Jump to content

ASUS 5770 με 5750 cooler

Warlord

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια ημαρτον..παραγγειλα 2 x ASUS 5770 voltage tweak απτο πλαισιο κ κοιταχτε τι μου εφεραν..

αν ηξερα οτι ειχε τετοιο cooler θα παραγγελνα αλλη μαρκα! τωρα ολος ο ζεστος αερας θα πηγαινει μεσα στο κουτι!

καταρχην ειναι οντως η 5770?

123ad.th.png

οριστε η καρτα..

dsc00231g.jpg w2048.png

αυτην παραγγειλα.. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-5770-SVGA-PCI-Express-1GB-90-C3CH55-L0UAY00T.htm

στη φωτο δειχνει αλλο cooler.. αποτι βλεπω μου στειλαν την V2.. ιδια καρτα ιδια χαρακτηριστικα, αλλα με αθλιο cooler! Κ πηρα κ 2! θα ζεματαει το κουτι μεσα!

κ με τις 2 μαζι μετα απο 1 τεταρτο gaming χωρις overclocking στις καρτες κ με τον i7@4GHz, η motherboard temperature πηγε 46C!

κ με τις 2 μαζι μετα απο 1 τεταρτο gaming χωρις overclocking στις καρτες κ με τον i7@4GHz, η motherboard temperature πηγε 46C!

και?

Αν είχες σκοπό να τις επιστρέψεις πάντως δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα που τις δοκίμασες.

δν νομιζω να μπορεις να τις αλλαξεις γτ καπου ειχα διαβασει πως οι εικονες δν ειναι απαραιτητο να αντιπροσωπευουν το τελικο προιον και πως δν ευθυνεται για αλλαγες στο προιον.

δν νομιζω να μπορεις να τις αλλαξεις γτ καπου ειχα διαβασει πως οι εικονες δν ειναι απαραιτητο να αντιπροσωπευουν το τελικο προιον και πως δν ευθυνεται για αλλαγες στο προιον.

* All specifications are subject to change without notice. Please check with your supplier for exact offers. Products may not be available in all markets.

* PCB color and bundled software versions are subject to change without notice.

* Brand and product names mentioned are trademarks of their respective companies.

Χορτασε τις καρτουλες σου φιλε μου και ασε τις θερμοκρασιες.

Δεν παθαινουν τπτ τα μηχανηματα. Αυτα ειναι νορμαλ νουμερα.

Μην τρελαινεσε.

ποσο ειναι το maximum safe temp σε x58 mobo? πριν ειδα κ 52 βαθμους..βεβαια ο cpu σε normal θερμοκρασιες...η ψηλη mobo temp επηρεαζει το overclocking του cpu?

ποσο ειναι το maximum safe temp σε x58 mobo? πριν ειδα κ 52 βαθμους..βεβαια ο cpu σε normal θερμοκρασιες...η ψηλη mobo temp επηρεαζει το overclocking του cpu?

Παραπανω, μην σε νοιαζει καθολου. Η msi eclipse plus βαραει κατι 70αρες...

Δεν σε περιοριζει σε τιποτε. Ψυχολογικο ειναι το θεμα.

το κουτι εχει ικανοποιητικο εξαερισμο..

απο θορυβο μια χαρα, ακομα κ με 100% κ τα 2 gpu fans δεν ειναι κ τοσο ενοχλητικο..

• 2 weeks later...

χωρίς να θέλω να φανώ επιθετικός, άρχισες να παραπονιέσαι για τα ανεμιστηράκια των 5770 που πήρες και ότι φαίνονται μούφα, αλλά θερμοκρασία της κάθε κάρτας μετά από λίγο gaming δε μας είπες... αν δεν ξεπερνάει τους 80, νομίζω δεν πρέπει να σε χαλάει... ναι μεν ανεβαίνει η θερμοκρασία του κουτιού, αλλά μην τα θες και όλα δικά σου. 2 κάρτες πήρες, φυσιολογικό ήταν, εκτός και αν έβαζες και στις 2 υδρόψυξη.

ειλικρινα δε καταλαβαινω τι θες να πεις..

το θεμα μου εξαρχης δεν εχει να κανει με τις θερμοκρασιες που ανεβαζουν οι καρτες καθεαυτες, αλλα το κουτι. ναι οι καρτες δε πανε πανω απο 70 απο οσο εχω δει παρολο που με τα μουφα αυτα φαν το 1 ριχνει το ζεστο αερα πανω στην αλλη κ οι μνημες ειναι χυμα στο κυμα. (που αρα κ παλι εδω τα reference fan θα διναν καλυτερες temps+overclocking)

εμενα ομως μενδιαφερουν θερμοκρασιες στο κουτι, που φυσικα αν ειχαν το reference fan θαταν τουλαχιστον 10 βαθμους κατω κ 3 καρτες ναχα πανω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.