aristos87 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2009 Έκανα παραγγελία Δευτέρα μεσημέρι κάτι πράματα απο το site του πλαισίου... Μεταξύ αυτών και ενα μικρό case. Σήμερα στείλανε τα πράματα και εκεί που αρχίζω να τα ελέγχω φτάνει και η σειρά του κουτιού.... Αρχικά βλέπω την συσκευασία και μου φάνηκε αρκετά ταλαιπωρημένη... Καλά λεω δεν πειράζει το μεσα μην έχει πρόβλημα... Κοιτώντας πιο προσεκτικά παρατηρώ και την ταινία turboX απο πάνω και άρχισα να υποψιάζομαι... Το βγάζω μέσα απο το κουτί... Και ειδού τα αποκαλυτήρια... Το πλαστικό απο το πάνω drive έλειπε.... Οπ να και ένα αυτοκόλλητο Intel... μια χαρά... Γυρνάω απο την άλλη... Οπ να και το serial Number turbo x... Οι βάσεις για την μητρική βιδωμένες πάνω και μια κάτω να περιφέρεται.. Και μια γρατζουνιά στο πλάι ετσι για να γουστάρουμε... Πήρα τηλέφωνο και μετα απο 15 λεπτά απο υπεύθυνο σε υπεύθυνο (ουτε σε υπουργείο να έπαιρνα) μίλησα με μια κοπέλα και οταν της εξήγησα τι παίχτηκε μου απάντησε με αγανακτισμένο ύφος "αντε να τελειώνουμε" "Τέλος πάντων αν σας φέρουμε ενα άλλο κουτί αύριο θα είστε ικανοποιημένος;" :giveup::giveup::giveup::giveup::giveup::giveup::giveup: Αύριο θα μου το φαίρουνε (όπως είπανε) αλλά προς τι όλη αυτη η ταλαιπωρία; Με ρωτάνε εμένα αν θέλω να φάω και 2ο πρωινό να τους περιμένω 10-14 για ενα δικό τους λάθος; Πως επιτρέπουν να στέλνουν τέτοια πράματα σε πελάτες; Να χαίρονται τα 40 χρόνια τους
greekfragma Νοέμβριος 25, 2009 #2 Νοέμβριος 25, 2009 άουτς.......πολύ περίεργο μιας και η παραγγελία έγινε και από το site που σημαίνει οτι τα πράγματα έρχονται από τα κεντρικά ή την αποθήκη και όχι από κάποιο κατάστημα.
papatsonis Νοέμβριος 25, 2009 #3 Νοέμβριος 25, 2009 ελα βρε παραπονιαρη.... σου ειχαν βαλει σαν "compensation"... και 8αρι ανεμιστηρι... και εσυ φωναζεις.. .απαπα.
Goku Νοέμβριος 25, 2009 #5 Νοέμβριος 25, 2009 το καλύτερο απ'όλα φαντάζομαι ήταν τομου απάντησε με αγανακτισμένο ύφος "αντε να τελειώνουμε"χαχαΧαρά στο κουράγιο σου φίλε.
Arxagelos Νοέμβριος 25, 2009 #6 Νοέμβριος 25, 2009 Τέτοια περίπτωση είχα με οθόνη απο το πλαίσιο, αλλά μόλις είδα το κουτί απο τα 2 μέτρα στο ταχυδρομείο δεν το παρέλαβα καθόλου τους το έστειλα πίσω.
Candyman Νοέμβριος 25, 2009 #7 Νοέμβριος 25, 2009 Μου έχει τύχει 2 φορές να δω μεταχειρισμένο να πωλείται για καινούργιο. Και οι δύο περιπτώσεις ήταν από το Πλάισιο. Μπορεί να είναι και σύμπτωση βέβαια.
yanni Νοέμβριος 25, 2009 #8 Νοέμβριος 25, 2009 Καλά σου στείλαν ΕΠΩΝΥΜΟ "Turbo-X" στην θέση ενός κάποιου και καλά Super, Zuper, Duper, Uppercase και παραπονιέσαι; Δεν το καταλαβαίνω.Αφού θα στο αλλάξουν αύριο πάλι καλά διότι ναι με θα ταλαιπωρηθείς, που δεν θα έπρεπε εξ αρχής, αλλά υπάρχουν και χειρότερα.
MOS Νοέμβριος 25, 2009 #9 Νοέμβριος 25, 2009 ελα βρε παραπονιαρη.... σου ειχαν βαλει σαν "compensation"... και 8αρι ανεμιστηρι... και εσυ φωναζεις.. .απαπα.Χαχαχαχ...ελεος !!
sofos1990 Νοέμβριος 25, 2009 #10 Νοέμβριος 25, 2009 Τελαυταία ατο plaisio έχει προβλήματα ή ιδέα μου είναι; Ευτυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα
sofix Νοέμβριος 25, 2009 #11 Νοέμβριος 25, 2009 παντως αρκετα ποιοτικο φαινεται το κουτακι τους...μαζι με τις φωτο δεν ριχνεις και καμια γενικη απο το εσωτερικο του? και αν δεν βαριεσαι γραψε και ενα review..plaicio 4 t3h w1n !!!:happy2::happy2:
SirGeorge Νοέμβριος 25, 2009 #12 Νοέμβριος 25, 2009 Απλα 9 στους 10 αγοραστές δεν θα καταλάβαιναν την διαφορά με καινούριο (εκτός από τη γρατζουνιά ίσως), οπότε και αυτοί σου λένε δε βαριέσαι.......
yanni Νοέμβριος 25, 2009 #13 Νοέμβριος 25, 2009 Απλα 9 στους 10 αγοραστές δεν θα καταλάβαιναν την διαφορά με καινούριο (εκτός από τη γρατζουνιά ίσως), οπότε και αυτοί σου λένε δε βαριέσαι.......Με βάση την κούτα δεν του στείλανε απλά κάτι μεταχειρισμένο αλλά και διαφορετικό μοντέλο (TurboX αντί για Supercase)
aristos87 Νοέμβριος 25, 2009 Author #14 Νοέμβριος 25, 2009 παντως αρκετα ποιοτικο φαινεται το κουτακι τους...μαζι με τις φωτο δεν ριχνεις και καμια γενικη απο το εσωτερικο του? και αν δεν βαριεσαι γραψε και ενα review.. plaicio 4 t3h w1n !!!:happy2::happy2: Λολ για κράξιμο το έφτιαξα το thread για review του κουτιού θα καταλήξει Με βάση την κούτα δεν του στείλανε απλά κάτι μεταχειρισμένο αλλά και διαφορετικό μοντέλο (TurboX αντί για Supercase) Καλά αυτό είναι το λιγότερο... Ας ήταν καινούργιο που είναι το βασικότερο και το δεδομένο!
Candyman Νοέμβριος 25, 2009 #15 Νοέμβριος 25, 2009 Με βάση την κούτα δεν του στείλανε απλά κάτι μεταχειρισμένο αλλά και διαφορετικό μοντέλο (TurboX αντί για Supercase)Όχι yanni, το case είναι το ίδιο. Απλά προφανώς το συγκεκριμένο πήγαινε για έτοιμο σύστημα του καταστήματος γι'αυτό είχε αυτοκόλλητο και serial Turbo-X, intel inside, κ.λ.π. Μάλλον θα ακυρώθηκε καμιά παραγγελία έτοιμου PC και το case πήγε στην λιανική αντί για το stockhouse όπως έπρεπε.
yanni Νοέμβριος 25, 2009 #16 Νοέμβριος 25, 2009 Όχι yanni, το case είναι το ίδιο. Απλά προφανώς το συγκεκριμένο πήγαινε για έτοιμο σύστημα του καταστήματος γι'αυτό είχε αυτοκόλλητο και serial Turbo-X, intel inside, κ.λ.π. Μάλλον θα ακυρώθηκε καμιά παραγγελία έτοιμου PC και το case πήγε στην λιανική αντί για το stockhouse όπως έπρεπε.Σωστός. Δεν είχα προσέξει το μικρό Supercase στα προϊόντα του Πλαισίου.
nick-firestorm Νοέμβριος 25, 2009 #17 Νοέμβριος 25, 2009 Εκτως απο τη γρατζουνια ολα τα αλλα ειναι κομπλε. Στην αδεια θηκη 5,25 θα μπει 99% ενα dvd-rw. Το αυτοκολλητο αν και δεν πιστευω να σε χαλαει, μπορεις απλα να το βγαλεις. Συμφωνω δεν ειναι σωστο , αλλα εφοσον κανεις τη δουλεια σου ποιος ο λογος να το κραξεις
jpavly Νοέμβριος 25, 2009 #18 Νοέμβριος 25, 2009 αλλα εφοσον κανεις τη δουλεια σου ποιος ο λογος να το κραξεις Γιατί αν ήταν άλλο "κίτρινο" μαγαζάκι, τώρα θα είχε φτάσει τις 100 απαντήσεις
charly13 Νοέμβριος 25, 2009 #19 Νοέμβριος 25, 2009 Στο Πλαίσιο πλέον υπάρχει απίστευτη ανοργανωσιά και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται.Τους έχει χτυπήσει τόσο πολύ η κρίση?
sebastian Νοέμβριος 25, 2009 #20 Νοέμβριος 25, 2009 Kαλα αμα το ειχε κανει το eshop αυτο θα ειχε γινει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ! Χαλαρα 1000 Post σε μια μερα....αλλα επειδη ειναι πλαισιο, με το ζορι μια σελληδουλα με post!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.