Jump to content

Αγορά κάρτας γραφικών τώρα?

geogeoland

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες, έσκασε ένα πακετάκι καλό και μπορώ να πάρω διάφορα εξαρτήματα για το PC, το μόνο θέμα είναι οτι πρέπει να τα πάρω πριν τα χριστούγεννα. Ένα απο τα κομμάτια θα είναι και μια κάρτα γραφικών (μαζί με μια καλή οθόνη), γιατί η 8800 αν και επάξια με υπηρέτησε πάνω απο 3 χρόνια τώρα (η καλύτερη αγορά σε κάρτα γραφικών που έχω κάνει), έχει αρχίσει να παλιώνει.

Αν είχα τη δυνατότητα, θα περίμενα να βγουν οι καινούργιες nvidia μετά τα χριστούγεννα για να δω τι παίζει, αλλά προς το παρόν... 5970 ή 295gtx?

Ή μάλλον για να το θέσω αλλιώς... είναι η 5970 ΤΟΣΟ καλύτερη της 295 που να δικαιολογεί τα παραπάνω χρήματα, την έλλειψη physx και Cuda κλπ? Θα μου κρατήσει περισσότερο?

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Παίδες, έσκασε ένα πακετάκι καλό και μπορώ να πάρω διάφορα εξαρτήματα για το PC, το μόνο θέμα είναι οτι πρέπει να τα πάρω πριν τα χριστούγεννα. Ένα απο τα κομμάτια θα είναι και μια κάρτα γραφικών (μαζί με μια καλή οθόνη), γιατί η 8800 αν και επάξια με υπηρέτησε πάνω απο 3 χρόνια τώρα (η καλύτερη αγορά σε κάρτα γραφικών που έχω κάνει), έχει αρχίσει να παλιώνει.

Αν είχα τη δυνατότητα, θα περίμενα να βγουν οι καινούργιες nvidia μετά τα χριστούγεννα για να δω τι παίζει, αλλά προς το παρόν... 5970 ή 295gtx?

Ή μάλλον για να το θέσω αλλιώς... είναι η 5970 ΤΟΣΟ καλύτερη της 295 που να δικαιολογεί τα παραπάνω χρήματα, την έλλειψη physx και Cuda κλπ? Θα μου κρατήσει περισσότερο?

Σε τι αναλυσεις θα παιζεις?

1080p :)

Βασικά γι αυτή την οθονούλα σκέφτομαι.

Η 5870 δεν σου κανει?

http://www.techspot.com/review/198-ati-radeon-hd-5870-review/page5.html

Σε ολα τα παιχνιδια σε 1080 σπερνει (εκτος Crysis που δεν σπερνει καμια :p)

Στην τελικη οταν πεσουν οι τιμες και βαζεις αλλη μια και αντε γεια. Αλλα δεν νομιζω να μην σε καλυπτει για πολυ καιρο

Κοίτα, με καλύπτει, απλώς έχει το θέμα ως εξής. Έχω πρακτικά απεριόριστο σχεδόν budget, μέχρι τα χριστούγεννα. Οπότε θέλω να πάρω το καλύτερο, τώρα, και να μη χρειαστεί να κάνω κάποια αλλαγή μετά, που δε θα έχω τη δυνατότητα.

Το μόνο που με περιορίζει βασικά, είναι το ups, που είναι 750va (550-600w).

Αν εννοεις UPS τοτε δεν υπαρχει προβλημα.Αν εννοεις PSU υπαρχει αν θες να βαλεις 5970!Με 5870 τα 600W ειναι ΟΚ και εγω ετσι ειμαι τωρα!Αλλα προτεινω 5970.Ειναι πολυ ανωτερη απο την 295 της Nsh1tia!:p

Για 5970 πας.Η 295 δεν εχει νοημα υπαρξης πλεον(για νεους αγοραστες παντα).

Η οθονη που διαλεξες δεν αξιζει τα λεφτα της,αν κοστιζε γυρω στα 280 καλα θα ηταν.

Κοίτα, με καλύπτει, απλώς έχει το θέμα ως εξής. Έχω πρακτικά απεριόριστο σχεδόν budget, μέχρι τα χριστούγεννα. Οπότε θέλω να πάρω το καλύτερο, τώρα, και να μη χρειαστεί να κάνω κάποια αλλαγή μετά, που δε θα έχω τη δυνατότητα.

Το μόνο που με περιορίζει βασικά, είναι το ups, που είναι 750va (550-600w).

Αν το μόνο που σε απασχολεί είναι το ζήτημα των επιδόσεων, τότε αβάδιστα θα πας σε μια 5970 ή 2x5870. Δεν τίθεται ζήτημα σύγκρισης αυτή την στιγμή στην αγορά, μιλάμε για μια γενιά πάνω με ότι αυτό συνεπάγεται.

5970 βαλε και αργοτερα νβαλε και αλλη μια:big_boss:

υπο την κυριοτερη προυποθεση ,βεβαια, να την χωραει το κουτι........!!!!!!!:p:P:P

Με τα physics όμως τί γίνεται? :...:

@steve Και για οθόνη έχω απεριόριστο, πρακτικά, budget. Έχεις πρόταση?

(μάλλον παω και εκεί για νεο thread)

Αν δεν υπάρχει θέμα με physics κλπ, φύγαμε για 5970... :fun::T:

Μηπως επιασες το lotto?:hehe:

Παρε ενα 30αρι, 2χ 5970, μια 295 (για physics) μια rampage και με εναν 975 θα σαι κομπλε.

Παρε ενα 30αρι, 2χ 5970, μια 295 (για physics) μια rampage και με εναν 975 θα σαι κομπλε.

2,5 χιλιαρικα για οθονη και καρτες?? :crazy:

αφου εκανε λογο για απεριοριστο μπατζετ, θα ακουσει και χειροτερα....!!!!!

εγω θα πω να μη λαβεις υποψη σου καθολου τα physx. παρε την 5970 και μια καλη οθονη και εισαι οκ!

Κοίτα, με καλύπτει, απλώς έχει το θέμα ως εξής. Έχω πρακτικά απεριόριστο σχεδόν budget, μέχρι τα χριστούγεννα.

Τοτε παρε ενα ι7 975 ενα αντιστοιχο μοβο,2*5970 τις ακροβοτερες CORSAIR 8 η 16 GB μνημες 2-3 360αρια ψυγεια 1 heatkiller μπλοκ για επεξεργ. 2-3 αντλιες 2 FULL COVER BLOCK για τις καρτες ενα 1500αρι τροφοδοτικο κανα μπλοκ για τη μητρικη,5-6 SSD των 256 GB...Χμμμμμμμμμμμτι λειπει Α και μια 295 για PHYSIX!:happy2:

Με αυτα δηλαδη θα θες αναβαθμιση μετα τα χριστουγεννα?

Το πολυ πολυ επεξεργαστη να χρειαστεις γτ αυτες οι καρτες τρωνε τοσο BOTTLENECK οσο μια μπουλντοζα που προσπαθει να μπει σε ενα σκυλοσπιτο!!!!:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Κουτι παρε κανα μεγαλο ε!!!Να χωρανε οι καρτες...SILVERSTONΕ κ ετσι!

Αφου το παληκαρι εχει απειρο budget ρε σεις που κολλατε? μη σου πω να βαλει 2χ 295 μονο για Physics και ενα Η/Ζ για ρευμα....:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Δεν πα να έχει απεριόριστο bugjet, η γνώμη μου είναι να πάρει μονή κάρτα και να μην μπλέξει με sli/crossfire συστήματα. Δεν μπορεί να βγαίνουν τα παιχνίδια και να περιμένει πότε και αν οι νέοι drivers θα δώσουν την υποστήριξη που πρέπει. Μια 5870 απο μένα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.