manolaskakis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2009 Έχω τα ηχεία Logitech Z5500 και κάρτα ήχου την Asus Xonar D2X(7.1) στο pc μου..Το sub και το πανελ χάλασαν και τα πήγα για επισκευή..Επειδή πέρασαν πάνω από 2 μήνες και ακόμα τπτ μου είπαν θα μου δώσουν πιστωτικό με τα χρήματα που κοστίζουν τα ηχεία..Τα ηχεια τα έχω σπίτι μου και δουλεύουν(δεν τους τα είχα δώσει για επισκευή..)Πώς μπορώ να τα αξιοποιήσω?Μπορώ να κάνω κάπως το σύστημα μου 10.1 αν ξαναγοράσω ξανά αυτά τα ηχεία?Μπορώ να βρω κάπου το sub και το πανελάκι τους ή κάτι αντίστοιχο και να αγοράσω κάτι άλλο με το πιστωτικό?Για βοηθήστε με ρε παιδιά...
Volrath Νοέμβριος 24, 2009 #3 Νοέμβριος 24, 2009 Εννοείς ότι κράτησες τους δορυφόρους, οι οποιοι δουλεύουν, και επέστρεψες το sub/ενισχυτή και το lcd controller. Όχι δε θα μπορέσεις να το κάνεις 10.1 αγοράζοντας αυτά τα ηχεία ξανά, ο ενισχυτης τους είναι 6κάναλος. Ούτε θα είχε νόημα να μοιράσεις πχ τις 5 εξόδους στα 10 ηχεία. Αυτό που θα μπορέσεις να κάνεις είναι να πάρεις κάποιον καλύτερο ενισχυτή και sub και να αξιοποιήσεις τα ηχειά. Ή πάρε πάλι τα ίδια και κράτα σαν καβάτζα τα παλιά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.