Jump to content

Αξιζει η αλλαγη ή οχι?

redbighunter

Recommended Posts

Προς στιγμην δεν κερδιζεις κατι.

Χανεις physx , κερδιζεις directx 11.

To θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει ακομα directx 11 game...

Kατσε να βγουν πρωτα καμποσα παιχνιδια , κατσε να δουμε αν εχουν τρελες διαφορες σε σχεση με το directx 10 , και βλεπουμε...

Γενικα εφ οσον τα παιζεις τωρα ολα μα ολα στο φουλ , δεν εχεις λογο να βιαζεσαι.

αν τα παιζει ολα πανω απο 60fps ποιος ο λογος να αλλαξεις; :/

πριν ειχα 22αρα οθονη (1680χ...) τα εβαζα ολα τερμα και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα! τωρα με την 24αρα δεν ξερω...:hm::hm::hm:

πριν ειχα 22αρα οθονη (1680χ...) τα εβαζα ολα τερμα και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα! τωρα με την 24αρα δεν ξερω...:hm::hm::hm:

Εχω την gtx 275 (της υπογραφης) και 26'' οθονη.

Τα βαζω ολα τερμα , χωρις κανενα προβλημα...

και φιλτρα κτλ?

ρε χριστό εγώ προτείνω να την κράτησης λίγο και να πας με το καλο σε 5890 η τις καινούργιες nvidia ούτος η άλλος όπως λέγαμε και προχτές στο msn καλά είναι να δούμε από κοντά το fermi και μετά βλέπουμε:happy2:

και φιλτρα κτλ?

Oχι οτι εχεις καποια οπτικη διαφορα σε αναλυση 1920*1200 αν βαλεις φιλτρα...αλλα ναι , και με τα φιλτρα.

Στο μονο παιχνιδι που αντιμετωπισα προβλημα ηταν στο crysis warhead στην πιστα με τα χιονια , οπου εκανα πετρα την καρδια μου και την επαιξα χωρις antialising :p

Λαβε υπ ' οψιν οτι η καρτα σου ειναι ελαφρως καλυτερη απ τη δικια μου...

Αnyway προτεινω υπομονη , αφου δεν εχεις και καποιο προβλημα/παραπονο με την τωρινη σου καρτα , και αγορα νεας αν και εφοσον το επιθυμεις , για μετα τα χριστουγεννα

ρε χριστό εγώ προτείνω να την κράτησης λίγο και να πας με το καλο σε 5890 η τις καινούργιες nvidia ούτος η άλλος όπως λέγαμε και προχτές στο msn καλά είναι να δούμε από κοντά το fermi και μετά βλέπουμε:happy2:

το fermi kai oi 5890 θα ερθουν σε τουλαχιστον 6 μηνες, αυτο σκεφτομαι ρε συ πετρο! γενικα ειμαι υπο σκεψη! δεν βγαινει κι αυτο το παλιο patchaki του evga voltage tuner v1.1.2.2 για να μπορεσω να την ανεβασω!

το fermi kai oi 5890 θα ερθουν σε τουλαχιστον 6 μηνες, αυτο σκεφτομαι ρε συ πετρο! γενικα ειμαι υπο σκεψη! δεν βγαινει κι αυτο το παλιο patchaki του evga voltage tuner v1.1.2.2 για να μπορεσω να την ανεβασω!

καταρχάς έκανα λάθος εννοούσα 5790.:baby:

αλλα δεν μου είσαι ψαγμένος και ανήσυχο :tongue: http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD&title=5970

Eγώ πάντως δεν έχω θέμα..Όλα τέρμα σε 1920.

Το μόνο που ίσως χρειαστεί να κατεβάσεις σε μερικά games είναι τα φίλτρα που εδώ που τα λέμε σε τέτοιες αναλύσεις και καθόλου AA να μην έχεις δεν είναι αισθητό. ;)

Για μένα κράτα τη ακόμα,δεν έχει νόημα να την αλλάξεις.

σκεφτομαι να αλλαξω την gtx285 που εχω τωρα και να παω σε 5870! παιζω σε 24αρα οθονη! αξιζει η αλλαγη ή δεν θα δω ιδιαιτερες διαφορες?

Nope, δεν αξίζει η αλλαγή αυτή την στιγμή. Οι τιμές είναι σε premium, η κάρτα σου σε καλύπτει και η διαφορά ισχύος δεν δικαιολογεί την επένδυση χωρίς νέο software. Όταν το δούμε αυτό, θα έχεις και περισσότερες επιλογές για νέα κάρτα, καλύτερες τιμές και μετρήσιμη αύξηση επιδόσεων---> μεγαλύτερη χρηστικότητα για την GPU σου.

δεν αξιζει με τπτ αυτη η αλλαγη, τη περιοδο αυτη και για κανα 6μηνο ακομα! δεν εχεις κανενο λογο, περαν ψυχολογικων, να αλλαξεις καρτα. μην κουφαθουμε κιολας...!!!!

συμφωνώ....όχι επειδή κατέληξα τελικά να έχω αυτή την κάρτα, αλλά επειδή ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες μας εχοντας δοκιμάσει όλες τις μεχρι πρώτινος highend 4870χ2 & GTX295.

Αν βρείς να δώσεις την 285 200-220€, το να δώσεις άλλο ένα 100άρικο και να πάρεις την 5870 δεν το βλέπω κακό αν με ρωτήσεις.

Κοσμογονικές διαφορές ΔΕΝ θα δείς, πάντος διαφορές ΕΧΕΙ.

Αν τώρα είναι να σκάσεις 300 καθαρά δεν αξίζει και απο εμένα.

Αλλά σκέψου πως με την 5870 θα χάσεις σίγουρα λίγοτερα λεφτά μετά, και πάντα παίζει και το CF που είναι easy να κάνεις αργότερα.

Αν είναι να δώσεις λίγα λεφτά για να την πάρεις go for it απο εμένα, τα 300 απο την αρχή όχι και απο εμένα.

Βρε παιδιά, βλέπω και διαβάζω πολλά, πλήθος μετρήσεων κτλ κτλ κτλ, αλλά πουθενά δεν είδα κάπου ξεκάθαρα ΠΟΙΟ είναι το κατώτατο όριο για playable fps... Υπάρχει κάποιο τέτοιο όριο? Φευγαλέα κάπου είχα δει ότι από τα 25 fps και κάτω αρχίζουν να γίνονται σπαστικά τα πράγματα. Ισχύει αυτό το άτυπο όριο ή μας παραμυθιάζουν τα sites και οι δοκιμές? Έχει κάνει κάποιος από σας συγκεκριμένη μέτρηση-παρατήρηση? Γιατί αν είναι και με 20 fps (βάσει οποιουδήποτε συνδυασμού hardware) να μπορώ να παίζω ένα Warhead, εγώ προσωπικά δε βλέπω τον (προφανή) λόγο να αλλάξει κάποιος την κάρτα του (η οποία υπερκαλύπτει προς το παρόν τις απαιτήσεις των παιχνιδιών).

Σε τέτοια περίπτωση, μία τέτοια αλλαγή θα είχε νόημα αν συνέτρεχαν λόγοι κατανάλωσης ή επιπέδων θορύβου πχ...

Το όριο είναι ΤΙ έχει συνηθίσει ο καθένας, το μάτι θεωρητικά κάτω από τα 25-30 καρέ ΒΛΕΠΕΙ σπάσιμο.

Τώρα από εκεί και πέρα αν ένα δεμο σου βγάλει average 35 που είναι πάνω από τα 30, ΔΕΝ σημαίνει πως το παιχνίδι είναι ομαλό, απλά γιατί για να βγει το 35, έχει σκηνές με 45 καρέ, (γουάο) και 25 καρέ (τον…) οπότε μην το κοιτάτε έτσι.

Εγώ θα σου πω για ΜΕΝΑ (είναι υποκειμενικά αυτά) πως θέλω ιδανικά 60 μέσο όρο για να πω πως κάτι είναι ομαλό, και επίσης σε review θα κοιτάω ΚΑΙ τα min FPS.

Από εκεί και πέρα όπως είπα είναι σχετικό τι θεωρεί κανείς «playable» και «αναβάθμιση που αξίζει».

Για μένα να δώσω 80-100 ευρώ και να πάω από 285 σε 5870 αξίζει, για άλλους όχι.

Όπως και να δώσω 300 για να πάω από 285 σε 5870 για μένα ΔΕΝ αξίζει.

OK! Κρατάω το "25-30" όπου αρχίζει να βλέπει σπάσιμο το μάτι και το ότι δεν αρκεί ο μέσος όρος, αλλά δίνουμε σημασία και στα min-fps... ;)

Αν βρείς να δώσεις την 285 200-220€, το να δώσεις άλλο ένα 100άρικο και να πάρεις την 5870 δεν το βλέπω κακό αν με ρωτήσεις.

Κοσμογονικές διαφορές ΔΕΝ θα δείς, πάντος διαφορές ΕΧΕΙ.

Αν τώρα είναι να σκάσεις 300 καθαρά δεν αξίζει και απο εμένα.

Αλλά σκέψου πως με την 5870 θα χάσεις σίγουρα λίγοτερα λεφτά μετά, και πάντα παίζει και το CF που είναι easy να κάνεις αργότερα.

Αν είναι να δώσεις λίγα λεφτά για να την πάρεις go for it απο εμένα, τα 300 απο την αρχή όχι και απο εμένα.

εχω μπερδευτει γμτ! σε διαφορα sites που εχουν κανει μετρησεις, βλεπω πως η 5870 εχει αρκετες διαφορες σε αποδοση απο την 285! κυριως στα min frames οπου ειναι πανω κατα τουλαχιστον 15!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.