Jump to content

Πλαίσιο τίμες

firekiller

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ναι,ναι το ξέρω το 'χουμε ξανασυζητήσει αυτήν την φορά τα πράγματα ψιλοάλλαξαν.Ξεχάστε αυτό που λέγαμε 300$=300Ε

Τώρα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Evga-GTX-275-Coop-PhysX-SVGA-PCI-Express-1280MB-012-P3-1178-T1.htm 350$=390Ε

Πείτε μου την γνώμη σας!!!!!!!:D:suicide: :tongue:

Sorry,ξεχάστηκα ας μεταφερθεί αν είναι.Απλως σαν πχ έδωσα μια κάρτα γραφικών!!!!!!

Που κυμαίνεται η τιμή της στην Ευρώπη γενικότερα ;

Αν είναι στα ίδια, δεν ξέρω τι απαντήσεις ψάχνεις :rubik:

Έψαξα λίγο σε Αγγλικά καταστήματα αλλά δεν την βρήκα την κάρτα, αλλά νομίζω πως έχει ειπωθεί αρκετές φορές να ΜΗΝ αναμένουμε 1-1 τιμές Αμερικής και Ευρώπης και Ελλάδας.

Εκτός και αν στο Πλαίσιο κατά λάθος αναστρέψανε το FX-Rate και για αυτό βγήκε η τιμή αυτή, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτή η περίπτωση.

Η συγκεκριμένη κάρτα είναι μια 275 GTX και μια 250GTS.Πάντως δεν ξέρω αν είναι λογικά τα νούμερα!:o

Η συγκεκριμένη κάρτα είναι μια 275 GTX και μια 250GTS.Πάντως δεν ξέρω αν είναι λογικά τα νούμερα!:o

1$ = 0,66€ με βάση τις ισοτιμίες...:suicide:

Παιδια τα εχουμε ξαναπει, οι επιχειρησεις δεν ειναι φιλοπτωχα ταμεια, εχουν εσοδα και εξοδα, απτην διαφορα χτιζονται και αναπτυσονται μαγαζια και σχεσεις.

Η vga αγορα εχει πολλους differentiators και συνεπως μεγαλυτερα κερδη. Η συγκεκριμενη καρτα ειναι premium μιας και εχει physx, ανταγωνιστικα αντιστοιχη δεν υπαρχει, οποτε για τους οποιους ολιγους η καρτα ειναι μονοδρομος, αρα και αυτο το extra κερδος αμελητεο. Μην κανουμε γενικευσεις βασει ενος προιοντος plz.

Απορω γιατι τοσος ντορος με τις τιμες Αμερικης.

Εχετε ιδεα ποσα κομματια παραγγελνουν εκει και ποσα το Πλασιο;

Ειναι σαν να συγκρινεις την τιμη του κρουασαν στο σουπερμαρκετ με την τιμη του ψιλικατζιδικου.

Παιδια τα εχουμε ξαναπει, οι επιχειρησεις δεν ειναι φιλοπτωχα ταμεια, εχουν εσοδα και εξοδα, απτην διαφορα χτιζονται και αναπτυσονται μαγαζια και σχεσεις.

Η vga αγορα εχει πολλους differentiators και συνεπως μεγαλυτερα κερδη. Η συγκεκριμενη καρτα ειναι premium μιας και εχει physx, ανταγωνιστικα αντιστοιχη δεν υπαρχει, οποτε για τους οποιους ολιγους η καρτα ειναι μονοδρομος, αρα και αυτο το extra κερδος αμελητεο. Μην κανουμε γενικευσεις βασει ενος προιοντος plz.

δικιο εχεις σε αυτα που λες.

αλλα δεν αναφερεις πως απο τα 350$ εφτασε στα 390€.

Kαταρχας πρπει να γνωριζεις την ποσοτητα, την σχεση με τον προμηθευτη, καθως και την πολιτικη για την συγκεκριμενη πωληση, το 350 μπορει να ειναι κραχτης ή setpoint.

Απο εκει και περα υπαρχουν, μεταφορες, δασμοι, στρογγυλεμενη ισοτιμια, κερδος τοπικου προμηθευτη, κερδος retailer.. λες να μην βγαινουν? Μολις μπει ανταγωνιστικο προιον και υφισταται αγορα, ολα τα μεμονομενα σταδια θα στενευουν το κερδος τους... aka -350E.

350$+ 98$(28%τελωνείο) = 448$ = 297€ + 56€ (19%)ΦΠΑ=353€ + 40€ (Κέρδος) = 390€ :p

350$+ 98$(28%τελωνείο) = 448$ = 297€ + 56€ (19%)ΦΠΑ=353€ + 40€ (Κέρδος) = 390€ :p

40euro κερδος??

ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ πέρνουν χοντρική.. Όχι μια μια καρτά... Οπότε...... τις πέρνουν πολύ φθηνότερα.. Έχουν εκπτώσεις..

Δεν πάνε σε fnac στην αμερική και πέρνουν καρτες... Κάνουν deals...

Μεγαλύτερο κέρδος πιστεύω έχουν

ρε παιδιά το κέρδος είναι τεράστιο, να δώσω ένα παράδειγμα.

από τότε που πήρε τα 1.25 δις η amd πέρνω από φίλο τον 955 στα 110 ευρώ με φπα [χωρίς κέρδος] και οι τιμές στα διάφορα ε-σοπ δεν έχουν πέσει ούτε 1 ευρώ!

ρε παίδες μην πιάνεστε ακριβός απο τα λόγια μου , το παραπάνω παράδειγμα είναι για ένα συνοικιακό μαγαζάκι που θα πάρει 2~5 κάρτες απο Αμέρικα , χαβαλέ έκανα :D . Ε νοείτε ότι το πλαίσιο και το ΧΧΧ πλαίσιο παίρνουν καλύτερες τιμές .

Εξού και το :p στο τέλος του μηνύματός μου :p

Στην MSRP εσωκλείεται ήδη κέρδος για τον retailer. Επιπρόσθετα, το 28% του τελωνείου πολλές φορές δεν υπάρχει, ή είναι πολύ μικρότερο.

μην ξεχνατε ομως και την εγγυηση πλαισιο.

αν χαλασει δλδ σου δινουν αλλη η οποια την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη στοιχιζει οσο αγορασες την δικια σου.

μιλαω γιατι μου ετυχε και δεν με χαλασε που μου εδωσαν δισκο 640gb.:woot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.