NooDle Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 Λαμπήτες τα φώτα σας.Σε νεα σύνθεση: amd phenom 2 3.4mobo: asus formula IIIram: ocz amd editionssd: ocz vertex 60 gbgpu:5870 αναμένεταιhdd: 2 wd640aaks psu: chieftec 750 wattστο παραπάνω σύστημα περιμένω την κάρτα γραφικών και είπα να βάλω την 4890 μου για να στήσω το μηχάνημα (win games programs κτλπ) αλλα με το που πατάω να ανοίξει το pc η κάρτα γραφικών ξεκινάει το φαν της και σταματάει μετα πάλι ξαναδίνει μαξ στροφες και σταματάει και αναβωσβήνουν τα led σε κάθε σταμάτα-ξεκίνα.Στην οθόνη δεν δείχνει τίποτα τι μπορεί να παίζει? προβληματικό mobo ?Η δεν κάνω εγώ κάτι σωστάΥΓ η καρτα γραφικών δουλεύει μια χαρά στο pc της υπογραφής
NooDle Νοέμβριος 25, 2009 Author #5 Νοέμβριος 25, 2009 έβαλα το τροφοδοτικό στο pc της υπογραφής και δουλεύει κανονικάάλλαξα τις ραμ στα dimm 3 και 4 απο τα αρχικά 1 και 2τότε σταμάτησε να ανάβει και να σβήνει η κάρτα γραφικών αλλα δεν είχα σημα στο monitor.Δοκίμασα και μια ραμ μόνη της ξεχωριστά πάλι τίποτα..έβαλα την κάρτα γραφικών στην δεύτερη pci xpress πάλι τίποτα.Δηλαδή οι ραμ στο 1 κ 2 dimm κάνουν την κάρτα να ανάβει και να σβήνει, ενώ στο 3 και 4 dimm πήρε σταθερές στροφες το φαν της gpu αλλα πάλι δεν έβλεπα τίποτα.mobo και ραμ πρωι πρωι πλαίσιο για rma να δω τι φταίει.
jax7480 Νοέμβριος 26, 2009 #6 Νοέμβριος 26, 2009 Αυτο που ανεφερε ο sirDiman το δοκιμασες?Βγαλε την καρτα γραφικων να δεις αν ξεκιναει το pc.Αν αναψει και ακουσεις 3 συνεχομενα μπιπ, αυτο δειχνει οτι η μητρικη ακολουθει κανονικα το post code μεχρι την VGA και εκει βρισκει προβλημα.Αν δεν ακουσεις τιποτα τοτε βγαλε και τις μνημες.Αν με τις μνημες βγαλμενες ακουσεις συνεχομενα μπιπ, σημαινει οτι εχουν προβλημα οι μνημες. Αν δεν ακουσεις τιποτα εχεις θεμα με μητρικη ή/και επεξεργαστη.
NooDle Νοέμβριος 26, 2009 Author #7 Νοέμβριος 26, 2009 Αυτο που ανεφερε ο sirDiman το δοκιμασες?Βγαλε την καρτα γραφικων να δεις αν ξεκιναει το pc.Αν αναψει και ακουσεις 3 συνεχομενα μπιπ, αυτο δειχνει οτι η μητρικη ακολουθει κανονικα το post code μεχρι την VGA και εκει βρισκει προβλημα.Αν δεν ακουσεις τιποτα τοτε βγαλε και τις μνημες.Αν με τις μνημες βγαλμενες ακουσεις συνεχομενα μπιπ, σημαινει οτι εχουν προβλημα οι μνημες. Αν δεν ακουσεις τιποτα εχεις θεμα με μητρικη ή/και επεξεργαστη.το θέμα είναι οτι ουτε στο κουτί ουτε στη μητρική δεν είχε ηχείο!!!!τώρα τα πήγα πλαίσιο να δούμε τι θα παιχτεί.Οσο για την κάρτα γραφικών και για τροφοδοτικό α έβαλα στο pc μου και δουλεύουν κανονικάEDIT: επεξεργαστής τελικά παίδες... Ευχαριστώ τα παιδιά για την βοήθεια τους..
adpanos Νοέμβριος 26, 2009 #8 Νοέμβριος 26, 2009 επεξεργαστής ??? Επεσες σε περίπτωση φίλε..... Δεν πας να παίξεις και κανένα jocker?
NooDle Νοέμβριος 26, 2009 Author #9 Νοέμβριος 26, 2009 επεξεργαστής ???Επεσες σε περίπτωση φίλε..... Δεν πας να παίξεις και κανένα jocker? τελικά με πήραν τηέφωνο και μου είπαν πως δεν είναι ο επεξεργαστής αλλα θέλει bios update. πάω μετά απο 2 ώρες και μου λένε έτοιμο ενα update ήθελε έρχομαι σπίτι το στήνω το pc πατάω ctrl+f για να μπω στο raid utility μπαίνω παω να επιλέξω τους σκληρούς για να κάνω raid και πατάω κατα λάθος το αριστερό βελάκι και κάνει reboot!!! Επίσης στο raid utility έχει 4 επιλογές στην τελευταία λεει controller configurator το πατάω και αυτό και ξανακάνει reboot. μεσα στο bios μετά μου λέει raid vertex... και raid cdw και κάτι άλλα τα οποία δεν τα θυμάμαι.. Βooτάρω απο cd για να ξεκινήσω την εγκατάσταση των 7 ultimate, και με το που επιλέγω εγκατάσταση μου πετάει ενα παράθυρο και μου λεει οτι κάτι λείπει απο cd/dvd... Αν βγάλω τους WD κάνει κανονικά install τα win.. Μέσα στο site της asus έφαγα τον τόπο για να βρω asus crosshair 3 και δεν την έχει πουθενά !! Τα παιδιά στο Πλαίσιο πως κάναν bios update οεο? Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλα τα χω παίξει!
adpanos Νοέμβριος 26, 2009 #10 Νοέμβριος 26, 2009 Mήπως ο επεξεργαστής είναι ο νέος 965 C3 REV. 125Watt και για αυτό θέλει update ???? Για δες τους κωδικούς του cpu αν έχεις το κουτί ή το χαρτάκι που δίνει η AMD !
NooDle Νοέμβριος 26, 2009 Author #11 Νοέμβριος 26, 2009 είχε το 1105 νομίζω απο το πλαίσιο το βάλανε έβαλα το 805 τώρα εγώ γιατι δεν βρήκα πουθενά το 1105 και πάλι στην αρχήηηηηη ... ανοιγεί και κλείνει η κάρτα παλι πλαίσιο αυριο την τρέλα μου μέσα.
adpanos Νοέμβριος 26, 2009 #12 Νοέμβριος 26, 2009 Aπό εδώ φαίνεται πως θέλει από το 1003 και επάνω για να δουλέψει ο C3 965 ή για να δουλεύουν όλα τα cpu στην μητρική!!!http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=2Y4dQFaJ6gPN18cQ&templete=2 Version 1003Description Crosshair III Formula BIOS 10031.Fix it may fail to install OS when 4GB memory is used.2.Fix the system may be unstable when unleashing mode is applied with certain CPU.3.Fix S3 resuming may fail.4.Improve the stability in Win7 when AHCI mode is enabled.5.Support new CPUs. Please refer to our website:http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us Version 1105Description Crosshair III Formula BIOS 1105Improve the function of setting up unleashing modeFile Size 1.07 (MBytes) Καλά λέω εγώ πως η ASUS τελευταία τα έχει κάνει μπ@@@ρ@λο .... 10 bios έχει βγάλει για την μητρική και ακόμα να την στρώσει .....Μέσα στο site της asus έφαγα τον τόπο για να βρω asus crosshair 3 και δεν την έχει πουθενά !!Μην μπαίνεις στο WWW.ASUS.GR γιατί δεν έχουν περάσει το AM3 socket !@!!!Να μπαίνεις στο WWW.ASUS.COM και global ! Aπό εκεί η μητρική είναι πρώτη μούρη!http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=2Y4dQFaJ6gPN18cQ&templete=2Τα παιδιά στο Πλαίσιο πως κάναν bios update οεο?Μην είσαι και τόσο σίγουρος πως έκαναν......Δες αν έχεις κουμπώσει στις σωστές sata τους σκληρούς για raid !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.