Jump to content

CRYSIS WARHEAD killed by ATI

sebastian

Recommended Posts

Hydra η εν λόγω photo αν δεν κάνω λάθος ήταν promotion picture "πειραγμένη" στο Photoshop (το έχει παραδεχτεί και η MS ότι η DX10 photo ήταν artistic impression και όχι real photo). Βασικά την επιφάνεια του νερού έχουν πειράξει από όσο ξέρω, και τίποτε άλλο...

Είχε γίνει συζήτηση τότε στους κύκλους των Flight sim fans.

Σε αυτό το link υπάρχουν και άλλες photos DX9 vs DX10 που δεν είναι fake.

Απο το να ακους αυτα που λεω, κανε τις δοκιμες μονος σου και μετα ελα πες μου....Μιλαω για το crysis, crysis warhead....

Το system.cfg το δημιουργεις εσυ με το notepad και το αποθηκευεις μεσα στον κεντρικο φακελο του παιχνιδιου, για περισσοτερες εντολες τσεκαρε εδω http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=18999

Προσπάθησα να κάνω μια εξομοίωση στο setup του κολασμένου με 295gtx q9550 στα 4gh ίδια settings.Διαφορά τελικά με 2πυρηνο και 4πυρηνο δεν υπάρχει.Όμως και πάλι αντικειμενικό δεν είναι μιας και έχω παλιούς δίσκους που στο startup του bench ξεκινάνε με 2-3 fps,γεγονός που σίγουρα θα επηρεάζει το average score.

warhead.jpg

Ειδικα στα σημεια που εβαλες στη photo πριν εσπαγε υπερβολικα. Αναφερομαι στις φωτιες με τα καμμενα σπιτια....Για καποιο λογο οι ATI DRIVERS δειχνουν τα δοντια τους σε dx9 στο crysis... Καμια σχεση με το dx9 της nvidia που σε μενα τουλαχιστον με 295 και με oc ηταν πολυ πισω...

Ειδικα στα σημεια που εβαλες στη photo πριν εσπαγε υπερβολικα. Αναφερομαι στις φωτιες με τα καμμενα σπιτια....Για καποιο λογο οι ATI DRIVERS δειχνουν τα δοντια τους σε dx9 στο crysis... Καμια σχεση με το dx9 της nvidia που σε μενα τουλαχιστον με 295 και με oc ηταν πολυ πισω...

Sebastian καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου, αλλά μην παραμυθιάζεις τον κόσμο

Που βρε συ καμμία σχέση σε dx9?

Που βγάζεις 35minimum και 67average και οι nvidia βγάζουν 40 και 62 αντίστοιχα? Αυτή είναι η "καμμία σχέση"?

Ή σε dx10 με 8ΑΑ που οι nvidia βγάζουν καλύτερα minimum και ίδια average? Εδώ τι γίνεται? Μάσησαν απο το 8ΑΑ ή απο το dx10 οι 5870?

Και ναι, μιλάω για τις "μουσιακές" 285.. ξεχνάς? Τα έχουμε ξαναγράψει και σε άλλο thread μη λέμε τα ίδια, και έχουμε δει κιάλλα games (...αυτό με την ΚΟΛΑΣΗ!)

Αυτό κράτα και μην συγκρίνεις τις 5870CF με την 295..Το βλέπεις δίκαιο? 5870CF με 285SLI να κοιτάς

Και μην μου βάλεις κανά review link... εδώ κάνουμε overclocking και η διαφορά στην απόδοση είναι τεράστια

Τα default είναι για άλλους

...άστο το warhead... (ακόμα δεν το έχεις τερματίσει βρε? :) )

Sebastian καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου, αλλά μην παραμυθιάζεις τον κόσμο

Που βρε συ καμμία σχέση σε dx9?

Που βγάζεις 35minimum και 67average και οι nvidia βγάζουν 40 και 62 αντίστοιχα? Αυτή είναι η "καμμία σχέση"?

Ή σε dx10 με 8ΑΑ που οι nvidia βγάζουν καλύτερα minimum και ίδια average? Εδώ τι γίνεται? Μάσησαν απο το 8ΑΑ ή απο το dx10 οι 5870?

Και ναι, μιλάω για τις "μουσιακές" 285.. ξεχνάς? Τα έχουμε ξαναγράψει και σε άλλο thread μη λέμε τα ίδια, και έχουμε δει κιάλλα games (...αυτό με την ΚΟΛΑΣΗ!)

Αυτό κράτα και μην συγκρίνεις τις 5870CF με την 295..Το βλέπεις δίκαιο? 5870CF με 285SLI να κοιτάς

Και μην μου βάλεις κανά review link... εδώ κάνουμε overclocking και η διαφορά στην απόδοση είναι τεράστια

Τα default είναι για άλλους

...άστο το warhead... (ακόμα δεν το έχεις τερματίσει βρε? :) )

δωσε screens στα σημεια που εχω ποσταρει !!!

με τους τελευταίους drivers 195.62 εγώ είδα και 9-10 fps κάτω στο warhead!! Τι σκ@τά κάνει η nvidia, αυτοί οι forceware εχουν καταντήσει σαν το σύμπαν ένα πράγμα, φτιάχνουν το ένα πράγμα και χαλάει το άλλο στην άλλη άκρη.

:giveup:

με τους τελευταίους drivers 195.62 εγώ είδα και 9-10 fps κάτω στο warhead!! Τι σκ@τά κάνει η nvidia, αυτοί οι forceware εχουν καταντήσει σαν το σύμπαν ένα πράγμα, φτιάχνουν το ένα πράγμα και χαλάει το άλλο στην άλλη άκρη.

:giveup:

ΠΕΣ τα πες τα ..και εγω καθε φόρα που αλαζω καποιον driver ...ολο και σε κάποιο άλλο game θα εχω απώλειες:alien:

Παιδιά λογικό είναι αυτό σε ένα βαθμό, μην θέλετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο γεμάτο...

Ακόμα πλίζ λίγο πιο κόσμια στις διαφωνίες, και πιο πολλές παραθέσεις στοιχείων απο τις άδειες δηλώσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.