enduracell Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2003 αν αυτός ο πίνακας τα λέει σωστά τότε η WD θα πρέπει να έχει κάνει τρομερή δουλεία στο καινουργιο Raptor. Αν και ορκίστικά να μη ξαναπάρω WD, μάλλον κάτι μπορεί να γίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digi_Aspirin Οκτώβριος 31, 2003 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2003 Ειναι πραγματικη προκληση για home users, αν και θα εχει τσιμπιμενη τιμη, περιπου στα 300euro. Δεν ξερω τι θα πρωτοπαρουμε τα xmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudarxos Οκτώβριος 31, 2003 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2003 130 πηρα εγω πριν απο 3 εβδομαδες τον 360 ιδου και οι επιδοσεις του Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Νοέμβριος 11, 2003 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Αρχική απάντηση από Enduracell αν αυτός ο πίνακας τα λέει σωστά τότε η WD θα πρέπει να έχει κάνει τρομερή δουλεία στο καινουργιο Raptor. Αν και ορκίστικά να μη ξαναπάρω WD, μάλλον κάτι μπορεί να γίνει... φίλε μου , εγώ μετά τη ζημιά που παραλίγο (κυριολεκτικά παρά τρίχα) να πάθω με τον Ibm σήμερα , και να χάσω 17 Gb δεδομένων , μόνο WD θα αγοράζω από δω και πέρα . Σε ένα παλιό σύστημα που έχω έναν WD δουλεύει κοντά δύο χρόνια ΣΥΝΕΧΩΣ , χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.