Jump to content

Επιτραπέζια παιχνίδια!

Jerry007

Recommended Posts

Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά επιτραπέζια που είναι ωραία να παίζουμε μεγάλες παρέες αγοριών και κοριτσιών. Πήγα μια βόλτα από τα Jumbo αλλά δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον. Για ηλικίες ας πούμε 16+.

Ρίχτε ιδέες! :)

Μπουκάλα (Κόστος 2Ε και δώρο μπύρα)

Υπάρχει και μια γρίπη στην μέση, μην το ξεχνάς :hehe:

Αν και το έχουμε και αυτο στην λίστα στην ζωή χρειάζεται και ποικιλία ρε αδερφέ! :shout:

Τα τζαμπέ:

το παιχνίδι με τις ερωτήσεις και τον αναπτήρα

παλέρμο με μια τράπουλα

παντομίμα με ταινίες

βεζίρης (αυτό με τις σφαλιάρες και το πακέτο από τσιγάρα)

Από επιτραπέζια, μόνο Trivial Pursuit ξέρω :p

Τα τζαμπέ:

το παιχνίδι με τις ερωτήσεις και τον αναπτήρα

παλέρμο με μια τράπουλα

παντομίμα με ταινίες

βεζίρης (αυτό με τις σφαλιάρες και το πακέτο από τσιγάρα)

Από επιτραπέζια, μόνο Trivial Pursuit ξέρω :p

Για explain more :hehe:

Ο αναπτήρας επιβάλλει γυναίκες στην παρέα. :D

Αυτός που έχει αρχικά τον αναπτήρα κάνει μια ερώτηση στο αυτί κάποιου άλλου (συνήθως "τολμηρές" ερωτήσεις π.χ. με ποιον θα ήθελες να φασωθείς από την παρέα, ποιον γουστάρεις, ποιος είναι ο πιο βλάκας στην παρέα και τέτοια πράγματα) και ο δεύτερος δίνει τον αναπτήρα σε αυτόν που πιστεύει, και το παιχνίδι συνεχίζεται. Μετά από μερικές ερωτήσεις σταματάτε και αποκαλύπτετε τις ερωτήσεις. Είναι πολύ καλή ευκαιρία να κάτσει φάση με κοπέλα και βγαίνουν και διάφορα στη φόρα. :p

Για τον βεζίρη, κοίτα εδώ στο δεύτερο ποστ. Το πακέτο το βάζεις μισό πάνω στο τραπέζι και μισό στον αέρα και το χτυπάς από κάτω.

Ένα ακόμα με ερωτήσεις είναι αυτό που ρωτάει κάποιος ποιος έχει κάνει κάτι, και όποιος το έχει κάνει πίνει ένα σφηνάκι.

Ένα τελευταίο, αυτό με τις διασημότητες που έπαιζαν στο inglourious basterds. γράφει ο καθένας έναν διάσημο σε ένα χαρτάκι και το κολλάει στο κούτελο του διπλανού του χωρίς να το διαβάσει. Ο καθένας ρωτάει ερωτήσεις που απαντιούνται με ναι ή όχι και προσπαθεί να βρει το όνομα που είναι κολημένο στο κούτελο του.

Αυτά. :p

βρες καπου μια καισα εχει παρα πολλα επιτραπεζια για ολα τα γουστα.οσο για παιχνιδια του τυπου αναπτηρας,ψυχολογος κλπ κλπ νομιζω οτι εχουμε μεγαλωσει λιγο.το παλερμο ωραιο ειναι αλλα να εχεις πιει κανα 2 ποτηράκια ουισκακι:yu:

http://www.kaissagames.com

Total Mania (επιτραπέζιο)

Μπλόφα (τράπουλα)

Γάιδαρος (τράπουλα)

Scene It (επιτραπέζιο, αυτό δεν το έχω παίξει ο ίδιος αλλά φίλος μου έχει πεί ότι έχει γέλιο και είναι ότι πρέπει για σινεφίλ παρέα)

Ψυχίατρος

Σκοτεινό δωμάτιο είναι rep ρε :hehe:

Με είχαν καλέσει κάτι φοιτητές από το γυμναστήριο στο πάρτυ τους και ξέρω γώ 3 το βράδυ οι μισοί καλεσμένοι αντί να χορεύουν έπαιζαν σκοτεινό δωμάτιο (Ίσως εξαιτίας των φοιτητριών, δεν ξέρει :man_in_love:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.