Jump to content

Δεν ανοίγει το pc

Fireman1234

Recommended Posts

Μια φίλη μου προσπάθησε να ανοίξει το pc της σήμερα, κανονικά όπως κάθε μέρα και δεν άνοιγε.

Της έβγαζε τις επιλογές safe mode και start normally. Αν φορτώσει σε safe mode, ξεκινά να φορτώσει και κολλάει σε ένα σημείο και κάνει restart και καταλήγει στο ίδιο σημείο πάλι. Αν το ανοίξει σε normal βγάζει μια μπλε οθόνη για 2-3 δευτερόλεπτα και κάνει restart. Απ' ότι πρόλαβα να δω λέει ότι προσπαθεί να φορτώσει από τη registry στην μνήμη και αποτυγχάνει. Και από κάτω επικοινωνήστε με το τεχνικό σας. Καμμιά ιδέα? Δεν έχει ούτε recovery το κορίτσι? Θα θέλει φόρματ?

πατα f8 στο ξεκινημα και επελεξε την απενεργοποιηση της αυτοματης επανεκκινησης

μετα στην μπλε οθονη θα δεις πιο ειναι το προβλημα - καμια φορα διαδοχικα ρεσταρτ σου δειχνουν και διαφορετικο αρχειο με προβλημα!

σε καποιες περιπτωσεις μπορεις να σωσεις την κατασταση με το να βαλεις τον δισκο σε αλλο συστημα και να 'επιδιορθωσεις' χτυπημενα αρχεια ή registry

αλλη πιθανοτητα ειναι να εχει bad sector ο δισκος και να εχει χτυπησει το συστημα...

σε καθε περιπτωση βαλε τον δισκο σε αλλο μηχανμα και παρε backup οτι ειναι σημαντικο- μετα τσεκαρε τον δισκο αν ειναι ΟΚ και φορματ.....

αν εχεις την υπομονη και την ικανοτητα να διορθωσεις την κατασταση οπως ειναι , καντο- ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ομως,...........!

πατα f8 στο ξεκινημα και επελεξε την απενεργοποιηση της αυτοματης επανεκκινησης

μετα στην μπλε οθονη θα δεις πιο ειναι το προβλημα - καμια φορα διαδοχικα ρεσταρτ σου δειχνουν και διαφορετικο αρχειο με προβλημα!

σε καποιες περιπτωσεις μπορεις να σωσεις την κατασταση με το να βαλεις τον δισκο σε αλλο συστημα και να 'επιδιορθωσεις' χτυπημενα αρχεια ή registry

αλλη πιθανοτητα ειναι να εχει bad sector ο δισκος και να εχει χτυπησει το συστημα...

σε καθε περιπτωση βαλε τον δισκο σε αλλο μηχανμα και παρε backup οτι ειναι σημαντικο- μετα τσεκαρε τον δισκο αν ειναι ΟΚ και φορματ.....

αν εχεις την υπομονη και την ικανοτητα να διορθωσεις την κατασταση οπως ειναι , καντο- ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ομως,...........!

Αν κάνω απευθείας φόρματ δεν θα υπάρχει πρόβλημα, σωστά?

μια στο 'μυριο μήπως κατέβασε κανένα update απο την ms και της κλείδωσαν τα win??

Εχει νομιμο λογισμικο?

Αν την ενδιαφερουν τα δεδομενα -πολυ- δοκιμασε να βαλεις τα win απο πανω.

Βεβαια αν δεν ειναι softwariko το προβλημα αδικος κοπος ,αλλα θα εχεις κάνει ένα βήμα πιο κοντά στα δεδομένα.

Εμένα μου το έκανε όταν σε κάπως παλιούτσικο συστηματάκι προσπάθησα να περάσω (στα xp μιλάω) το service pack 3 ( μόλις είχε πρωτοβγεί )και μου έκανε το pc Π@@@@ΝΑ

είχα (και πάντα θα έχω ) νομιμότατο λογισμικό΄(άσχετο που ενώ έχω το cd με τα original office αγορασμένα μου τα βλέπει η ms σαν κόπια και είπα να δώσω τον τύπο που μου τα έστησε για πειρατεία αλλά δε βαριέσαι (έχει ωραία κόρη.......).Παιδεύτηκα πολύ με το cd των windows τα ξαναπέρασα από πάνω ( μου ζητούσε και κάποια αρχεία τα οποία δεν υπήρχαν στο cd των windows ) και πάταγα παράλειψη και next και έτσι έφτασα μέχρι το restart και το άνοιγμα και από εκεί και μετά διόρθωσα τα πάντα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.