Jump to content

Ποιο iphone?

goku_dbz

Recommended Posts

Παιδες, προκειται να αγοραστει ενα iphone μεταχειρισμενο για να εξοικονομησουμε και λιγα $...

η χρηση του: ως τηλεφωνο !!!, αρκετο internet browsing/mail/messaging, καθολου gps, συχνη αναγνωση βιβλιων σε pdf (ή και αλλες μορφες)...αυτα!

τωρα να παω σε 3g ή σε 3gs?

αξιζει τα παραπανω Ε το 3gs για την συγκεκριμενη χρηση?

ακουω γνωμες...

υγ: τιμες για το 3g ~250-300E, 3gs ~450E

Εγω θα ελεγα οτι τα αξιζει αν ''παιζεις'' και λιγο.

Το 3g καμια φορα στο internet browsing νομιζω θελει ram+ταχυτητα παραπανω.

Μπαινεις σε συγκεκριμενες σελιδες ?Αν θελεις να του κανω ενα ''τεστ''

ωραιος...σε ευχαριστω!

αυτο που με ενδιαφερει συνηθως και μπαινω πολυ συχνα ειναι το pubmed για να κατεβασω/διαβασω αρθρα/reviews/case reports κτλ αλλα ειναι συνδρομητικο και δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να το ελεγξεις;)...σε υπολοιπες σελιδες απλα περιστασιακα, αναλογως και του τι ψαχνω(αν εξαιρεσουμε το thelab:mobile1:)

δεν νομιζω να ειναι πολυ "βαρια" ως σελιδα ομως...κυριως με ενδιαφερει η ταχυτητα αναγνωσης/περιηγησης σε μεγαλα σχετικα αρχεια pdf- αν μπορεις να μου πεις σχετικα με αυτο θα με βοηθουσες παααρα πολυ!

Επισης πολλες ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ εφαρμογες ειναι φτιαγμενες για το 3gs. Ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το 3g.

αυτες οι καινουργιες εφαρμογες δουλευουν και στο 3g απλα πιο αργα να υποθεσω, ετσι? δηλ. θα εχω προσβαση σε ολες τις εφαρμογες με το 3g?

πολυ μπερδεμα, το ενα πιο φτηνο το αλλο πιο γρηγορο...

προς το 3g κλινω περισσοτερο για να γλιτωσω και λιγα $ αλλα σκεφτομαι μην το μετανιωσω...:hmm:

:T:

Welcome to the iphone club

καλως σας βρηκα!

λογικα μεχρι τελος της αλλης βδομαδας θα το εχω στα χερια μου (το 3gs 16αρι)...βρηκα και διαφορα θεματα εδωμεσα με ξεκλειδωματα και εφαρμογες οποτε θα πεσει πολυ καψιμο το σ/κ που ερχεται:D

αναμενω...

Το chipset που εχει, εχει ραδιοφωνικο δεκτη αλλα δεν ειναι ενεργοποιημενο...

Αναμενεται ομως να ενεργοποιηθει απο την Apple:mobile1:

έφαγα μια φλασιά οταν το επιασα στα χέρια μου(που δεν θέλω άλλο τηλέφωνο):wall: άστα να πάνε παίδες,το καλό με το iphone είναι οτι μπορείς να κάνεις τα πάντα...ή κάνω λάθος;

μια ερώτηση κρίσεως:

στο iphone η μπαταρία δεν αλλάζει γιατι το τηλ είναι σούκο,η μνήμη πιστεύω είναι μια χαρά 16gb ή 32gb,αν και για μένα χωρίς να είμαι ειδικός,καλό θα ήταν να ήταν επεκτάσιμη.Μήπως αυτοί οι δύο παράγοντες είναι αρνητικοί ωστε κάποιος να μην αγοράσει iphone;

To να εχει ενα τηλεφωνο 32GB ειναι αποτρεπτικο για να μην το παρει?

Εχω το γιωτοφωνο εδω και 1 μηνα σχεδον (δεν εκλεισε μηνα ακομα).

Εχω βαλει μεσα καμια 15αρια εφαρμογες, 3 παιχνιδια, μερικους ηχους κλησης,800 τραγουδια mp3 και περιπου 100 φωτογραφιες.

Εχω το 32αρι και εχει ακομα περιπου 27GB ελευθερα. Ποσα ακομα πρεπει να χωραει ενα τηλεφωνο?

Οσο για την μπαταρια. Δεν εχω αλλαξει ποτε μπαταρια σε τηλεφωνο, αλλα αυτο ειναι καθαρα προσωπικο θεμα.

Οταν ομως χρειαστει αλλαγη το γιωτοφωνο, απλα θα το παω καπου που ξερουν να κανουν αυτη την δουλεια, αν το κρατησω τοσο καιρο.

Γενικως αν δεν θελεις να το παρεις θα βρεις 1002 λογους να μην το κανεις.

Αν ομως εισαι αποφασισμενος, οχι μονο για το i-phone αλλα για οποιαδηποτε επιλογη σου, τοτε οτι κι αν σου πει καποιος δεν προκειται να αλλαξεις γνωμη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.