saaakiss Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2009 Γειά σας παιδιά!!!Εδώ και 4 περίπου μέρες έχω ενα παράξενο πρόβλημα με την σελίδα www.goal.com.Μπαίνω κανονικά αλλά μου εμφανίζει ενα τελείως διαφορετικό (χωρίς τα κλασσικά γραφικά) και πολύ χειρότερο περιβάλλον απο το προηγούμενο.Ορίστε τι εμφανίζεται:Live ScoresΕπικοινωνίαΔιαφήμιση International English - America English - United Kingdom English - India Italiano Deutsch Español - España Español - Estados Unidos Español - Latinoamérica Français Português Nederlands Türkçe Indonesian 中文 繁體中文 한국어 Ελληνικά 日本語 русский فارسی العربية Τελευταία ΝέαSuper LeagueΕιδησεογραφίαΠρόγραμμα & Βαθμολογία[*]ΕλλάδαΚύπελλο Hellas OnlineΒ' ΕθνικήΓ' Εθνική[*]Κύπρος[*]ΕυρώπηΑγγλία- Πρόγραμμα & ΒαθμολογίαΙταλία- Πρόγραμμα & ΒαθμολογίαΙσπανία- Πρόγραμμα & ΒαθμολογίαΓερμανία- Πρόγραμμα & ΒαθμολογίαΓαλλία- Πρόγραμμα & ΒαθμολογίαΟλλανδία- Πρόγραμμα & ΒαθμολογίαΠορτογαλίαΣκωτία[*]Champions LeagueΠρόγραμμα & Βαθμολογίες Ομίλων[*]Europa LeagueΠρόγραμμα & Βαθμολογίες Ομίλων[*]Μουντιάλ 2010Πρόγραμμα & Βαθμολογίες (Ευρώπη)Πρόγραμμα & Βαθμολογίες (Ασία)Πρόγραμμα & Βαθμολογίες (Αφρική)Πρόγραμμα & Βαθμολογίες (Λατινική Αμερική)Πρόγραμμα & Βαθμολογίες (Βόρεια Αμερική)[*]Υπόλοιπος ΚόσμοςΑμερικήΑσίαΑφρική[*]Στοίχημα[*]SpecialΑρθρογραφίαΑφιερώματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkalop Νοέμβριος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Μάλλον δικό τους είναι το πρόβλημα...κι εμένα έτσι μου τα έβγαλε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Νοέμβριος 23, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 εμενα μια χαρα μοθ την ανοιγει....για δοκιμασε μια να κανεις καθαρισμο τα cookies να δεις αν θα στρωσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.