Jump to content

Ebay Top-rated seller και προβλήματα.

greekfragma

Recommended Posts

Θα πληρωσεις κανονικα.Γι αυτο θα επιδιωξεις να παρεις κατι φθηνο.Και το αρνητικο comment θα μεινει.

Το αρνητικό comment, αν αποδειχθεί ότι έγινε εξεπίτηδες, το αφαιρεί το ebay/

Και επιπλέον, ιδίως αν είσαι και καινούργιος, θα "μαυρίσει" τις διευθύνσεις, τους λογαριασμούς ebay&paypal(και κάρτες) και πάει λέγοντας. To ebay προστατεύει τους πωλητές και κάτι τέτοιο θα φανεί χαρακτηριστικά ότι έγινε εξεπίτηδες μαζικά από κάποιους. Προσωπικά αν μου το ζητούσες δε θα το έκανα όσο καλός φίλος μου και να ήσουν.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

Μάγκες έχω και γώ πρόβλημα με πράμα που μου ήρθε από ebay και συγκεριμένα αυτό. Ο πωλητής έχει 100% αξιολόγηση

Τι κάνω; Είναι λιγότερο από 15 μέρες από την ημερομηνία που έγινε η αγορά. Συγκεκριμένα η συσκευασία ήταν ανοιχτή τελείως πιασμένη με ταινία και ο RF connector που βγάζει το σήμα για την τηλεόραση είναι σπασμένος εντελώς

Τα λεφτά είναι λίγα και τον διαμορφωτή θα τον ανοίγα έτσι κι αλλιώς για μετατροπή από 110V->220V

ΟΚ thnx παίδες

Έχω στείλει ήδη μήνυμα στον πωλητή με το που το παρέλαβα. Θα ενημερώσω για εξελίξεις

UPDATE: Μου απάντησε 2-3 ώρες μετά. Ζήτησε συγνώμη και είπε είναι διατεθειμένος να μου το αλλάξει ή να μου στείλει τα λεφτά πίσω. Ζήτησα το δεύτερο. Όλα καλώς, δεν είναι όλοι παρτάλια σαν αυτόν που έμπλεξε ο Γιώργος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.