enduracell Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2003 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2003 αν αυτός ο πίνακας τα λέει σωστά τότε η WD θα πρέπει να έχει κάνει τρομερή δουλεία στο καινουργιο Raptor. Αν και ορκίστικά να μη ξαναπάρω WD, μάλλον κάτι μπορεί να γίνει...
Digi_Aspirin Οκτώβριος 31, 2003 #2 Οκτώβριος 31, 2003 Ειναι πραγματικη προκληση για home users, αν και θα εχει τσιμπιμενη τιμη, περιπου στα 300euro. Δεν ξερω τι θα πρωτοπαρουμε τα xmas
voudarxos Οκτώβριος 31, 2003 #3 Οκτώβριος 31, 2003 130 πηρα εγω πριν απο 3 εβδομαδες τον 360 ιδου και οι επιδοσεις του
nikos Νοέμβριος 11, 2003 #4 Νοέμβριος 11, 2003 Αρχική απάντηση από Enduracell αν αυτός ο πίνακας τα λέει σωστά τότε η WD θα πρέπει να έχει κάνει τρομερή δουλεία στο καινουργιο Raptor. Αν και ορκίστικά να μη ξαναπάρω WD, μάλλον κάτι μπορεί να γίνει... φίλε μου , εγώ μετά τη ζημιά που παραλίγο (κυριολεκτικά παρά τρίχα) να πάθω με τον Ibm σήμερα , και να χάσω 17 Gb δεδομένων , μόνο WD θα αγοράζω από δω και πέρα . Σε ένα παλιό σύστημα που έχω έναν WD δουλεύει κοντά δύο χρόνια ΣΥΝΕΧΩΣ , χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.