def Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2009 http://www.brightsideofnews.com/news/2009/11/17/nvidia-shows-nv100gf100-gpu-running-unigine-dx11-benchmark.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrainiac Νοέμβριος 21, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 πολύ καλό λινκ! Κατεβάζω και το benchmark για να ρίξω μια ματιά. Thx για το ποστ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 21, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Απλά ένα screenshot. WOW NVIDIA WOW.Απορία. Με βάση τα σκαλιά στο βάθος, το tessellation είναι off? (δεν μπορώ να καταλάβω από τον δράκο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 21, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Aλλο ένα FAKE από την Nvidia.....:nono: Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποίησαν ATI για το Benchmark..... Διαβάστε ΕΔΩ,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 21, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 οποιος εκατσε κ το εκανε αυτο στο paint, εχει σοβαρα προβληματα...καποτε θα βγει η καρτα, relaxxx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 21, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Εγω παιρνω αυτο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 21, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 οποιος εκατσε κ το εκανε αυτο στο paint, εχει σοβαρα προβληματα...καποτε θα βγει η καρτα, relaxxx... Eίναι να μη σου βγεί το όνομα.... Εφ'όσον η Nvidia έκανε την μαμακία να παρουσιάσει DUMMY ως working sample, όλα είναι πιθανά. Ακόμη δεν υπάρχει working sample από την Nvidia..... Διάβασε το Link που έδωσα και θα καταλάβεις πολλά..... Εγω παιρνω αυτο !! Αφού ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ DX11 η κάρτα σου μάτια μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 21, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 DX10 τεσταρα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 21, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Ακόμη δεν υπάρχει working sample από την Nvidia.....Διάβασε το Link που έδωσα και θα καταλάβεις πολλά.....δηλαδη τι να καταλαβω; τον καθε randomα που λεει οτι θελει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 21, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 εγω δεν μπορω να καταλαβω προς τι αυτες οι αντιδρασεις μερικων.Δεν μας αναγκασε κανενας να πιστεψουμε κατι,βρηκα αυτην την ειδηση και την ποσταρα....:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 21, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 εγω δεν μπορω να καταλαβω προς τι αυτες οι αντιδρασεις μερικων.Δεν μας αναγκασε κανενας να πιστεψουμε κατι,βρηκα αυτην την ειδηση και την ποσταρα....:toomuchne Bρε δε το λέω για εσένα.... Απλά η Nvidia τελευταία έχει γίνει ανέκδοτο με τις παπαρι3ς της.... Κάθε φορά που η ΑΤΙ βγάζει κάτι καινούργιο από την νέα της σειρά 5ΧΧΧ, απαντάει έμμεσα με GHOST προιόντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 21, 2009 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Κρινοντας απο το αβαταρ σου Dagalidis δεν εισαι ATI fanboy εε?Ρε παιδια αν ειναι δυνατον,καταδικασατε την nVidia πριν καν κυκλοφορησει τις καρτες της και ολα αυτα επειδη μερικοι ειστε φανατικοι AMD^αδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 21, 2009 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Κρινοντας απο το αβαταρ σου Dagalidis δεν εισαι ATI fanboy εε?Ρε παιδια αν ειναι δυνατον,καταδικασατε την nVidia πριν καν κυκλοφορησει τις καρτες της και ολα αυτα επειδη μερικοι ειστε φανατικοι AMD^αδεςε? Yπερβολικος νομιζω οτι εισαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Νοέμβριος 21, 2009 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 H nvidia εχει ηδη μεινει πολυ πισω και μεχρι να βγει σε παραγωγη το fermi κατα φεβρουαριο μερια η ΑΤΙ θα ετοιμαζει την επομενη γενια στα 28nm. Φανμποι εισαι οταν τα παιρνεις απο την nvidia ή την ΑΤΙ ή σου δινουν τις καρτες τσαμπα. Απο την στιγμη που πληρωνουμε απο την τσεπη μας απαιτουμε να παρουμε οτι καλυτερο και αυτη τη στιγμη η 5970 ΕΙΝΑΙ οτι καλυτερο! Αν και οταν βγει το fermi και ειναι οντως καλυτερο θα παμε σε fermi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 21, 2009 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Φανμποι εισαι οταν τα παιρνεις απο την nvidia ή την ΑΤΙ ή σου δινουν τις καρτες τσαμπα. Απο την στιγμη που πληρωνουμε απο την τσεπη μας απαιτουμε να παρουμε οτι καλυτερο και αυτη τη στιγμη η 5970 ΕΙΝΑΙ οτι καλυτερο! Αν και οταν βγει το fermi και ειναι οντως καλυτερο θα παμε σε fermi.Δηλαδη αμα ειμαι φανμποι του Γιουρι Γκελερ,παει να πει οτι με πληρωνει?:...:Ειναι η κατηγορια αυτων που λες εσυ και αυτη,που αγοραζουν κατι απλα επειδη τους αρεσει εμφανισιακα η δε ξερω και γω τι αλλο...(για ανουσιους λογους δλδ).Και εγω τοσα χρονια ειχα παρει 1 φορα ΑΤΙ και οι επομενες 5 ηταν nVidia,αλλα φετος βλεπω οτι η ΑΤΙ ειναι μπροστα,ομως δε καταδικαζω την nVidia χωρις να εχει κυκλοφορησει κατι απο τη μερια της.Αν ειναι να κρινουμε απο τα λεγομενα 5-6 αμερικανων σε ενα φορουμ 20000 μελων και τις ηλιθιες φωτογραφιες καποιων no lifer σωθηκαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 21, 2009 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Αν ειναι να κρινουμε απο τα λεγομενα 5-6 αμερικανων σε ενα φορουμ 20000 μελων και τις ηλιθιες φωτογραφιες καποιων no lifer σωθηκαμε...Βασικά μπορείς να κρίνεις από την εικόνα ενός CEO να κρατάει μια ψεύτικη κάρτα και να λέει "Εδώ είναι μια κάρτα πλήρως λειτουργική", ή να αναρωτηθείς ποιος ο λόγος κάποιος να στήσει όλη αυτή τη θεατρική παράσταση με την φωτογραφία στο facebook. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 21, 2009 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 H nvidia εχει ηδη μεινει πολυ πισω και μεχρι να βγει σε παραγωγη το fermi κατα φεβρουαριο μερια η ΑΤΙ θα ετοιμαζει την επομενη γενια στα 28nm. Φανμποι εισαι οταν τα παιρνεις απο την nvidia ή την ΑΤΙ ή σου δινουν τις καρτες τσαμπα. Απο την στιγμη που πληρωνουμε απο την τσεπη μας απαιτουμε να παρουμε οτι καλυτερο και αυτη τη στιγμη η 5970 ΕΙΝΑΙ οτι καλυτερο! Αν και οταν βγει το fermi και ειναι οντως καλυτερο θα παμε σε fermi. Συμβαδιζουμε αν και εχω χασει την πιστη μου με την nvidia! Θελω avp2 και dirt 2 tesselation!!!! Σκεφτομαι να παρω 3χ24αρια monitor για να γινει ΚΟΛΑΣΗ!!! Παντως το μεγα θετικο της υποθεσης απο το περασμα μου σε 2χ5870 περα απο την αποδοση ειναι η ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 21, 2009 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Βασικά μπορείς να κρίνεις από την εικόνα ενός CEO να κρατάει μια ψεύτικη κάρτα και να λέει "Εδώ είναι μια κάρτα πλήρως λειτουργική", ή να αναρωτηθείς ποιος ο λόγος κάποιος να στήσει όλη αυτή τη θεατρική παράσταση με την φωτογραφία στο facebook. Ειναι μια αρνητικη εικονα για την εταιρεια,αλλα αμα ειναι το προ'ι'ον της καλυτερο φυσικα και θα το προτιμησω,απο κει και περα δε πανα βγαλουν οτι φωτο θελουν και οτι σκευοριες τους κανουν,εμενα το αποτελεσμα με ενδιαφερει και δε θα θιχτω με προηγουμενες πραξεις. Btw ποιος παει να αγορασει μια καρτα και κοιταει να δει τι κανει η nVidia,που(!!?),στο facebook!!!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 21, 2009 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Btw ποιος παει να αγορασει μια καρτα και κοιταει να δει τι κανει η nVidia,που(!!?),στο facebook!!!. Εδώ ερμηνεύεις λάθος το όλο σκηνικό. Η φωτογραφία στο facebook ανέβηκε από την Nvidia, αν δεν κάνω λάθος, δόθηκε σύνθημα σε 5-10-100 άτομα/sites/περιπτεράδες να το διαδώσουν και γενικά εντάχθηκε στην μαρκετινίστικη καμπάνια της εταιρίας. Αν όσοι κάθονται και ζωγραφίζουν πάνω σε αυτή τη φωτογραφία είναι για λύπηση, τότε τι να πεις για την εταιρία που έστησε το όλο σκηνικό; μια εταιρία η οποία είναι πρώτη παγκοσμίως στον τομέα των gpus και αντιπροσωπεύεται από άτομα υποτίθεται σοβαρά, μορφωμένα και με υψηλό IQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Νοέμβριος 21, 2009 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Μια ερώτηση: Πιστεύετε πραγματικά κάποιοι πως η nvidia ΔΕΝ έχει πρωτότυπες κάρτες fermi που να τρέχουν DX11?Νομίζω ότι το να διαβάζει κανείς πολύ Charlie Demerjian βλάπτει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.