_daemon_ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 Καλησπερα!Χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια.Θελω να αντιγραψω τον c: οπως ειναι με τα windows μεσα σε εναν καινουριο σκληρο (δεν τον εχω διαμορφωσει ακομα) και ουσιαστικα να κανω c: τον καινουριο και τον c: που ηδη εχω να τον κανω 2ο για απλη αποθηκευση αρχειων.Γινετε? και αν ναι πως?
johnysb Νοέμβριος 26, 2009 #2 Νοέμβριος 26, 2009 Acronis disk director ,κανεις copy το partition θα σε ρωτησει που θες να το κανει "paste" ,reboot και ετοιμος.
_daemon_ Νοέμβριος 26, 2009 Author #3 Νοέμβριος 26, 2009 Acronis disk director ,κανεις copy το partition θα σε ρωτησει που θες να το κανει "paste" ,reboot και ετοιμος.problem. Εχω 7 και το acronis λεει δεν κανει για αυτο το operating system..:help1:
GeorgeVasil Νοέμβριος 26, 2009 #4 Νοέμβριος 26, 2009 Acronis true image home Εχει επιλογή για clone disk. Αυτο που προτεινε ο johnys ειναι λιγο ριψοκίνδυνο γιατι δεν ξερεις που μπορει να ειναι ο boot loader. Αλλα τον εμπιστεύομαι γιατι τα εχει φαει με το κουταλι αυτα.
Chosen Νοέμβριος 27, 2009 #5 Νοέμβριος 27, 2009 problem. Εχω 7 και το acronis λεει δεν κανει για αυτο το operating system..:help1:Τι ακριβώς συμβουλή περιμένεις να ακούσεις για αυτό το "problem";
darien Νοέμβριος 27, 2009 #6 Νοέμβριος 27, 2009 problem. Εχω 7 και το acronis λεει δεν κανει για αυτο το operating system..:help1:Είσαι σίγουρος; Εμένα παίζει κανονικά (η έκδοση 10.0)
_daemon_ Νοέμβριος 27, 2009 Author #7 Νοέμβριος 27, 2009 Τι ακριβώς συμβουλή περιμένεις να ακούσεις για αυτό το "problem";Μηπως καποια προταση για καποιο αλλο πιο συμβατο program φανταζομαι..! Λεω εγω τωρα...@ darien Κατεβασα το 10.0.2239 και μου εβγαλε αυτο κατα την εγκατασταση.Η λυση βρεθηκε κ ολα λειτουργουν κομπλε χαρης το Acronis true image home που προτεινε ο GeorgeVasil!Ευκολα και γρηγορα! Thanks!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.