Jump to content

Αγορά κάρτας γραφικών τώρα?

geogeoland

Recommended Posts

Για μενα 30 fps ειναι unplayable και αν καποιος στα 30 λεει οτι φυσαει ας παρει καλυτερα κονσολα ή μια 8400.

+1 με 30 fps παίζεις πλέον πάκμαν. σε "τουρναμεντ" που παίζω COD4 παίζω με 250fps η 5970 είναι απλά αριστη κάρτα.

στο αιών με gtx260 πρέπει να κατεβάσεις τέρμα low graphics για να παίξεις σε fortress και πάλι θα φας DC.

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Παίδες, τελικά όσον αφορά τη δική μου αγορά, παω για 5870 + Dell 2209wa, και τα υπόλοιπα χρήματα που περισεύουν απο το budget για οθόνη και κάρτα γραφικών, θα γίνουν άλλα parts που χρειάζομαι (π.χ μπαταρίες για ups και laptop κ.α). Εξάλλου θα έχω παρόμοια οικονομική δυνατότητα ξανά στο μέλλον*, οπότε αν πια δε με καλύπτει η 5870 με το περιορισμένο, σχετικά, gaming που κάνω τώρα, το ξαναβλέπω και για ολόκληρο καινούργιο σύστημα.

* Τα χρήματα, επειδή φαγωθήκατε (:p) είναι απο δώρο συγγενή, να ναι καλά ο άνθρωπος (και όχι μόνο για το δώρο).

Ήμουν ΠΟΛΥΥΥ καλό παιδάκι φέτος, Άγιε Βασίλη. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.