Jump to content

ποια μητρικη για q9550?

redbighunter

Recommended Posts

εχω την m2f και μου εχει σπασει τα νευρα! δεν ανεβαζει fsb στον quad με τιποτα!:suicide: ποια μητρικη προτινετε για τον q9550 που να ανεβαζει fsb απο 500 και πανω αλλα και να παιζει τις μνημες ψηλα? οι μνημες μου ειναι ddr2 2χ2 1200mhz απο default! προτασεις και με ddr3 ευπροσδεκτες!

Οι δύο πρώτες είναι ίδιες νομίζω εκτός του ότι η extreme έχει υποδοχές στο northbridge για υδρόψυξη. Μικρή διαφορά έχουν αν σε ενδιαφέρει μόνο το oc, οπότε παίρνεις την τρίτηπου είναι φτηνή. Αν σε ενδιαφέρει και ο εξοπλισμός προτίμησε μία από τις δύο πρώτες. Extreme ή dq6 δηλαδή.

Οι δύο πρώτες είναι ίδιες νομίζω εκτός του ότι η extreme έχει υποδοχές στο northbridge για υδρόψυξη. Μικρή διαφορά έχουν αν σε ενδιαφέρει μόνο το oc, οπότε παίρνεις την τρίτηπου είναι φτηνή. Αν σε ενδιαφέρει και ο εξοπλισμός προτίμησε μία από τις δύο πρώτες. Extreme ή dq6 δηλαδή.

μητρικη, cpu, vga ολα ειναι σε νερο! αρα μπλοκ υπαρχουν! εσυ απο τις dq6 kai extreme προς ποια θα συγκλινες περισσοτερο?

αν δεν χρειαζεσαι το cf , τοτε πηγαινε για την ud3r

για cf ή sli περιμενω να δω τελικα αποτελεσματα απο fermi ή απο ατι με 5890 κτλ! λογικα κατι θα παιξει απο τα δυο! πιο πολυ συγκλυνω για την extreme!

ρε χριστό καλύτερα μην σκάσεις τώρα 200 ευρω για να πας τον cpu από τα 3.7ghz στα 4.5ghz δεν πειράζει κρατα για να πας σε i7 σύστημα πάντως άμα θέλεις να αλλάξεις τόσο πολύ μητρική εγώ προτείνω αυτήν εδώ για να εκμεταλλευτής και το water cooling σου http://multirama.gr/products/product?pid=0345855&catid=020200

edit:τώρα θυμήθηκα ότι έχεις και στο mobo block!

ρε χριστό καλύτερα μην σκάσεις τώρα 200 ευρω για να πας τον cpu από τα 3.7ghz στα 4.5ghz δεν πειράζει κρατα για να πας σε i7 σύστημα πάντως άμα θέλεις να αλλάξεις τόσο πολύ μητρική εγώ προτείνω αυτήν εδώ για να εκμεταλλευτής και το water cooling σου http://multirama.gr/products/product?pid=0345855&catid=020200

edit:τώρα θυμήθηκα ότι έχεις και στο mobo block!

την extreme παρειγγηλα! τωρα οσο για το block θα δουμε! ισως το δωσω κι αυτο!

την extreme παρειγγηλα! τωρα οσο για το block θα δουμε! ισως το δωσω κι αυτο!

ωραίος μέγιες για ψάξε μπας και σπρώξουμε την παλιά σου μητρική πουθενά άμα δεν την χρειάζεσαι και άμα κάνει καλή δουλειά το block τις gigabyte δίνουμε και αυτό που έχεις τώρα και βγάζουμε το 1/3 τον χρημάτων:jump1:

ωραίος μέγιες για ψάξε μπας και σπρώξουμε την παλιά σου μητρική πουθενά άμα δεν την χρειάζεσαι και άμα κάνει καλή δουλειά το block τις gigabyte δίνουμε και αυτό που έχεις τώρα και βγάζουμε το 1/3 τον χρημάτων:jump1:

ηδη η μητρικη βρισκεται στις αγγελιες:dance3:

Νομιζω οτι εκανες το σωστο !!!

Οποτε αυτο που μενει ειναι ενα καινουργιο θεμα στυλ -ποια μητρικη για ι7- εκτος και αν εκει τα πραγματα

ειναι καπως ξεκαθαρα αυτην την στιγμη.

εκει ειναι που κολλαω...:hmm::hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.