Jump to content

Ποιός είναι ο καλύτερος SSD γιά το σύστημα μου;

Goku

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρααα

Για να μην ανοίξω καινούργιο νημα, λεω να παραθέσω εδώ την ερωτηση μου..

Σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω ssd για το desktop Μηχανημα της υπογραφης μου.

64-80 gb ειναι οι επιλογες που έχω δει και το budget κοντα στα 200-230€. Όχι παραπάνω γιατι δεν με παίρνει.

Αρχικώς είχα κατασταλάξει στον intel x25-m ο οποίος έχει 250 read kai 70 write.

Μετά παρατήρησα τον ocz o oποιος έχει 200 και 160 αντιστοιχα, όπως επίσης και τον corsair με 220 write και 135 read.

Αξίζουν οι 2 τελευταίοι περισσότερο, αν αναλογιστούμε πως θεωριτικώς υστερούν στην ανάγνωση αλλα έχουν πολύ ταχύτερη εγγραφή?

Να σημειώσω εδώ πως σκοπεύω να περάσω windows 7 64bit και στον συγκεκριμένο δίσκο θα περάσω photoshop. dreamweaver κτλ.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

οι ocz αν και στα specs φαινονται αρκετα γρηγοροι, πολλοι εχουν παραπονεθει για προβληματα! δεν ξερω αν πλεον εχουν λυθει!

Σε ενδιαφέρουν οι διαμεταγωγές στα ΜΙΚΡΑ αρχεία και όχι σε σειριακή ανάγνωση-εγγραφή. Στα μικρά μεγέθη ο ιντέλ είναι μακράν ο ταχύτερος σε αυτήν την κατηγορία. Προχώρα άφοβα. Δες και στο φόρουμ λίγες μετρήσεις που υπάρχουν και θα καταλήξεις εύκολα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.