_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2009 Γεια σας παιδεια αγορασα των sony vaio nw πριν μια εβδομαδα περιπου και σημερα εμφανιστικε μια μαυρη κουκιδα αλλα ειναι θολη δηλαδη φαινεται σαν να μην ειναι ολοκληρο pixel. πειρα τηλ στην sony και δεν γινεται αντικατασταση. τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Φαντάζομαι η Sony δεν έχει 0 pixel tolerance ε?Νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, εκτός αν πας από εκεί και τους πιάσεις στο «είναι ολοκαίνουργιο 1 βδομάδα το έχω ρε παιδιά» και φιλοτιμηθούν να στο αλλάξουν? Ή να το επισκευάσουν.Εναλλακτικά θα πρέπει να επωμιστείς το κόστος επισκευής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Νοέμβριος 23, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 για 5 pixel και μετα λενε. αν ειναι δυνατον. δηλαδη δεν παιζει να ειναι κολλημενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Αν ειναι κολλημενο θα ηταν πρασινο-κοκκινο.Παντως σιγα το πραγμα,σε βρισκω υπερβολικο να κανεις τετοια "μανουρα" για ενα πιξελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Νοέμβριος 23, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 καλα αμα ειχες αγορασει καινουργιο λαπτοπ και σε 4 μερεσ καιγοτανε πιχελ να εβλεπτα πως θα εκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 23, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 καλα αμα ειχες αγορασει καινουργιο λαπτοπ και σε 4 μερεσ καιγοτανε πιχελ να εβλεπτα πως θα εκανεςΕχω παρει οθονη φιλε μου και απο τη δευτερη μερα ειχα κολλημενο πρασινο-γνωριζοντας τους ορους της εταιρειας για 6-7 καμμενα-κολλημενα ουτε που ασχοληθηκα,βεβαια και lg να ειχα παρει σιγα μην εχανα το χρονο μου για 1 πιξελ.Το προβλημα σου ειναι καθαρα ψυχολογικο.Κανεις δεν σε αδικησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 24, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 Είναι μωρέ του "μαμότο" γιατί είναι εντελός καινούργιο, και εγώ θα τα έπαιρνα, αν και δεν νομίζω να το έτρεχα πάρα πολύ.Αν και είναι ένα καμμένο, το σπαστικό είναι πως το μάτι σου (εμένα στάντατ όταν το είχα) πέφτει εκεί ΠΑΝΤΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Νοέμβριος 24, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 ακριβως φιλε (Υ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 24, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 μετα απο λιγο καιρο θα το συνηθησεις και μενα στις αρχες το ματι μου κολλαγε σε ενα stuck pixel στην οθονη της δουλειας αλλα μετα απο λιγο καιρο επρεπε να το ψαξω για να το δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Νοέμβριος 25, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 ρε παιδια ενα το μεγεθοσ ενος Pixel δεν ειναι οσο αν στην ζωγραφικη κανουμε ενα κλικ στν οθονη?Το pixel σε ενα που λεω οτι ειναι καμενο ειναι πλ πιο μικρο κ θολω σα να ειναι σκονη κ δεν ειναι ακριβοσ μαυρο. τι μπορει να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Νοέμβριος 27, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Μην την ψυριζεις τη μαιμου γιατι θα σε δαγκωσει!Εμενα 3 απο 4 lcd ειχαν κολημενο pixel ακομα και η 27αρα που εχω τωρα εχει ενα αλλα φαινεται μονο σε μαυρο φοντο και για να το δεις πρεπει να κοιτας απο 10cm πραγμα δυσκολο για οθονες ανω των 22inch. Ψυχολογικο ειναι το θεμα. Let it go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.