BuffaloBill Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2009 Ωραία σχετικά με τις μεγάλες οθόνες είναι ξεκάθαρα τα πράγματα αλλά αν κάποιος θέλει να πάρει μια μικρή? Αυτές τις μέρες θα αγοράσω μια μικρή τηλεόραση 22" για να μπει στο υπνοδωμάτιο ο λόγος γιατί όχι 32" είναι το κόστος που δεν πρέπει να υπερβεί τα 300 ευρώ. Το όριο είναι οριστικό και δεν αλλάζει με τίποτα ... τώρα έχω βαλη στο μάτι την Samsung LE22B650T6W ώμος δεν την βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα και ας υπαρχή στο ελληνικό site. Η άμεσος επόμενη επιλογή μου είναι η LE22B350 ώμος αξίζει? Υπάρχουν και αλλά καλά μοντέλα? Δώστε τα φώτα σας για τις μικρές ίντσες που τις έχουμε παραμέληση νομίζω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostantinosGr Νοέμβριος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Με 5 ευρω παραπανω πας σε 26αρα Θες αποκλειστικα 22αρα και αποκλειστικα samsung η δεν εχεις κατι συγκεκριμενο αρκει να μην ξεπερναει τα 300? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuffaloBill Νοέμβριος 26, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο αρκεί να μην ξεπερνά τα 300 ευρώ όπως είπα. Την τσέπη μου κιταω και το καλύτερο που μπορώ να πάρω με αυτά τα λεφτά τώρα το τι μάρκα είναι δεν με νοιάζει αρκεί να έχει ποιότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Νοέμβριος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Philips για εμένα... Crystal clear rules. Προσωπική άποψη φυσικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuffaloBill Νοέμβριος 27, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Anyone else? Καμία ιδέα? Και τα 300 ευρώ είναι το max και ας είναι μονό 5 ευρώ παραπάνω ΟΧΙ μέχρι 300 όχι ίσως και λίγο παραπάνω επειδή έτσι θα φτάσουμε στα 400+ ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 27, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Τα ορθογραφικα σου λαθη βγαζουν ματι.Κανε κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuffaloBill Νοέμβριος 27, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Το office φτεει βαριεμε να βαζω τονους κ τα βαζω μετα με τν διορθοση. :giveup: On Topic Αυριο θα παω να παρω οθονη ... μαλλον απο το fnac θα γηνη η αγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Νοέμβριος 28, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 Σύμφωνα με αυτό : http://www.public.gr/birthday_party/το public έχει - 20% στις tv ΣΗΜΕΡΑ , δεν πάς μια βόλτα απο εκεί με κανα 2-3 μοντέλα στο νού σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 28, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 Συμφωνω με τον KonstantinosGR στο αρχικο του Post για τα 5 ευρω που θα δωσεις παραπανω.Αλλιως εγω απο προσωπικη εμπειρια ,προτεινω αυτη που εχω στο δωματιο μου.SHAUBLORENZ LT 22103AB Πηγαινε στα Media Markt στο Ρεντη που γιορταζουν τα 3 χρονια,την εχει 189 ευρω.Ειχα πολλες ακομα Schaub Lorenz τηλεορασεις και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,σε περιπτωση που σου φαινονται μα'ι'μου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Νοέμβριος 28, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 Ψάξτο λίγο έχεις 57 επιλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 29, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 ρε παιδια, που χαθηκαν οι 23" lcd-tv? με 230-250€ ηταν λουκουμι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuffaloBill Νοέμβριος 29, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 Τελικά σημειώστε μανά vs γιο 1-0 :flag: (ναι ήταν για το υπνοδωμάτιο των γονιών μου) ... τελικά αγοραστικέ μια Höher για ~178 ευρώ ... ευχαριστώ για τις συμβουλές σας παιδιά. Η TV καλούτσικη φαίνετε για τα λεφτά τις ελπίζω ότι θα αντέξει αρκετό καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.