο που ειχε το worm και εσβησα τα υπολοιματα του (τον φακελο cold).Ευχαριστω για τις συμβουλες παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.