Jump to content

Overclocking το Ε6750!

petran_x13

Recommended Posts

Παίδες έχω τον παραπάνω επεξεργαστή και έχω τις εξής απορίες.

καταρχάς τον έχω πάει στα 3.6ghz από τα 2.66 που ήταν με ρεύμα από 1.25 στο 1.28.

Εχω αλλάξει μονο τις εξής ρύθμισις:

Eχω δόση παραπάνω ρεύμα έχω κλίση το c1 eist και έχω αλλάξει το fsb από 333 σε 450 πολλαπλασιαστεί έχω αφήσει στα 8x:jump:

Tο θέμα είναι ότι η μνήμες αν και κανονικά πρέπει να παίζουν στα 1066 τώρα παίζουν στα 901mhz:-O

Eχω δόση ρεύμα 2.2 και τα timings του κατασκευαστή επίσης έχω βάλει την επιλογή 1082 είναι η πιο κοντινή στα 1066 που με αφήνει να βάλω αλλα τίποτα μονο όταν γύρισα τον επεξεργαστή στα stock μπορούσα να βάλω την επιλογή 1066 και τότε δούλεψε ξέρει κανεις πως λύνεται αυτό?

Ακόμα μια απορία πως μπορώ να παο τον επεξεργαστή πάνω από τα 3.6? ότι ρεύμα και να δώσω δεν πάει παραπάνω μονο με πολλαπλασιαστεί 7x κατάφερα και τον πήγα στα 3.7 αλλα το orthos δεν το πέρναγε τι άλλο μπορώ να κάνω?

Και τέλος τι είναι το nb voltage σε τι βοηθάει άμα το ανεβάσω? και ποσο είναι το επιτρεπτό ρεύμα που πρέπει να του δίνο στο περίπου?:dance3:

Για τις μνήμες, άλλαξε Bios με το τελευταίο και ξαναπροσπάθησε!

Μητρική δεν μας λες ποια έχεις οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε!

Για όρια του επεξεργαστή σου καλό είναι να κάνεις μια βόλτα από το GOOGLE να δεις που περίπου τον κλοκάρουν οι υπόλοιποι χρήστες!

το nb voltage πετρο βοηθαει στο να παιξεις με μεγαλο fsb καθως και να παιξουν ψηλα οι μνημες σου! για να ανεβει κι αλλο ο 6750 δωσε κι αλλο vcore, κι αλλο vvt, και ρευμα στο nb! οσο για τις μνημες ωντως δοκιμασε αλλο bios! το οτι δεν ανεβαινει κι αλλο το cpu σου, ισως φταιει και ο διαιτερης! δοκιμασε με αλλον! ( μιλαμε το βραδυ και msn!!!)

Για τις μνήμες, άλλαξε Bios με το τελευταίο και ξαναπροσπάθησε!

Μητρική δεν μας λες ποια έχεις οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε!

Για όρια του επεξεργαστή σου καλό είναι να κάνεις μια βόλτα από το GOOGLE να δεις που περίπου τον κλοκάρουν οι υπόλοιποι χρήστες!

mobo έχω το asus p5q turbo όσο για το google η περισσότερη έχουν 3.2ghz αρκετή 3.6ghz και ελαχιστη 3.8ghz που θέλω να πατήσω εγώ:toomuchne

mobo έχω το asus p5q turbo όσο για το google η περισσότερη έχουν 3.2ghz αρκετή 3.6ghz και ελαχιστη 3.8ghz που θέλω να πατήσω εγώ:toomuchne

τα εχεις ρε συ τα 3.8! με 1.28 εισαι στα 3.6!:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.