manosb68 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 Ήθελα να ρωτήσω αν η χρήση Registry Booster και συγκεκριμένα της UNIBLE, είναι αποτελεσματικό για τη βελτίωση της λειτουργίας του PC και προπάντων αν είναι ασφαλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Καλύτερα να αγοράσεις καποιον SSD ή εναν γρήγορο σκληρο δίσκο παρα να μπλεξεις με τέτοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 26, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 μακριά από τέτοιες εφαρμογές...μπορεί να σου κάνουν μεγάλη ζημιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Νοέμβριος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 εγώ πάντως χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα εδώ και περίπου έναν χρόνο χωρίς να μου βγάλει κάποιο πρόβλημα. Πάντως δεν θα ήθελα να σε πάρω στον λαιμό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 27, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Εγώ εδώ και καιρό και με τον ssd έχω το ccleaner που είναι πάρα πολύ καλό και αξιόπιστο.Έχει και registry cleaner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 27, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 το ccleaner κατάφερε να μου καταστρέψει το windows installer των vista ( ω ναι) κάποτε (και αφού φυσικά είχαν προηγηθεί δοκιμές και άλλων προγραμματων σε άλλα συστήματα) και από τότε το πήρα απόφαση ότι καλύτερα να κάνεις ένα φορμάτ μια φορά το χρόνο πχ παρά να χρησιμοποιείς τέτοιο λογισμικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 το ccleaner ειναι μια χαρα προβλημα και δεν δημιουργει προβληματα...ο windows installer δε ξερω πως καταφερες και τον κατεστρεψες παντως αυτο το προγ. το χρησιμοποιω χρονια.Και βλεπω καθε φορα τι σβηνει.Οχι πως ξερω ολα τα κλειδια απο registry αλλα ΠΟΤΕ δεν εχει παρουσιαστει προβλημα.και σιγα μη καθομαι μια φορα τον χρονο να καθω φορματ και να ξανα σεταρω απο την αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 27, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 μπορείς να κρατήσεις απλά ένα image μετά από φορμάτ και να το επαναφέρεις κάθε φορά που κρίνει σκόπιμο, ούτε παραμετροποίηση από την αρχή ούτε τίποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosb68 Νοέμβριος 27, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Το θέμα "regist boost" είναι ούτως η άλλως risky,οπότε λέω να μην κάνω τίποτα.Όσον αφορά το image creation μετά απόformat που λέει ο hayabusa,όντως είναι η καλύτερη λύση και το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι το Acronis True Image. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpav Νοέμβριος 27, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 μπορείς να κρατήσεις απλά ένα image μετά από φορμάτ και να το επαναφέρεις κάθε φορά που κρίνει σκόπιμο, ούτε παραμετροποίηση από την αρχή ούτε τίποτε Σωστός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 27, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Αυτό το είχα σκεφτεί και εγώ,αλλά προσωπικά δεν με βολεύει γιατί όταν κάνω φορματ βάζω τους τελευταίους drivers και προγράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosb68 Νοέμβριος 28, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 Αυτό το είχα σκεφτεί και εγώ,αλλά προσωπικά δεν με βολεύει γιατί όταν κάνω φορματ βάζω τους τελευταίους drivers και προγράμματα.1.Κάνεις format,εγκατάσταση προγραμμάτων(χωρίς antivirus),περνάς τους τελευταίους drivers (πολύ απλό με το Driver Scanner),ρύθμιση settings.2.Παίρνεις image3.Περνάς antivirus.......κι είσαι έτοιμος.Άν χρειαστείς format, κάνεις restore το image, περνάς up-to-date antivirus κι έχεις έτοιμο το σύστημά σου.H φασαρία που γλυτώνεις είναι πολύ μεγάλη για να κολλάς στους drivers.Άλλωστε με το Driver Scanner αυτή η διαδικασία είναι πανεύκολη και αυτόματη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 6, 2009 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 ειναι δωρεαν το driver scanner?δωσε μας ενα λινκ αμα μπορεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 6, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 Γιαυτο κοιταζω να κραταω το λειτουργικο στη καλυτερη δυνατη του φορμα για να μη μπω στη διαδικασια του φορματ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Δεκέμβριος 6, 2009 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και uninstallers όπως το Revo Uninstaller ,προσοχή όμως μετά την αφαίρεση του προγράμματος που θες, όταν κάνει scan τι registry επέλεξε ότι έχει σχέση με το πρόγραμμα που ξεφορτώθηκες, γενικά δεν εμφανίζει άσχετα αποτελέσματα αλλά πρέπει ΠΑΝΤΑ να προσέχεις τι επιλέγεις από την λίστα που σου εμφανίζει (όπως σε όλα τα τέτοιου είδους προγράμματα),προγράμματα που έχω χρησιμοποιήσει είναι CCleaner, Glary Utilities τα αποτελέσματα τους είναι ασφαλή, το TweakNow RegCleaner είναι επίσης καλό αλλά θέλει περισσότερη προσοχή. Πάντως η καλύτερη λύση πραγματικά είναι msconfig για τις υπηρεσίες που τρέχουν και format . Θα σου πρότεινα και το Sandboxie δεν έχει σχέση με cleaners αλλά είναι πολύ καλό αν και είναι κουραστικό μέχρι να το φτιάξεις όπως θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosb68 Δεκέμβριος 10, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 ειναι δωρεαν το driver scanner?δωσε μας ενα λινκ αμα μπορεις./QUOTE]και γω το "κατεβασα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 10, 2009 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 pwned pwned....διακρινω καπου "sn" ?:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.