Jump to content

Eυχηθειτε μου καλη τυχη...

soki

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά η ευχή "καλό βόλι" δε μπορεί να ειπωθεί εδώ, καθώς σημαίνει ότι σου εύχομαι η σφαίρα που θα σε πετύχει, να σε βρει σε ζωτικό σημείο και να πεθάνεις χωρίς πόνους. Τι σου κάνουν τα τηλεπαιχνίδια ε;

Κατα τα άλλα άντε και καλή τύχη soki. Αν τυχόν δεις το Μάριο πουθενά στη Στουρνάρη όμως, καλύτερα να αφήσεις το εγχείρημα για άλλη μέρα, καθώς θα σου βγει μπανάνα το τσιπάκι

O "ξεκλειδωτος" αν ηταν οντως, αλλα εγω πιστευω ειναι η μητρικη, πουληθηκε σημερα. Εξαλλου τους καλους πολλαπλασιαστες 10 και 11 δεν μου τους εδινε, και δεν πηγαινε πανω απο 3250 mhz το chipaki.

Αν ειναι μητρικη ......δεν ειδες τωρα τι γινεται ?

Στην ιδια mobo δεν τον εβαλες?

Θα μας τρελλανεις ρε συ....μας κρατας σε αγωνια συνεχεια

ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ.....

Oλα σας τα λεω!!! Δεν προκειται να κανω αλλα πειραματα με το νεο μου μωρο, αυριο παει για αλλαγη και η μητρικη γιατι τα εχει παιξει... Δεν θα μαθουμε ποτε για το ξεκλειδωμα.. εκτος αν καποιος θελει να την αγορασει και να το ψαξει περισσοτερο ευχαριστως να του την δωσω. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.