Jump to content

Ebay Top-rated seller και προβλήματα.

greekfragma

Recommended Posts

χοχοχο.......μέρη κρίστμας μαδαφακα:yes4:

Dear George,

Thank you for writing eBay in regard to seller kj189.

We reviewed your report about this seller and will take appropriate

action. We may take a range of steps that include giving a warning,

canceling a listing, restricting or suspending an account, or removing

PowerSeller status.

We protect the privacy of our members, so we can't share the results of

our investigation with you. We appreciate you taking the time to file a

report and help make eBay a safe place to buy and sell.

Thank you for your time.

Sincerely,

Janice T.

eBay Customer Support

Original Message Follows:

------------------------

Hello again. I managed to get some detailed info about the seller KJ189

(satfinderdealer@aol.com)

TYLER

POB 450

FLINT, TX 75762

FAX: 903-894-3930

kaientyier@aol.com

I tried an hour ago to contact with him through AOL instant messaging

service (AIM account uses the kaientyier@aol.com email) and he blocked

me from there also.

Please help me.

Kind Regards,

George

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν μετά από επικοινωνία του Ebay προφανώς ο seller δεν συνετίστηκε. Η ποινή (όπως μπόρεσα να αντιληφθώ) ήταν να πέσει το rating μέσα σε μια μέρα από 99.9% σε 99.5% και του αφαιρέθηκε και ο τίτλος του Top Rated Seller και του Business account.

Πλέον ο λογαριασμός KJ189 είναι ένα απλό account καθώς αφαιρέθηκαν ότι έξτρα ιδιότητες είχε.

Μου έστειλαν από το Ebay και κάποια link από μια αμερικάνικη υπηρεσία δίωξης για ηλεκτρονικές απάτες που αντιστοιχεί στο Texas που εδρεύει ο seller.

Payback time μαδαφακα...Μερη κριστμας εντ ε χαπι νιου γιαρ.:spell:

Ναι, αλλα τα $$$ σου που ειναι??

Αφου το ebay/paypal δεχτηκε οτι ο πωλητης εκανε π@π@ρι@, επρεπε να σε αποζημιωσουν. Με ξενα κολυβα κανουν μνημοσυνο μου φαινεται....

Το Ebay κατάλαβε τι παίχτηκε μάλλον....το Paypal κοιμάται τον ύπνο του δικαίου μετά τις 45 ημέρες....άλλωστε η συναλλαγή έγινε με το σύστημα του Ebay....το Ebay είναι εκείνο που πρέπει να δώσει το οκ να γίνει επιστροφή χρημάτων μέσω του Paypal.

Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω ακόμα είναι να στείλω τα απαραίτητα emails του Ebay και αυτά που έστειλα στον seller για να τον κυνηγήσουν για να πάρω τα χρήματά μου πίσω.

Και μόνο η ηθική ικανοποίηση μου αρκεί......Καλά να είμαστε και τα λεφτά ξαναβγαίνουν.(ήταν βέβαια και μικρό το ποσό)

• 5 weeks later...

αγόρασα από ebay στις 1-12-2009 ένα κολλητήρι antex με μπαταρίες.Το έστειλαν στις 2-12 -2009 ....και από τότε το περιμένω ! Η αποστολή έγινε με USPS First Class Mail International συνολικό κόστος 11$ το κολλητήρι και 7,32 $ τα μεταφορικά. το κατάστημα είναι το http://stores.ebay.com/Antex-USA και σε κάποια επικοινωνία μαζί τους μου είπαν οτι θα μου στείλουν το Customs tracking # αλλά με έγραψαν κανονικά . Στο ταχυδρομείο που ρωτησα ...τιποτα....είναι δυνατον να έχει καθυστερήσει στο τελωνείο???

Θα το έχει στείλει σίγουρα. Επίσης να έχει χαθεί δε το πιστεύω. Απλά το δέμα έχει έρθει Ελλάδα και κάπου κάποιος έχει ξεχάσει να το "προωθήσει".Από τα τελωνεία μέχρι το ταχυδρομείο της γειτονιάς σου. Κάποια στιγμή θα το πάρουν χαμπάρι και θα γίνει και αυτό.

Να ξέρεις δε θα φορολογηθείς, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχει κολλήσει στο τελωνείο. Όλα περνάνε από εκεί.

Άργησες πάντως να το ψάξεις, μπορεί να το έχουν στείλει ήδη πίσω. Για αρχή πήγαινε στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σου που παίρνεις τα μικροδέματα(<2kg) και ζήτα να δεις τη λίστα με τα εισερχόμενα δέματα εξωτερικού.

Ξαναστείλε email στο πωλητή, αλλά να ξέρεις πως αν δεν ήτανε registered η αποστολή, υπάρχει πάλι tracking που όμως θα είναι άχρηστο για εδώ. Απλά θα επιβεβαιώνει ότι το έστειλε αυτός και έφυγε από εκεί και τίποτε άλλο.

Επίσης να έχει χαθεί δε το πιστεύω.

Ποτε μην λες ποτε...;)

(25 ευρω πήγαν χαμένα σε δεμα 1 κιλού συστημένο με tracking number, γιατι δεν έφτανε ενας άλλα δυο! στραβοί στο ταχυδρομείο δεν είδαν οτι έγραφε Γλυφάδα και τον ΤΚ και το έστειλαν στου 666 την μανα....Το δεμα εχει χαθεί απο προσώπου γης με λιγα λογια..)

Ρε παιδιά ο άνθρωπος μπορεί να έχει πάθει κάτι (και το χειρότερο μάλιστα), και μην μπορεί να δει emails κτλ

Μου κάνει εντύπωση να εχει τόσα positives και να μην ανταποκρίνεται απλά και μόνο για να "καβατζώσει" 120 ευρώ.....

τι είπες τώρα ρε Nephilim........πωωωωωω.......αναρωτιέμαι αν μπορώ να επικοινωνήσω με τον τύπο που έγραψε το αρθράκι στο ripoff και να γράψουμε και οι 2 μας στο ebay για refund ή να κλείσουν τελείως τον φούστη.

Με τα χρηματα σου φιλε μου εκανες κατι??Εγω στην θεση σου θα εβαζα 5-6 φιλους μου με ξεχωριστα accounts να παρουν φθηνα πραγματακια απο αυτον και μετα να του κανουν αρνητικες αξιολογησεις να το φυσαει και να μην κρυωνει....

Παντως θελει ιδιαιτερη προσοχη καθως πολλοι παλιοι πωλητες του ebay πουλανε τα accounts τους(και για αρκετα χρηματα οταν εχουν πολλες θετικες αξιολογησεις) σε αλλους wannabe πωλητες.Θυμαμαι συγκεκριμενα την περιπτωση ενος πωλητη που ειχε περιπου 40.000 θετικες αξιολογησεις και 2.000 αρνητικες.Οι 2.000 αρνητικες ηταν οι τελευταιες!!!

Με τα χρηματα σου φιλε μου εκανες κατι??Εγω στην θεση σου θα εβαζα 5-6 φιλους μου με ξεχωριστα accounts να παρουν φθηνα πραγματακια απο αυτον και μετα να του κανουν αρνητικες αξιολογησεις να το φυσαει και να μην κρυωνει....

Αυτό δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να το κάνει ουσιαστικά αν δε κοιτάξει πρώτα τις συνέπειες...

Δεν καταλαβα,τι εννοεις?Συνεπειες στον ebay seller ή στα ''φιλαρακια''?

προφανώς στα φιλαράκια...Γιατί αν αγοράσεις κάτι,δε πληρώσεις και βάλεις και αρνητική , το ebay απλά θα τους αποκλείσει και θα σβήσει τα αρνητικά feedback που του έβαλες.

προφανώς στα φιλαράκια...Γιατί αν αγοράσεις κάτι,δε πληρώσεις και βάλεις και αρνητική , το ebay απλά θα τους αποκλείσει και θα σβήσει τα αρνητικά feedback που του έβαλες.

Θα πληρωσεις κανονικα.Γι αυτο θα επιδιωξεις να παρεις κατι φθηνο.Και το αρνητικο comment θα μεινει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.