Jump to content

Intel core i5 vs AMD Phenom II x4 965

panakaigiotis

Recommended Posts

Μια ερωτηση ρε παιδια ποιος ο λογως να κανεις overclocking στο pc σου αφου θα χασεις σιγουρα την εγγυηση σου και αφου ηδη ο επεξεργαστης που θα παρεις θα εχει αρκετα καλη ταχυτητα;;;

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Τα σπαει ο AMD σε αυτη την τιμη!!!!!

@panakaigiotis

Eγγυηση δεν χανεις... Βασικα ειτε στα 4 ειτε στα 2.66 στα games δεν εχει διαφορα, τωρα σε winrar κτλ δεν ξερω τι γινεται.

Το θεμα με το o/c ειναι οτι μπορεις να παρεις τον 920 με 250ε και να μπορεις να τον κανεις ποιο γρηγορο απο τον 975 ο οποιος κανει 1000ε. Πιο πολυ ψυχολογικο ειναι το θεμα, εδω αλλος θελει για τα 4 1.35ν και για τα 3.8 1.25ν και προτιμαει τα 4 χωρις να του προσφερουν απολυτος τπτ.

το ιδιο πιστευω και εγω βασικα δεν εχει νοημα να κανεις overclocking εγω πριν λιγο καιρο εμαθα τι ειναι και παλι δεν με ενθουσιασε.Επισης πιστευω οτι και ενας εξαπυρηνος δεν εχει νοημα αφου πλεον μειωνεται εκθετικα η αποδοση δλδ μετα ειτε 10 εχεις ειτε 12 για παραδειγμα (λεμε τωρα αν βγει ποτε) δεν θα εχει και μεγαλη διαφορα !!!

το ιδιο πιστευω και εγω βασικα δεν εχει νοημα να κανεις overclocking εγω πριν λιγο καιρο εμαθα τι ειναι και παλι δεν με ενθουσιασε.Επισης πιστευω οτι και ενας εξαπυρηνος δεν εχει νοημα αφου πλεον μειωνεται εκθετικα η αποδοση δλδ μετα ειτε 10 εχεις ειτε 12 για παραδειγμα (λεμε τωρα αν βγει ποτε) δεν θα εχει και μεγαλη διαφορα !!!

αν βγουν κ πολλες multithread εφαρμογες θα παρα εχει νοημα .

Αφού το PC θα το έχεις για παιχνίδια, σερφάρισμα, ζιπάρισμα, email και καμιά ταινιούλα. Τα παιχνίδια εξαρτώνται 90% από την κάρτα γραφικών, στο σερφάρισμα παίζει περισσότερο ρόλο ο browser που έχεις από ο,τιδήποτε άλλο (αν υποθέσουμε ότι δεν τον τρέχεις σε Pentium Pro), το ζιπάρισμα των φωτογραφιών σου από την εκδρομή θα το τελειώσει ο i5 σε 29 δευτερόλεπτα και ο Phenom σε 34 (wow!), ενώ στο email, στο σερφάρισμα και στις ταινίες δεν θα δεις καμιά διαφορά. Οπότε τι κόπτεσαι;

:T::T::clap::clap::T::T::T:

Να πω κατι?Γιατι να παρεις 965,οταν μπορεις να παρεις τον 955!!!

Αν εχω δικιο η διαφορα ειναι 200 Mhz που τα πιανεις πολυ ευκολα με το ν'ανεβασεις ενα βημα τον multipier........ Ετσι γλιτωνεις και χρήματα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.