Jump to content

προβλημα με belkin

martinyman

Recommended Posts

παιδια πηρα αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Wireless-Networking/Modem-Routers/Belkin-Bundle-F5Z0142NT-Wireless-Modem-Router-N150-Annex-A-Usb-N150-150Mbps.htm

αλλα εχω ενα θεματακι ενω δουλεει ολα οκ

πηγα να κανω της ρυθμισεις βαζω του drive μεσα στο pc και

ενω μου το αναγνωρισε μου λεει ιντερνετ no connection

kai αναβωσβηνει το σχετικο λαμπακι στο modem

πηγα να βαλω χειροκινητα της ρυθμισεις

εβαλα username password σωστα

το εκανε save restart κτλ αλλα παλι τα ιδια

συν οτι τωρα δεν με αφηνει να μπω στο μενου του moden

ουτε με ie oyte me firefox

εχω conn- x

τι λετε να φταιει

Μπες στη σελίδα του modem-router και δες εκεί αν έχει συνδεθεί και αν έχει πάρει IP από την otenet. Αν δεν, κοίταξε κάποια logs που λογικά θα έχει το router για να δούμε τι του φταίει.

1. run->cmd.exe, ipconfig -all, δες τι ip σου έδωσε, άν σου έδωσε. Αν σου έχει δώσει, λογικά θα είναι της μορφής 192.168.Χ.Υ

2.Για να μπεις στο μενού του ρουτερ, θα πας στον browser σου στο 192.168.Χ.1

Αν δε σου έχει δώσει ip. Βάλε εσύ είτε 192.168.1.Υ ή 192.168.2.Υ, με Υ>1. Δοκίμασε πάλι να μπείς στο μενού του ρούτερ μέσω του browser. Άμα σου βγάζει πρόβλημα με το 192.168.1.Υ προχώρα στο 192.168.2.Υ.

Άμα τίποτα απο αυτα δε λειτουργεί, διάβασε ακριβώς πως κάνει reset απο το manual. To reset που έκανες δεν έπιασε. Μήπως πρέπει να είναι στην μπρίζα όταν κάνεις ρεσετ?Μήπως πρέπει να το πατήσεις για Χ δευτερόλεπτα; Και πες μας ακριβώς τι error σου βγάζει, μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε.

λοιπον παιδια πατησα reset και μπηκα στο intraface του modem εβαλα username και password

αλλα τιποτα..πηρα το help desk του οτε και μου ειπαν οτι δεν ξερουν να σεταρουν belkin και ας επερνα το ενα modem router του οτε..

μετα απο πιεση δικη μου μου ειπαν οτι η γραμμη ειναι pppoe και vcc ειναι 8 / 35

τα εκανα αλλα τιποτα.προφανως ειναι κατι πολι απλο αλλα δεν μπορω να το βρω

καμια ιδεα;

αφου μπηκες στο μοντεμ κι εβαλες τα στοιχεια σου - τι ακριβως προβλημα εχει τωρα ?

δεν παιρνεις ΙΡ ?

συγχρονιζει καταρχην με τη γραμμη σου?

αν ναι , και βλεπεις στο status οτι δεν παιρνει ΙΡ πιθανον κατ τρεχει με τα στοιχεια σου

οποτε δοκιμασε τα κλασσικα > user: otenet@otenet.gr pass : otenet και δες αν παρει ΙΡ

δεν ξερω φιλε ακριβως παντως το username και το password ειναι σιγουρα σωστα

γιατι τα δοκιμασα στο παλιο μοντεκι και δουλεψανε μια χαρα και το ιντερνετ οκ

τωρα αυτο με τον συχρονισμο της γραμμης θα κοιταξω αν δεν συνχρωνιζει τι να κανω

• 4 weeks later...

προσπάθησε εάν μπορείς γιατί κάποια στιγμή όταν πήρες την σύνδεση με OTE πρέπει να πήρες ενα μοντεμάκι. Εάν θες ανοιξες τις ρυθμίσεις απο το παλιο μοντεμ που είχες και κλωνοποιησε τες στο Belkin. Εάν έχει πρόβλημα τότεα πάρε ενα TP-LINΚ μοντεμακι και θα εκπλαγείς το πόσο καλά συνεργάζεται με το DSLAM.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.