thanoulis34 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 Χαιρετε! Θα ηθελα μια συνθεση για υπολογιστη με Ι7 επεξεργαστη για 3D και video montage γενικα. Εαν εχετε να προτεινετε κατι συγκεκριμενο θα ημουν ευγνωμων. Εχω ηδη τον υπολογιστη της υπογραφης μου και δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την καρτα γραφικων κατα τα αλλα ειμαι καλυμμενος. Ακουω γνωμες!ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Νοέμβριος 24, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 Αφού έχεις ι7 και δεν είσαι ευχαριστημένος γιατί να ξαναπάς σε ι7 τότε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 24, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 αφου δεν εισαι ικανοποιημενος απο την καρτα γραφικων(μια χαρα την βρισκω)ποιος ο λογος να αλλαξεις και τα αλλα υποσυστηματα του υπολογιστη σου/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Νοέμβριος 24, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 Aν δεν εισαι καλυμενος με το pc της υπογραφης σου δεν θα βρεις κατι που να σαι καλυπτει ουτε μεχρι τα τελη του 2010. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 24, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 Θάνο το μόνο που θα σου σύστηνα να αλλάξεις όπως και τότε που συζητούσαμε την αρχική σύνθεση είναι να αλλάξεις τον raptor με κάποιον ΚΑΛΟ ssd.Κατα τα άλλα το σύστημα φυσάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis34 Νοέμβριος 25, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Μονο την καρτα ελεγα να αλλαξω τπτ αλλο, γ****ι το μηχανημα γενικα εκτος της καρτας που στα 3D ψιλομλκιζεται, και George αν εχεις να μου προτεινεις καποιον συγκεκριμενο ssd. cheers:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.