pliktras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 Γειά σας παιδιά!Είχα κάποτε ένα πρόγραμμα το οποίο σου εμφάνιζε όλους τους κωδικούς που έχεις χρησιμοποιήσει στον υπολογιστή.Αν πχ μπήκες MSN ανοίγεις το προγραμματάκι και σου βγάζει το password του msn, το ίδιο ισχύει και για τον κωδικό των Windows. Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται??
Volrath Νοέμβριος 24, 2009 #2 Νοέμβριος 24, 2009 Αυτό το πρόγραμμα θα έπρεπε να είναι της μορφής password manager. Δηλαδή θα έπρεπε να έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή πριν περάσεις τους κωδικούς στις διάφορες ιστοσελίδες κτλ. και να του έχεις δώσει δικαιώματα εσύ σαν adm να συλλέγει τέτοιες πληροφορίες. Τώρα άμα υπάρχει κάνα πρόγραμμα το οποίο να μπορεί να εξάγει τέτοιες πληροφορίες απο τον browser σου (τους αποθηκευμένους κωδικούς) δεν γνωρίζω, αλλά βαδίζει στην γκρι περιοχή της νομιμότητας.
GeorgeVasil Νοέμβριος 24, 2009 #3 Νοέμβριος 24, 2009 Δεν έχουν σχέση οι κωδικοι του browser με τους κωδικους του MSN/Windows.http://www.nirsoft.net/utils/mspass.html
Volrath Νοέμβριος 24, 2009 #4 Νοέμβριος 24, 2009 Δεν έχουν σχέση οι κωδικοι του browser με τους κωδικους του MSN/Windows.http://www.nirsoft.net/utils/mspass.htmlΝαι, κοίτα εγώ αναφέρθηκα γενικά στους κωδικούς που μπορεί να έχεις αποθηκεύσει στον υπολογιστή. To 99% των "κωδικών" που μπορεί να έχει κάποιος "αποθηκευμένους" στον υπολογιστή, είναι μέσω του browser. Το pass του msnger, αν και ομολογουμένως δεν γνωριζα ότι υπήρχε πρόγραμμα το οποίο μπορεί να το εξάγει απο το ίδιο τον msnger, μπορεί να είναι αποθηκευμένο στον browser (windows live id).
DJD Νοέμβριος 24, 2009 #5 Νοέμβριος 24, 2009 Κι επειδή οι χρήστες είναι τραγικά προβλέψιμοι, οι 8 στους 10 έχουν ίδιο password στα πάντα.. και το ίδιο pin που έχουν στο κινητό, έχουν και στην κάρτα ανάληψης.
jimakos21 Νοέμβριος 24, 2009 #6 Νοέμβριος 24, 2009 You ve got me djd :hang2: Πάντως εγώ είχα ενα cd που μου είχε δώσει ο καθηγητής της πληροφορικής μου και ήταν σαν live cd ήταν bootable .. Και το έτρεχες πριν bootαρει ο δισκος και σου έβγαζε όλους τους κωδικούς που υπάρχουν στο pc σου.... Άλλα ήταν δύσκολο.. Ήταν και linux το περιβάλλον και δεν τα έβρσικες απλα τα κλειδιά
kezm Νοέμβριος 25, 2009 #7 Νοέμβριος 25, 2009 Κι επειδή οι χρήστες είναι τραγικά προβλέψιμοι, οι 8 στους 10 έχουν ίδιο password στα πάντα.. και το ίδιο pin που έχουν στο κινητό, έχουν και στην κάρτα ανάληψης.Και μην σου πω ότι ανεβαίνει 9 στους 10 όταν μιλάμε για κοπέλες.:flower:(φιλικά πάντα)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.