_daemon_ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 Καλησπερα!Χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια.Θελω να αντιγραψω τον c: οπως ειναι με τα windows μεσα σε εναν καινουριο σκληρο (δεν τον εχω διαμορφωσει ακομα) και ουσιαστικα να κανω c: τον καινουριο και τον c: που ηδη εχω να τον κανω 2ο για απλη αποθηκευση αρχειων.Γινετε? και αν ναι πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Νοέμβριος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Acronis disk director ,κανεις copy το partition θα σε ρωτησει που θες να το κανει "paste" ,reboot και ετοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Νοέμβριος 26, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Acronis disk director ,κανεις copy το partition θα σε ρωτησει που θες να το κανει "paste" ,reboot και ετοιμος.problem. Εχω 7 και το acronis λεει δεν κανει για αυτο το operating system..:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Acronis true image home Εχει επιλογή για clone disk. Αυτο που προτεινε ο johnys ειναι λιγο ριψοκίνδυνο γιατι δεν ξερεις που μπορει να ειναι ο boot loader. Αλλα τον εμπιστεύομαι γιατι τα εχει φαει με το κουταλι αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 27, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 problem. Εχω 7 και το acronis λεει δεν κανει για αυτο το operating system..:help1:Τι ακριβώς συμβουλή περιμένεις να ακούσεις για αυτό το "problem"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Νοέμβριος 27, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 problem. Εχω 7 και το acronis λεει δεν κανει για αυτο το operating system..:help1:Είσαι σίγουρος; Εμένα παίζει κανονικά (η έκδοση 10.0) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Νοέμβριος 27, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Τι ακριβώς συμβουλή περιμένεις να ακούσεις για αυτό το "problem";Μηπως καποια προταση για καποιο αλλο πιο συμβατο program φανταζομαι..! Λεω εγω τωρα...@ darien Κατεβασα το 10.0.2239 και μου εβγαλε αυτο κατα την εγκατασταση.Η λυση βρεθηκε κ ολα λειτουργουν κομπλε χαρης το Acronis true image home που προτεινε ο GeorgeVasil!Ευκολα και γρηγορα! Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.