asaduu Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2009 Αγόρασα ένα trancent 16 gb (32 mb/s read, 16 mb/s write) φλασάκι και δεν μπορώ να βρω τον τρόπο να κάνω απεγκατάσταση το trend micro security που έχει ενσωματομένο, δείχνει να έχει ένα κρυφό partition στο οποίο δεν με αφήνει να κάνω write , είναι μόνο read. όταν το τοποθετώ μου βγάζει δύο γράμματα, ένα που αφορά το mass storage και ένα σαν μονάδα cd που όπως είπα πιο πάνω δεν με αφήνει να επέμβω ( να κάνω format κτλ ) μέσα στην οποία βρίσκεται και η εφαρμογή που πετάγεται σαν πού..α κάθε φορά (auto run ) και μου σπάει τα νεύρα. Με δεξί κλικ- διαμόρφωση για παράδειγμα κάνει μόνο στο mass storage letter. Δοκίμασα επίσης Partition Magic, paragon partition manager αλλά δεν βρίσκει το CDFS partition , ( το βλέπουν σαν cd drive ), επίσης δοκίμασα να κάνω Format με το HP Disk Tool, Format με το U3 Uninstaller, Format μέσω command prompt. Κανένα δεν μου δίνει το δικαίωμα να επέμβω στο cdfs partition. Ακόμα και αν παραβλέψω την ενόχληση του autorun (δεξί κλικ και hide ), ακόμα και αν δεχτώ την μικρή απώλεια χώρου, τα δύο drives που εμφανίζει μου δημιουργούν πρόβλημα όταν για παράδειγμα θέλω να κάνω εγκατάσταση win7 μέσω usb ( το σφάλμα που βγάζει : Windows could not start because of a computer disk hardware configuration problem.Could not read from the selected boot disk. Check boot path and disk hardware ) Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει ; Ίσως να είναι καλή ιδέα να το επιστρέψω αλλά ήταν ευκαιρία η τιμή του και θα ήθελα να αποφύγω να το δώσω πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Δοκίμασε από disk management.Άνοιξε Start -> Run και γράψε diskmgmt.mscΑπό εκεί, κάνε δεξί κλικ στα partitions του Flash και πάτα Delete (μη σβήσεις κανένα δίσκο σου lol)Όταν θα γίνουν ένας ενιαίος χώρος, πάλι δεξί κλικ και πάτα Create new partition, κάνε το FAT32 και προχώρα όπως το βλέπεις.Πάντως, αν δεν κάνω λάθος το U3 μου είχε επιλογή για Uninstall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaduu Νοέμβριος 23, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Το disk management ήταν από τα πρώτα που δοκίμασα, βλέπει μόνο ένα partition στο φλασάκι, το U3 δεν το αναγνωρίζει καν σαν usb.Ευχαριστώ για την προσπάθεια,Στάθης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 με κανένα linux live cd δοκίμασες ;επίσης έχω την εντύπωση ότι και το hirens boot cd έχει κάποια εργαλεία που μπορεί να βοηθήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 23, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Παίζει να είναι ROM το ένα partition? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Νοέμβριος 23, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Αυτό το δοκίμασες να φανταστώ ε;http://u3.com/support/default.aspx#CQ3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaduu Νοέμβριος 24, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 απλά για την ιστορία να σας πω τι έκανα,τελικά κατάφερα να χάσω μεν το cdfs partition άρα και την εφαρμογή που είχε μέσα αλλά δυστυχώς έχασα και τον χώρο που αναλογούσε, οπότε το φλασάκι τώρα δεν είναι 16 gb, είναι 14 κάτι αλλά δεν πειράζει, εξαφανίστηκε φυσικά το cd drive και εμφανίζεται κανονικά mass storage.Απλά αλλά μπακάλικα (και με αρκετό ρίσκο να χάσω τελείως το φλασάκι αλλά το είχα υπόψη μου αν στραβώσει να το επιστρέψω πίσω) κατέβασα από το site του κατασκευαστή (transcendusa.com) το OnlineRecovery_V15 και στην μέση περίπου της διαδικασίας απλά τράβηξα έξω το φλασάκι...το online recovery δεν τελείωσε επιτυχώς και είχε το αποτέλεσμα που περιέγραψα παραπάνω...Όλα τα γνωστά (και άγνωστα) γενικής χρήσης εργαλεία διαχείρισης δίσκων απλά δεν λειτουργούν.Ακόμα ψάχνω την normal διαδικασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.