Jump to content

OCZ vertex 30gb vs Corsair extreme 32gb

le_bron

Recommended Posts

Λοιπον! Δε κρατιεμαι αλλο! Το αποφασισα! Επειδη χρηματα δεν υπαρχουν πολλα για intel 80gb, ενας απο τους δυο μικρους θα γινει συντομα δικος μου. O OCZ εχει 135 στο Πλαισιο και ο Corsair 118 σε ενα μικρο μαγαζακι εδω στην Πατρα (Mallbit). Απο επιδοσεις λογικα εχουν σχεδον παρομοιες (ιδιους controllers, same cache, capacity etc...) Το θεμα ειναι αν αξιζουν τα παραπανω ευρω για το ονομα του καταστηματος (Πλαισιο) και την καλυτερη υποστηριξη (forum & firmware) απο OCZ.

A, θα ηθελα να ακουσω πιο πολυ κατοχους... (Αργοτερα θα παρω και αλλον εναν για raid 0 καπου μεσα στο 2010 που θα πεσουν οι τιμες και θα εχω και λεφτα. Επειδη δε βλεπω να πεφτουν συντομα ομως ο ενας θα αγοραστει απο τωρα. Τι λετε??? Αντε βια να περιμενω μεχρι τα Χριστουγεννα αλλα δε βλεπω να πεφτουν και κατω απο τα 118 του Corsair (Στο πλαισιο εχει 139)

Ποιον λετε? :jump1::jump1::jump1:

Aν πιστεύεις ότι δεν σου φτάνει ο ένας δίσκος , γνωμη μου είναι να πας σε μεγαλύτερο μονό δίσκο. Χώρια ότι η μεταπωλητική αξία των 32αρηδων και γενικοτερα οτιδήποτε κάτω απο 80 γιγα μετά απο ενα χρόνο θα ναι πάρα πολύ μικρή (όπως και τώρα για τους 16αρηδες, όσο και να σου τους δώσει κάποιος δύσκολα τους αγοράζεις), επιπλέον, το trim θα αργήσει πολλούς μήνες για να υποστηριχθεί σε raid.

Aν τώρα εξακολουθεις να θές ένα τόσο μικρό δίσκο θα σου πρότεινα το kingston v series 40gb, που είναι ουσιαστικά ένας ιντελ rebranded. Mπορει να έχει μικρό sequential write αλλα το random του είναι πολύ μεγαλύτερο απο των υπολοιπως και έχει μόνο 80-90 ευρώ (στο εξωτερικό κυμαίνεται γύρω στο 70αρι). Αν και αυτή τη στιγμή υπάρχει μία έλλειψή του στην αγορά. Εχε υποψη σου ότι οι άλλοι v series (64 + 128) δεν είναι ιντελ αλλά jmicron οπότε μακριά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.