Jump to content

Κάψιμο (?) σε panel από εικονίδια εφαρμογών!

neuromancer

Recommended Posts

Πριν λίγο έβαλα full-screen το FarmVille για ...να μαζέψω τα σταφύλια, και στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης, στο πράσινο φόντο ελέω FarmVille, διέκρινα κάτι σκιές. Νομίζοντας ότι είναι λεκές, πήγα να το καθαρίσω αλλά μάταια. Μετά διαπίστωσα ότι υπήρχε γεωμετρικό σχήμα πάνω οπότε δεν ήταν σίγουρα λεκές. Κοιτώντας το σχήμα, τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.... τα εικονίδια που υπάρχουν στο desktop. Τα συγκεκριμένα είχαν πολύ contrast και έμειναν και πολύ καιρό εκεί.

Λέτε να φύγει ή θα το έχω ενθύμιο? (ευτυχώς φαίνεται μόνο σε πράσινο φόντο).

Τις τελευταίες 2-3 weeks είναι πολλές ώρες αναμένη. Τόσο καιρό είναι παρατημένο και ένα απο τα εικονίδια. Τώρα για να σβήσει τελείως και πολλές ώρες/μέρες.... λίγο δύσκολο. Γιά να δούμε...

Τhanks για το άρθρο.

Μη κλείσεις το laptop, βάλε να σβήνει η οθόνη όταν είναι idle κάποια λεπτά και θα είσαι ΟΚ.

Απλά αν δεν το αντιμετωπίσεις τώρα, θα γίνει χειρότερο αν έχεις στατική εικόνα συνέχεια.

Στο desktop είναι, στην Dell. Την έσβησα 6-7 ώρες και κάπως βελτιώθηκε.

Την έκανα να σβήνει τελείως μετά από μισή ώρα, πρώτα είχα black screensaver. Και ενοείται άλλαξα wallpaper και θέση στα εικονίδια.

Ναι σε LCD (και καλό LCD).

Ευτυχώς με τα μέτρα που πήρα υποχώρησε ήδη κάπου 40 με 50%. To task bar υποτίθεται είναι το επικύνδυνο αλλά εγώ το έχω σε auto hide και φεύγει κάτω. Προσοχή λοιπόν. Όχι μονοτονία στο desktop.

Αυτά τα προβλήματα τα συναντάμε σε plasma οθονες συνήθως.

Χρειάζονται ένα στρώσιμο νωρίτερα για κάποιες ώρες με χαμηλή την ρύθμιση του contrast.

Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προβάλεις patterns rgb και λευκό μήπως στρώσει.

Αυτά τα προβλήματα τα συναντάμε σε plasma οθονες συνήθως.

Χρειάζονται ένα στρώσιμο νωρίτερα για κάποιες ώρες με χαμηλή την ρύθμιση του contrast.

Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προβάλεις patterns rgb και λευκό μήπως στρώσει.

Ναι, νομίζω δεν λες κάτι διαφορετικό από ό,τι έχει ειπωθεί παραπάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.