Amadeus7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 Γεια και χαρά σας. Έχω τα ηχεία Logitech X-530 τα οποία δούλευαν άψογα στα XP. Σήμερα έκανα format και έβαλα τα win 7 (αυθεντικά) αλλά το θέμα είναι ότι δεν μου τα αναγνωρίζει και έτσι δεν ακούω καθόλου ήχο. Στο playback devices μόνο το Digital Audio (S/PDIF) μπορώ να ενεργοποιήσω. Έψαξα για drivers στη microsoft και logitech αλλά δεν βρήκα τίποτα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 24, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 Τα ηχεία, εάν δεν συνδέονται με usb, δεν χρειάζονται drivers. Την κάρτα ήχου την έχουν δει σωστά τα windows? αν βάλεις ακουστικά πχ στην έξοδο line out ακούς τίποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus7 Νοέμβριος 24, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 τελικα το βρήκα, είχα ξεχάσει να περάσω και να ρυθμίσω τους sound drivers της μητρικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 25, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 τελικα το βρήκα, είχα ξεχάσει να περάσω και να ρυθμίσω τους sound drivers της μητρικήςκαλα, αυτο επρεπε να το ειχες κοιταξει, ουτως η αλλως, αμεσως μετα την εγκατασταση των 7. αλλα νομιζω οτι επρεπε να παιζουν κανονικα, γιατι τα 7 εγκαθιστουν drivers ηχου απο μονα τους. εγω ακουγα ηχο ακομα και πριν βαλω drivers στην καρτα ηχου! με τα X540, εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Νοέμβριος 25, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 Σαν προεπιλογή τα 7 ενεργοποιούν την ψηφιακή έξοδο.Αν έβγαζες τα βύσματα των ηχείων και τα ξαναέβαζες θα έπαιζαν μιά χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus7 Νοέμβριος 25, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 καλα, αυτο επρεπε να το ειχες κοιταξει, ουτως η αλλως, αμεσως μετα την εγκατασταση των 7. αλλα νομιζω οτι επρεπε να παιζουν κανονικα, γιατι τα 7 εγκαθιστουν drivers ηχου απο μονα τους. εγω ακουγα ηχο ακομα και πριν βαλω drivers στην καρτα ηχου! με τα X540, εγω!Κι εγώ με αυτό το σκεπτικό πήγαινα διότι τα 7 τα έχω βάλει και σε άλλα 2 μηχανήματα όπου όλοι οι drivers μπήκαν μόνοι τουςΣαν προεπιλογή τα 7 ενεργοποιούν την ψηφιακή έξοδο.Αν έβγαζες τα βύσματα των ηχείων και τα ξαναέβαζες θα έπαιζαν μιά χαρά!Το είχα κάνει αυτό με κανένα αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidas83 Σεπτέμβριος 27, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 file mou exw to idio problima me sena mipos mporeis na me boithishs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 27, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2010 μονο εαν ξαναγραψεις* το ποστ με ελληνικα οπως κανουν και 15Κ περιπου χρηστες!(διορθωση κατω δεξια στο ποστ σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.