DJD Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2003 Δε ξέρω αν με προτρέπουν να καπνίσω περισσότερο ή απλά θέλουν να μου σπάσουν τα νεύρα με αυτά τα μηνύματα στα καινούρια πακέτα. Ακολουθεί φωτογραφία με την απάντηση μου στους "πανέξυπνους" κυρίους που σχεδίασαν τα καινούρια πακέτα των τσιγάρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 30, 2003 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2003 Δείτε και αυτό... (απαιτείται acrobat reader ) antiantismoke.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 30, 2003 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2003 Και καλά μωρέ να δείξουν ότι το κράτος ενδιαφέρεται για τον κόσμο. Όξω ρεε.Αλλά όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι το κράτος εξυπηρετεί αυτούς και μόνο. Λες και έτσι ξαφνικά θα αλλάξει το τσιγάρο στην συνείδηση του κόσμου που τόσα χρόνια δεν του λέγανε τίποτα. Οπότε είναι καλό το τσιγάρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 30, 2003 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2003 Αρχική απάντηση από DJD [30-10-2003 και 22:31] Δείτε και αυτό... (απαιτείται acrobat reader ) Πολύ καλό. Κάτι μου θυμίζει το σήμα τους. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 30, 2003 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2003 Δεν με νοιάζει ούτε το κράτος ούτε οι αποφάσεις τους στο συγκεκριμνενο θέμα.. είναι όμως μια πληροφόρηση κι αυτη... Παιδιά κάνει κακό κάντε μια προσπάθεια να το ελατώσσετε έστω... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Οκτώβριος 30, 2003 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2003 LOL DJD :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paxx Οκτώβριος 31, 2003 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2003 Αρχική απάντηση από DJD Δείτε και αυτό... (απαιτείται acrobat reader ) χαχαχαχα ολο το γραφειο κόβει χαρτάκια και τα βάζουν στο πακέτο τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Οκτώβριος 31, 2003 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2003 και εμενα με χαλαει αυτη η ιστορια.το ξερουμε οτι κανει κακο δεν χρειαζεται να μας το λενε κιολας.εξαλου το "απαγορευμενο" ειναι και πιο γλυκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokoumo Οκτώβριος 31, 2003 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2003 Ευτυχώς που είναι μικρά τα σήματα που βάλανε και έμεινε χώρος για να βλέπουμε την μάρκα που καπνίζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.