satanic Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2009 Eβαλα τα 7 Ult.64.Μεχρι χτες εβλεπα κανονικα τα βιντεακια του UTube, σημερα μου λεειAdobe Flash Player is not supported for playback in a 64-bit browser. However, you can run Flash Player in a 32-bit browser running on a 64-bit operating system.Οποτε τι κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 27, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Δεν έχει κυκλοφορήσει flash player σε 64 bit.Εάν εγκατέστησες τον 64-bit firefox, βγάλε τον και βάλε τον 32-bit.Εάν τα βλέπεις με Internet Explorer, υπάρχουν 2 εκδόσεις εγκατεστημένες: η 32bit και η 64-bit. Να χρησιμοποιείς την 32-bit (Η 64-bit το λέει σε παρένθεση αν δεν κάνω λάθος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
satanic Νοέμβριος 27, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 προφανως ειχα αρχικα τον ie32 και με τα updates μπηκε ο ie64... πως τον βγαζω?δηλ. οσοι εχουν ie64 δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν το UTube? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 27, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Δεν χρειάζεται να τον βγάλεις (από default νομίζω υπάρχουν και οι 2 εκδόσεις), απλά να χρησιμοποιείς τον 32-bit.Κανένας 64-bit browser δεν δουλεύει με flash από την στιγμή που δεν υπάρχει 64-bit έκδοση του flash player - και τα videos του youtube είναι σε flash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satanic Νοέμβριος 27, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Kαι πως θα χρησιμοπoιησω τον 32?Σε τι χρησιμευουν τελικα οι 64αρηδες browsers? (που για μενα ειναι αχρηστοι εφοσον δεν μπoρω να χρησιμοποιησω το UTube) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 27, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Να πας στο C:\Program Files(x86)\Internet Explorer και να δημιουργήσεις shortcut ή pin to start menu στο αρχείο iexplore.exeΕίναι σημαντικό να πας στον (x86) φάκελο και όχι στο απλό Program Files, μιας και στο (x86) αποθηκεύονται οι 32-bit εφαρμογές.Οι 64-bit browsers κάνουν ότι και οι 32-bit και έχουν τα όποια πλεονεκτήματα έχουν οι 64-bit εφαρμογές σε σχέση με τις 32-bit.Το ότι δεν παίζει το youtube ή άλλα sites με flash, είναι θέμα της adobe (που φτιάχνει το flash player) και όχι των browsers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satanic Νοέμβριος 27, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Λοιπον, καταλαβα τι ειχε συμβει. Ξεκαρφιτσωσα το "e" απο την κατω γραμμη και μετα το καρφιτσωσα απο τον φακελο των 64...Το ξερω οτι ειναι θεμα της Adobe αλλα το αποτελεσμα δεν παυει να ειναι το ιδιο: οι κατοχοι των browsers64 δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν το UTube.Kαι μιας και μιλαμε για τον ie ας συνεχισω με τα προβληματα που αντιμετωπιζω:Εγω ειχα συνηθισει για χρονια τον ie6 των XP και τωρα δυσκολευομαι με τον ie8 των 7. Υπαρχει τροπος να ξαναβαλω τον ie6 ή τουλαχιστον να μου εμφανιζονται τα sites στη κατω οριζοντια μπαρα με τον παλιο τροπο αντι ολα μαζι σε ενα?Η γραμμη που πληκτρολογουμε τα links ειναι μικρη, μικρα επισης τα κουμπια refresh, favorites, back. Mπορουν να μεγαλωσουν? Το στρογγυλο που αντικατεστησε τη σημαια που ανεμιζε ειναι δυσδιακριτο και σε λαθος σημειο.Οι γραμματοσειρες των sites ειναι πολυ μεγαλες. Μπορουν να μικρυνουν χωρις ομως να μικρυνουν και τα κουμπια του browser?Οταν παταω το κενο τετραγωνακι για να ανοιξω μια καινουργια σελιδα, δεν μου βγαζει το site που εχω ορισει ως προεπιλογη αλλα ενα που λεει "about:Tabs"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.