Jump to content

xtreamer προβλημα ελληνικων υποτιτλον

kakao83

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειας σας παιδια.

εχω το εξης προβλημα:Αγορασα το xtreamer για να βλεπω mkv αρχεια στην τηλεοραση μου, λοιπον το συνδεσα ολα καλα εικονα τελεια ηχος μια χαρα παιζει και στα 24ρ.οι ταινιεσ μου ειναι σε ενα WB 1TB my world δικτυακο.οταν ανοιγω ταινιες απο αυτο το σκληρο και ενω εχω βαλει υποτιτλους srt δεν μου τουσ διαβαζει.αν ομως την ιδια ταινια την κανω copy sto σκληρο του υπολογιστι παιζει κανονικα!Διαφωτιστεμε τι κανω λα8ος.

και κατι αλλο κανω share στα windows 7 ultimate Kαι το xtreamer δεν βλεπει τουσ φακελουσ που κανω σε αντι8εση με το αλλο μου pc Που εχει xp kai ta βλεπει κανονικα

εχεις επιλεξει απο το μενου του xtreamer το unicode format σε greek ?

και δεν στους εμφανιζει η στα δειχνει αλαμπουρνεζικα ;

επισης για το firmware βαλε την εκδοση 2.0 καλυτερα.

και οχι σε δισκο , αλλα σε στικακι και προσεχε..μην εχεις δισκο πανω συνδεδεμενο.Θα το κολλησεις..

Εμενα παντως το xtreamer μια χαρα τα παιζει ολα

εχεις επιλεξει απο το μενου του xtreamer το unicode format σε greek ?

και δεν στους εμφανιζει η στα δειχνει αλαμπουρνεζικα ;

επισης για το firmware βαλε την εκδοση 2.0 καλυτερα.

και οχι σε δισκο , αλλα σε στικακι και προσεχε..μην εχεις δισκο πανω συνδεδεμενο.Θα το κολλησεις..

Εμενα παντως το xtreamer μια χαρα τα παιζει ολα

ναι το εχω επιλεξει.βασικα δεν μου δειχνει κα8ολου υποτιτλους οταν παιζω ταινια μεσο δικτυακου σκληρου ενω μεσο αν ειναι αποθυκευμενη στο σκληρου του pc παιζει.

εχω την 2.02 εκδοση την τελευταια.

κατι κανεις λαθος.Δες απο το μενου των υποτιτλων μηπως τους εχεις απενεργοποιησει.

Σε εμενα παιζουν ολα αψογα.

και μενα παιζει αψογα οταν παιζω την ταινια μεσο του σκληρου του pc αλλα μεσο του δικτυακου σκληρου τπτ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.