johnsonb Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 Παρέλαβα την συγκεκριμένη πριν από λίγο. Την ανοίγω,βλέπω ένα πράγμα παρόμοιο με τις φωτογραφίες που έβγαζαν κάτι κινητά πριν 6 χρόνια. Λέω θα θέλει καμιά ρύθμιση,μα έλα μου που όμως η μόνη ρύθμιση που έχει είναι μόνο resolution sharpness και exposure,ασχέτως που ότι setting βάζω είναι ίδια η εικόνα,δεν γίνεται και όλας να κάνω συνέχεια αυτό το πράμα γιατί δεν κρατάει τα settings. Ρυθμιζω exposure και sharpness και ούτε έφυγαν οι κάθετες γραμμές που είχε,και ξαφνικά βλέπω ότι έγινε άχρωμη η εικόνα,και γενικώς έχω φρικάρει,δεν ξέρω τι να κάνω,δεν βρίσκω ρυθμίσεις,firmware update δεν υπάρχει,και έχω ένα πράμα άλλανταλλων. Την βάζω δίπλα στο k850,και εκεί που έλεγα αμάν πότε θα πάρω κάμερα γιατί τα video που βγάζει το κινητό είναι για τα πανηγύρια,αλλά ξαφνικά άλλαξα γνώμη και είπα υπάρχουν και χειρότερα. Την συνδέω με hdmi σε hdtv και μόνο που δεν έπαθα εγκεφαλικό,γιατί έπαθα κάτι σαν blackout από αυτό που είδα. Τι στον κόρακα γίνεται εδώ πέρα να πούμε; Την έχει πάρει κανείς; Έχει πάθει κανείς κάτι τέτοιο; Έχω φρικάρει,δηλαδή έλεος τι γίνεται αφού έχω δει κάτι καταπληκτικά indoor και outdoor videos στο youtube,τι έχει αυτή εδώ είναι μάπα; Αν δεν βρω λύση πακετάκι πάει πίσω στο κατάστημα και παίρνω τα λεφτά μου πίσω. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα,ας την ρίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Νοέμβριος 25, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 το καλο με την ολη υποθεση ειναι οτι θα παρεις τα λεφτα σου πισω.... :devil::devil::devil: Δεν ξερω αν αυτο σε παρηγορει αλλα δεν εισαι ο μονος που δεν του αρεσε η αποδοση της εν λογω καμερας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Νοέμβριος 26, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Μου φαίνεται αυτό θα κάνω.Παίρνω στο κατάστημα που την πήρα αλλά δεν το σηκώνει κανείς,και έχω και την εντύπωση ότι με δούλεψαν.Τώρα σκέφτομαι αν έχουν κάποια άλλη ίδια,να κάνω δοκιμή με άλλη,γιατί μου φαίνεται ότι αυτή εδώ πέρα είναι defected.Μου φαίνεται ότι είναι και μεταχειρισμένη,γιατί το μαγαζί την έδινε τζάμπα σε σύγκριση με τους άλλους,το κουτί ήταν ανοιχτό,ψιλοσκισμένο,κλειστό με λάστιχο,και πίσω απ'το αυτοκόλλητο με το όνομα παραλήπτη,φαίνεται να χε άλλο και να το έβγαλαν (μετά το είδα μιας και ήταν πακεταρισμένο).Και επίσης τι έξω βγαίνω,τι μέσα μπαίνω,η εικόνα είναι να την δεις και να ξεράσεις.Βλέπω αυτά εδώ τα video,και λέω δεν γίνεται,δεν είναι ίδια κάμερα.:nada:http://www.youtube.com/watch?v=AL1KlvjPcHchttp://www.youtube.com/watch?v=DFfIUiac3UQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Μου φαίνεται αυτό θα κάνω.Παίρνω στο κατάστημα που την πήρα αλλά δεν το σηκώνει κανείς,και έχω και την εντύπωση ότι με δούλεψαν.Τώρα σκέφτομαι αν έχουν κάποια άλλη ίδια,να κάνω δοκιμή με άλλη,γιατί μου φαίνεται ότι αυτή εδώ πέρα είναι defected.Μου φαίνεται ότι είναι και μεταχειρισμένη,γιατί το μαγαζί την έδινε τζάμπα σε σύγκριση με τους άλλους,το κουτί ήταν ανοιχτό,ψιλοσκισμένο,κλειστό με λάστιχο,και πίσω απ'το αυτοκόλλητο με το όνομα παραλήπτη,φαίνεται να χε άλλο και να το έβγαλαν (μετά το είδα μιας και ήταν πακεταρισμένο).Και επίσης τι έξω βγαίνω,τι μέσα μπαίνω,η εικόνα είναι να την δεις και να ξεράσεις.Βλέπω αυτά εδώ τα video,και λέω δεν γίνεται,δεν είναι ίδια κάμερα.:nada:http://www.youtube.com/watch?v=AL1KlvjPcHchttp://www.youtube.com/watch?v=DFfIUiac3UQεγω εχω την camileo P30 της ιδιας σειρας.Ειχα ανοιξει και θρεντ για αυτην και ο καλλιλεο νομιζω ειχε πει πως αυτες οι καμερες βγαζουν χειροτερα και απο το κινητο.Τωρα βαριεμαι να σου δινω το λινκ,αλλα αν θες μπορω κπ στιγμη να σου δανεισω την δικη μου καμερα να κανεις την συγκριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 26, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Προφανώς βγάζουν πολύ καλύτερα από κινητό απλά είναι υποδεέστερες από μία κανονική Full HD Camera>400€. Για να ανεβάζεις βίντεο στο youtube μιά χαρά είναι με κάποιες παραδοχές... Μάλλον η κάμερα του φίλου έχει κάποιο πρόβλημα. Τώρα το που ακριβώς είναι θέλει ψάξιμο. http://www.thelab.gr/showthread.php?t=65529 Και ένα βίντεο που έχω τραβήξει: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Νοέμβριος 26, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η φτηνές κάμερες της Toshiba πάντως δεν λένε και πολλά,αλλά από τα κινητά σαν εικόνα τις βρίσκω πολύ ανώτερες. Προσωπικά για youtube την ήθελα οπότε καλή θα ήταν αν δεν είχε το πρόβλημα. Το θέμα είναι,ότι η συγκεκριμένη κάτι έχει,γιατί το video του kallileo και τα άλλα στο youtube,δεν έχουν καμία σχέση. Επικοινώνησα με το κατάστημα τελικά,και επικοινώνησαν με την toshiba,και λέει να μου κάνουνε αντικατάσταση,αλλά όχι με ίδια γιατί έχει εξαντληθεί. Τώρα εγώ δεν θέλω ούτε s10,ούτε p10,γιατί πριν κάνω την απόφαση είχα δει ότι έχουν μικρόφωνο για πέταμα. Τι θα κάνω τώρα,ποιός ξέρει! Μου φαίνεται τα λεφτά πίσω θα ζητήσω,ή θα πάρω την s10 και θα την δώσω,μια φορά αν ήθελα p10 ή s10,δεν θα έψαχνα δυό βδομάδες για την HD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 26, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Οι άλλες είναι πολύ κατώτερες από την H20 που έχεις...Θα έλεγα να πάρεις τα λέφτα πίσω. Μήπως και εφόσον έχεις βάλει σκοπό να ασχοληθείς αξίζει να πάρεις καμιά σοβαρή κάμερα με 1920x1080 και όχι κομμένο HD 1440x1080 όπως αυτές οι TOSHIBA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Νοέμβριος 26, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Βασικά 1280x720p έχει,η Camileo HD είναι,οι άλλες έχουν κομμένο full hd. Είχα βάλει στο μάτι την Sony Cyber-shot DSC-H20 που είναι και πάρα πολύ καλή κάμερα,και πάρα πολύ καλή βιντεοκάμερα,αλλά είπα ότι δεν αξίζει να δώσω λεφτά για μια κάμερα που θα χρησιμοποιώ μόνο για βλακείες στο youtube. Πάντως έχω μεγάλο πρόβλημα,δεν ξέρω αν η κάμερα έχει πρόβλημα,ή έτσι αποδίδει.:bad: Τι παρατηρώ: 1) Σε χαμηλό φως δεν βλέπεις τίποτα απ'τον θόρυβο και τις κάθετες γραμμές. 2) Σε κανονικό φωτισμό φαίνεται υπερφωτισμένη και άχρωμη η εικόνα,και παράλληλα φαίνονται και οι γραμμές. 3) Σε εξωτερικό χώρο,δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου οι γραμμές,αλλά είναι πολύ blurry η εικόνα. Δεν ξέρω και τι να πω στον άνθρωπο στο κατάστημα. Να πάρω τα λεφτά,δεν θέλω να πω την αλήθεια,κυρίως επειδή είχα και έχω πολύ καλή εξηπηρέτιση απ'το κατάστημα,και το νιώθω σαν εκδίκηση.:...: Απ'την άλλη την s10 να την κάνω τι,που έχει χάλια μικρόφωνο,και θα είναι και χειρότερη από αυτήν εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 26, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Να πάρω τα λεφτά,δεν θέλω να πω την αλήθεια,κυρίως επειδή είχα και έχω πολύ καλή εξηπηρέτιση απ'το κατάστημα,και το νιώθω σαν εκδίκηση.:...:Ε καλα, δεν θα... πτωχεύσει κιόλας! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Νοέμβριος 28, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 Τελικά θα πάει την δευτέρα για επιστροφή,και κάμερα βλέπω αργότερα για την sony h20.:flower: Αν τελικά δεν έχει πρόβλημα και είναι έτσι,τότε η κάμερα του k850i που χρησιμοποιώ,ασχέτως την χαμηλή ανάλυση σε video,έχει κλάσεις ανώτερο αισθητήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.