Jump to content

Αγορά μικρής τηλεόρασης μέχρι 300 ευρώ

BuffaloBill

Recommended Posts

Ωραία σχετικά με τις μεγάλες οθόνες είναι ξεκάθαρα τα πράγματα αλλά αν κάποιος θέλει να πάρει μια μικρή?

Αυτές τις μέρες θα αγοράσω μια μικρή τηλεόραση 22" για να μπει στο υπνοδωμάτιο ο λόγος γιατί όχι 32" είναι το κόστος που δεν πρέπει να υπερβεί τα 300 ευρώ. Το όριο είναι οριστικό και δεν αλλάζει με τίποτα ... τώρα έχω βαλη στο μάτι την Samsung LE22B650T6W ώμος δεν την βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα και ας υπαρχή στο ελληνικό site. Η άμεσος επόμενη επιλογή μου είναι η LE22B350 ώμος αξίζει? Υπάρχουν και αλλά καλά μοντέλα? Δώστε τα φώτα σας για τις μικρές ίντσες που τις έχουμε παραμέληση νομίζω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο αρκεί να μην ξεπερνά τα 300 ευρώ όπως είπα. Την τσέπη μου κιταω και το καλύτερο που μπορώ να πάρω με αυτά τα λεφτά τώρα το τι μάρκα είναι δεν με νοιάζει αρκεί να έχει ποιότητα.

Συμφωνω με τον KonstantinosGR στο αρχικο του Post για τα 5 ευρω που θα δωσεις παραπανω.Αλλιως εγω απο προσωπικη εμπειρια ,προτεινω αυτη που εχω στο δωματιο μου.

SHAUBLORENZ LT 22103AB

Πηγαινε στα Media Markt στο Ρεντη που γιορταζουν τα 3 χρονια,την εχει 189 ευρω.

Ειχα πολλες ακομα Schaub Lorenz τηλεορασεις και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,σε περιπτωση που σου φαινονται μα'ι'μου ...

Τελικά σημειώστε μανά vs γιο 1-0 :flag: (ναι ήταν για το υπνοδωμάτιο των γονιών μου) ... τελικά αγοραστικέ μια Höher :dots: για ~178 ευρώ ... ευχαριστώ για τις συμβουλές σας παιδιά:happy:. Η TV καλούτσικη φαίνετε για τα λεφτά τις ελπίζω ότι θα αντέξει αρκετό καιρό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.