Jump to content

Περί υπογραφών.


dubber

Recommended Posts

Τι σας έπιασε ρε όλους με τις υπογραφές? Βλέπω φωτογραφίες μεγάλων φωτογράφων και μια υπογραφή δεν έχουν.

οταν θα γινουμε και εμεις μεγαλοι φωτογραφοι , δε θα βαζουμε

Πόσες πιθανότητες δίνεις στον εαυτό σου να σταματήσεις να βάζεις υπογραφή :hi:

Ε όχι και σπόντες ρε Κώστα, αν μη τι άλλο ότι θέλω να πω το λέω ευθέως.

Ε όχι και σπόντες ρε Κώστα, αν μη τι άλλο ότι θέλω να πω το λέω ευθέως.

Το θέμα όμως λέει "Οι ψηφιακές σας φωτογραφίες, δοκιμές και tutorials".

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ποστάρεις μετά από τόσο καιρό για να πετάξεις σπόντα (ή πες το όπως αλλιώς θες εσύ), αντί να ποστάρεις κάτι χρησιμότερο, όπως μία φωτογραφία σου (ας είναι κι ανυπόγραφη).

Γιατί δεν μου αρέσει και το επισημαίνω. Αν είμαι εκτός θέματος ή κλίματος, εποχής και δεν ξέρω τι άλλο, οι moderators είναι εδώ για να κάνουν τη δουλειά τους. Αν πάλι νομίζεις ότι δεν έχει πέσει στην αντίληψή τους το παράπτωμά μου, πάτα το κουμπί "Report"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.