dimkat Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2009 Προσπαθώ να μπω σε μια σελίδα απo το PC μου αλλά μου εμφανίζει την εικόνα Όταν μπαίνω από Google αποθηκευμένη σελίδα εμφανίζει μήνυμα "This page requires AC_RunActiveContent.js." Πατώ οκ στο μήνυμα 2-3 φορές και μπαίνει αλλά χωρίς εικόνες κλ Από ένα δεύτερο PC που έχω μπαίνει κανονικά. Η σελίδα ειναι η www.medcollege.edu.gr Έκανα λοιπόν format στο πρώτο αλλά τα ίδια και σε iexplorer7 και 8 και σε firefox Καμιά ιδέα ρε παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2009 Δοκίμασε το www.muc.edu.grΚαι σε παρακαλώ πες μου με ποιον isp στο βγάζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkat Νοέμβριος 20, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2009 Δοκίμασε το www.muc.edu.grΚαι σε παρακαλώ πες μου με ποιον isp στο βγάζει?Το ίδιο κάνει dellman ote conn-x Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 20, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2009 Από άλλο pc μπαίνει κανονικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkat Νοέμβριος 20, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2009 Nαι κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 20, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2009 ok από connx Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 21, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Δοκιμασε ενα Clear Cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 21, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 H Ctrl+F5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Νοέμβριος 21, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Αν συμβαίνει το ίδιο μετά από format, μάλλον έχουν πρόβλημα οι dns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Νοέμβριος 21, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2009 Όπως είπε κι ο darien, εφόσον έχεις κάνεις format, το θέμα θα έπρεπε να είναι στους DNS. Εάν το δεύτερο PC που δοκίμασες παίρνει από την ίδια γραμμή internet, τότε είναι οι ρυθμίσεις για το internet, και πιθανότατα οι DNS.Για να το επαληθεύσεις, και εάν τη παλεύεις με το αντικείμενο, θα μπορούσες να αλλάξεις proxy και να ελέγξεις. Π.χ μπορείς να βάλεις το FoxyProxy για firefox, και να δοκιμάσεις εάν εμφανίζεται σωστά η σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkat Νοέμβριος 22, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 ευχαριστώ πολύ παιδία για το ενδιαφέρον θα το δω την δευτέρα και θα σας πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkat Δεκέμβριος 1, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 ρε παιδια οι dns ηταν :rant::rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.